onsdag den 1. juli 2009

Det er hot...

Jeg ved godt at man ikke må klager over vejret, men jeg er ikke skabt til varme.

Pyha hvor jeg syntes at det har været for varmt og trykkende her de sidste par døgn. Min nattesøvn bliver slet ikke til det at den skulle være, hvilket betyder at jeg sidder og hænger på arbejdet. Min krop fungere bedst om aftenen hvor det begynder at blive lidt køligt eller i de tidlige morgentimer. Jeg får absolut intet lavet hvilket mit hjem bærer tydeligt præg af - selv Hugo ligger død hen, når han ikke bevæger sig rundt for at finde en kølig plet.

Det er dejligt for dem der har ferie at vejret er fint, jeg kunne bare godt bruge en nat med køligt vejr :=)

Min kreativitet er også næsten lig nulpunktet, men jeg håber at jeg får klippet sådan en her i aften.
Og så har jeg et spørgsmål til jer derude i blogland, er der nogle der har kendskab til et godt program hvor man kan gøre ens billeder mindre, således at de ikke fylder så meget i mb, inden at man ligger dem på ens blog.
Jeg har desværre stadig problemer ved at kommentere ved nogle af jer, ligegyldigt hvor jeg prøver fra...
Kan I have en dejlig onsdag....

15 kommentarer:

 1. Jeg har det lige som svært med varmen, som du har - især nætterne er slemme, når man ikke får sovet.
  Her hos os bruger vi Adobe Photoshop Elements til at komprimere billeder i, men du kan søge efter gratisprogrammer på nettet - der findes flere online, hvor du ikke behøver at have et program selv.

  Dejlig onsdag til dig, klem ;)

  SvarSlet
 2. Har lige sammen med den nye bærbare fået installeret gratisprogrammet paintnet - det er overskueligt og gratis, nemt at arbejde med, faktisk allerede når det henter billederne formindsker den dem. Du googler bare, så kommer det frem. Enig med varmen....

  SvarSlet
 3. Kære Pernille
  Åben vinduerne og sæt fluenet på en ramme der passer ind i dine vinduesåbninger, så har du chancen for at få frisk luft ind i dit soveværelse, - det kan du sikkert selv lave, da du jo er ret fiks på fingrene.
  Knus Vibeke.
  Ps. de skal nu nok kun være åbne når du er hjemme.

  SvarSlet
 4. Jeg døjer også med den trykkende hede...
  Fuglen er så fin !!

  SvarSlet
 5. Hej Madame, jeg må prøve at søge på nettet jeg har ikke Adobe endnu :)

  Ja den varme den er strid :)

  Lavendel det program vil jeg prøve at hente så snart at jeg kommer hjem. sidder ved min jobcomputer lige nu :)

  Åh Vibeke de er helt åbne og det er stadig skrækkeligt, de står også åbne til gården når jeg er væk, der er ikke nogle der kan komme så højt op, der skal en kran til :)

  Knus

  Tak skal du have Miri, jeg skal helt sikkert have klippet en

  Knus

  SvarSlet
 6. Ingen fif om programmer herfra... :o)
  Men en enkelt lille kommentar til varmen... Ja det er varmt, også om natten...men jeg vil ikke undvære de forholdsmæssigt få dage om året, hvor jeg(vi?) lider ifht. de MANGE dage hvor det er koldt udenfor ...og evt. regner...eller er tåget...eller sneer...eller blæser en halv pelikan... :o)
  Og så må jeg sige SÅ SKØN FUGL... :o)
  Rigtig god onsdag til dig... :o)
  PS. Jeg har lagt min mail adr. under kommentaren din idag...ved nemlig ikke om jeg lige kan finde ud af at få lagt den ud i profilen...skal nok prøve lidt senere... :o)
  Knuss

  SvarSlet
 7. Ja, jeg er heller ikke for god til al den varme... men tænker i mit stille sind, at min yngste er med rigtig mange andre FDF´ere på Sletten ved Silkeborg, og der er slet ingen læ, ej heller mulighed for at sætte sig i skyggen... så mon ikke jeg skulle holde lidt lav profil om, at da jeg kom op på min hems for at sove i går aftes, var der nok små 40 grader, hvis det kan gøre det ;-))

  SvarSlet
 8. Hej Pernille.
  Jeg laver mine billeder mindre i microsoft picture manager. Det fungerer udemærket, hvis bare man husker at trykke gem inden man lukker programmet ;)
  Du går bare op under billede - tilpas størrelse og så vælger du mål ude i højre side. Trykker OK og gem på disketten! Håber det lykkes!

  SvarSlet
 9. Kære Pernille
  Alle snakker om vejret, men ingen gør noget ved det. Ergo, så må os der lider her i heden selv prøve at finde en løsning. Jeg finder en plads i skyggen, rejser mig og nusser lidt her og der.
  Stakkels dig og andre som er på job, føler med Jer.
  Fuglen er sød, den får du helt sikkert klippet.

  SvarSlet
 10. Hej Pernille - ved du blandt andet har svært ved, at kommentere på min side... har prøvet, at gå ind og ændre lidt, gad vide om du nu kan? ;-))

  SvarSlet
 11. Jeg bruger PhotoFiltre som kan downloades gratis og kan installeres på dansk. Jeg har skrevet om det her: http://www.kenja.dk/wordpress/?p=5823

  Vi har en masse dyre og fine billedredigeringsprogrammer men til dagligt er photofiltre rigtig godt og simpelt synes jeg. Klem

  SvarSlet
 12. Du har ret - her er temmelig varmt for tiden! Det er lige før, jeg spørger på arbejdet, om der også er et mindstekrav for, hvor meget tøj vi skal have på, for jeg er snart fristet til at troppe op i bikini!! :-D

  SvarSlet
 13. Tusind tak for alle jeres kommentarer :)

  Pi du har fået adressen til at virke for jeg kan se den nu :)

  Kirsten 40 grader så havde jeg da slet ikke kunne lukke et øje, men det er dejligt at vejret er sådan nu hvor I er afted :)
  Knus

  Manna jeg kryber også i skyggen når jeg kommer hjem. Her på kontoret er der desværre ikke så meget at gøre :)

  Jamen jeg tror også at jeg finder saksen frem i aften.
  Knus

  Tusind tak skal du have Mette Sofie, det lyder også som en god måde at gøre det på, og jeg vil lige prøve at følge din anvisning. dejlig at du smed en kommentar her, for nu fik jeg jo også øje på din blog :)

  Knus

  Anette jeg har prøvet at bruge det efter din anvisning og jeg skal love for at billedet blev meget mindre, det var det jeg søgte efter, nu må jeg bare lære de andre ting i Photofiter.
  God tur til stranden :)

  Knus

  Piskeris jeg har truet med at møde op i Hawaiskørt hvis der ikke snart bliver lidt køligere på mit arbejde. Vores klimaanlæg virker ikke !

  Knus og dejlig aften

  SvarSlet
 14. Ja det bliver en hel del mindre :P Sig til hvis jeg skal finde navnet på det andet program jeg nævnte i mailen ;-) Der var SKØNT ved vandet - men knap så skønt at blive skyllet når man kommer hjem (tror jeg Kenzo synes)

  SvarSlet
 15. Anette jeg blev meget forbavset over at det kom til at fylde så lidt og det var lige det jeg havde brug for.
  Kenzo han er nu heldig med det vand, selv om han skal skylles :):)

  Knus

  SvarSlet