mandag den 20. juli 2009

Kineseren der blev til en fugl...

Var lige i Stof og Stil i dag for at købe noget stof som jeg havde set hos Pi, der var de sødeste kinesere på, men nej det var udsolgt - derfor endte Pernille 4 år med det her
Jeg kunne slet ikke stå for det fuglestof. Jeg har lånt en bog af min kollega, lær at hækle, jeg glæder mig til at se om der er nogle ting i som jeg kan bruge. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sy af stoffet, men det kommer nok til mig.:)
Fandt dette her billede da jeg surfede lidt rundt i dag, hvem der bare havde så mange puder i sin seng :) nå men det var ikke det der tog min opmærksomhed, derimod var det lampen der stod ved siden af sengen, tænk sig der stod en magen til da jeg overtog mit skur efter Holger Nielsen, som havde boet her i huset i 50 år. Der er en glasskærm på min, den passer ikke lige ind her på 1. mere, men nu skal jeg da på jagt efter en skærm noget i stil med den her på billedet for mit soveværelse minder stilmæssigt meget om det der er er vist her.

Hvis nogen skulle være i tvivl så har jeg nydt min første feriedag i fulde drag, jeg har gået og gået og ja også i regn, jeg ved ikke om det var skybrud, men der kom rigtig meget.

Nu sidder jeg og er ved at hækle nogle små fine kager, med flødeskum og jordbærpynt - so cute., de skulle gerne komme til at ligne noget i stil med dem I kan se hos Mette .

I marts skrev jeg et indlæg hvor der var et link til nogle hæklede kageopskifter, her kan I finde muffins, kransekager, kanelsnegle., træstammer og jeg ved ikke hvad. Når I følger linket kommer I til en side hvor de kan downloades ca. midt på siden .

Håber at I har den dejlig mandag derude...

15 kommentarer:

 1. Den lille skærm er rigtig sød, det skulle vel nok være muligt at finde noget ligende, og puderne kan du sikkert selv stå for.
  Fortsat god ferie :)

  SvarSlet
 2. Ja det håber jeg at jeg kan pernille. havde du ikke engang en der lignede den ? jeg har ikke kunnet kommentere ved dig men nu har jeg installeret en ny browser så jeg vil forsøge mig igen :)

  Knus

  SvarSlet
 3. købt hos Nordhjem.dkHej Pernille... Jeg har efterfølgende også fået kig på det fine stof med de søde fugle...det må jeg også bare eje... :o)
  Og jeg har en lampe magen til den på billedet...jeg har bare malet min cremefarvet...og den samme skærm .. Den har jeg købt hos Nordhjem.dk...ved dog ikke om de har den mere...ellers har de også haft nogle fine hvide med sort mønster til næsten ingen penge... Det er House Doctor der har lavet dem... :o)
  Knuss

  SvarSlet
 4. Tusind tak skal du have Pi, jeg skal straks ind og kigge hos Nordhjem for jeg syntes at den er super sød. Har overvejet at male stellet, men nu skal jeg lige prøve at have det herop på 1. knus

  SvarSlet
 5. Du har nydt din feriedag:-)
  Det stof er da ganske vidunderligt !

  SvarSlet
 6. Ja Miri, jeg må se hvad jeg kan få lavet ud af det :)

  Knus

  SvarSlet
 7. OOOOH altså, jeg var omkring Odense i dag og et af punkterne var et besøg i S&S, men det blev droppet til fordel for et besøg i "Hæren", men jeg var da sikkert også faldet for "fowlene" - har lavet den første cupcake i hækleri -ooh, den er lækker o gfederikke, og den vil holde sig frisk i årevis. Hygge og knus

  SvarSlet
 8. Jeg er ikke i tvivl om, at du har nydt din feriedag og da det nu var en hviledag var det jo ikke fjernsynet der trak:)
  Fortsat god ferie!

  SvarSlet
 9. Jo, jeg har en lampe magen til, med en lille grøn skærm :)
  Æv, det er da kedeligt du ikke kan kommentere :(

  SvarSlet
 10. Lampen er utrolig smuk - ja, den vil helt sikkert passe ind i dit hjem med en ny skærm. Man skal bare gemme alting, så bliver det moderne igen :-)

  Rigtig god ferietirsdag til dig, varme klem!

  SvarSlet
 11. Sikke nogle dejlige ting, du fik købt med hjem. Og nogle skønne inspirerende billeder.

  Jeg ved ikke, om du kender internetbutikken: Nordhjem. De har lige haft lampeskærme til salg... Måske du kan finde en brugbar en her.

  Du må ha' en rigtig dejlig tirsdag ;-)

  SvarSlet
 12. Det stof med fuglene er er super flot det ville jeg også have svært ved at lade ligge,jeg er sikker på du nok skal få en ide en gang.
  Knus til dig

  SvarSlet
 13. Altså, de små kager i laver, de er da alt alt for fine!
  Håber dig og Hugo får en alletiders ferie:)

  SvarSlet
 14. Det er altså nogle bedårende stoffer, du finder, Pernille.
  Kunne du ikke tænke dig at sy et patchwork-tæppe til din seng af dem?

  Jeg får helt lyst til at hækle kager, når jeg ser dine. De kunne være søde til værtindegaver :-)

  SvarSlet
 15. Tusind tak skal I have for jeres kommentarer.

  Ja jeg syntes også den er fin lampen, nu håber jeg at jeg kan finde den rette skærm til for det er den jeg er lidt forelsket i.

  Den ville passe så fint til soveværelset. Jeg har jo ikke haft mit soveværelse så længe. så jeg prøver at gøre det rigtig hyggeligt og den ville passe perfekt.

  jeg har haft kigget på Nordhjem som mange af jer skiver, men de har desværre ikke nogen i den facon.... sådan er det når man er langsom :) jeg tror heller ikke at jeg kan finde en i genbrug så skal den helt sikkert betrækkes om, for den skal være kridhvid med blomster :I

  Knus

  SvarSlet