søndag den 19. juli 2009

Gåtur og et smut til Alperne.....

Solen skinner fra morgenstunden her over byens tage. I Tour de France er rytterne nu nået til Alperne, så løbet bliver forhåbenligt lidt mere spændende end det har været indtil nu

Inden dagens etape begynder skal Cecilie og jeg en tur ud med Hugo. En af de mange trillioner stier,der er her langs Odense Å går gennem Odense Zoo, den rute tager vi i dag, jeg skal huske at have mit kamera med, jeg får slet ikke taget billeder nok.

Symaskinen skal findes frem og der kan den få lov at blive stående et stykke tid. Så snart at den står der får jeg lavet meget mere, selv om man skulle mene at at det ikke er særlig besværligt at tage sådan et dyr frem, ja så bliver mit hoved mere kreativt når jeg ser på den :) Så det sødeste stof hos Frøken Pi som hun havde købt i Stof og Stil, der vil jeg gå op i morgen .

Der skal også bages og laves slowfood, vores lille plet af en have trænger også til at få slået græs.

Der er ikke særlig mange blomster i haven så det er ikke mig der kan plukke de store buketter ind, det kommer vel engang, jeg må se at få tiltusket mig nogle frø og stauder. Når jeg har en enkelt rose så ender den tit som på billedet, eller i et fad med vand.
Kan I have en rigtig dejlig søndag...

12 kommentarer:

 1. Du er heldig, at I har solskin - regnen står ned i tove her hos os :-) Jeg glæder mig til billeder af din sti gennem Odense Zoo!

  Øij hvor jeg kender det med symaskinen - man får mere lyst til at sy, når den står fremme.

  God søndag til dig, klem :-)

  SvarSlet
 2. Nej Madame og så lige idag hvor i skal have gæster, hvor surt. Jeg tror ikke at der kommer regn her, himlen ser så fin ud :)

  Knus og dejlig søndag trods alt

  SvarSlet
 3. Pernille jeg har samme erfaring som dig...er symaskinen ikke fremme, ja så får jeg heller ikke syet noget...god tur i zoo, det er en dejlig en af slagsen I har i Odense..

  SvarSlet
 4. Jeg vil ønske dig en rigtig dejlig dag og glæder mig til billederne fra 'din sti'.

  Knus fra engen ;-)

  SvarSlet
 5. Ih, den sti har jeg gået med en veninde der bor i Odense. Skønt område!

  NYD solen for os andre - her er også gråt og diset. Den står på små syslerier idag.

  God tur til alperne. ;-)

  SvarSlet
 6. Her står den også på slow søndag med hjemmelavede burgers - måske vi kan få Banditten til at spise med. For første gang i 20 år har jeg været ude og købe stof og symaskinen er støvet af så nu er det vel bare at gå igang. Ha en dejlig søndag....

  SvarSlet
 7. Ja Anne jeg ved ikke hvorfor det fungere sådan :) men dejligt at det ikke kun er mig :)

  Knus

  Jeannette Mariae jeg håber at jeg får taget nogle fine billeder jeg kan vise jer ;)

  Knus

  Tak Bibo jeg regner med at få en dejlig tur til Alperne. lidt snyd at jeg skal sidde foran skærmen når solen nu skinner her i Odense :)
  Knus

  Marianne hvor sjovt vi er lige blevet enige om at lave Burgers med hjemmelavede boller, fritter og det hele. :) jeg troede vi skulle have lavet sushi, men den tager vi en anden dag.
  Jeg håber at du får Banditten til at spise med, det må ikke altid være nemt. jeg følger dig jo altid selv det er ikke altid jeg får skrevet en kommentar.
  Knus

  SvarSlet
 8. Vi har også fin sol... lidt tunge skyer lidt rundt omkring, men solen er trods alt fremme ;-)

  Ha´ en dejlig søndag med gåtur og alpekørsel... jeg får begge mine piger hjem i dag, det glæder jeg mig til. Har ikke set dem i 14 dage. Yngste havde kun et pit-stop på godt et døgn, fra FDF lejren, og så afsted til Tyrkiet. Så nu står den på vasketøj og gøren klar til Skagen... det er en lidt hektisk sommerferie hun har i år... men sådan falder det desværre nogen gange sammen... ;-)

  SvarSlet
 9. Rigtig god tur langs åen og i alperne :-) Er der en dansker , der evt kunne vinde ?
  Lidt blomster er også bedre end ingen og ofte SER man blomsten bedre, når den står alene .

  SvarSlet
 10. En rose så smuk og yndefuld du har hængede.
  Symaskinen befinder sig i bunden af skabet, kun på køkkenbordet er der plads, æv.
  Nu håber jeg sandelig ikke, der er koldt på toppen af Alperne.
  en god søndag og ferie

  SvarSlet
 11. Jeg er da meget spændt på hvad der kommer ud af at symaskinen kommer frem i dagens lys.Det bedste m være et værelse hvor symaskine, strygebrædt står permanent fremme. God søndag til jer i Odense.

  SvarSlet
 12. Åh Kirsten jeg kan godt forstå at du glæder dig til at få pigerne hjem igen, det bliver nu dejligt. Det er meget sundt at savne ind imellem. Dejligt at det går godt med dit ryd op projekt. :)
  ´Knus

  Miri det har du helt ret i det med blomsten !
  Og nej Miri der er ikke nogen dansker der kan vinde Touren i år -men det gør ikke noget :)
  Knus

  Hej Manna ja jeg kender det med at maskinen er pakket væk.... øv,

  Der er ikke så koldt der hvor de kører i dag, men det kommer !

  Klem

  Ja Mor det ville være dejligt med et rum til sådan nogle ting, men det har vi fattigrøve der ikke bor i parcelhus ikke plads til.... griner. Godt du bruger mit gamle værelse til det.... :)
  Knus til dig og far.

  SvarSlet