tirsdag den 14. juli 2009

Lidt forbrugeroplysning :)...


Den her plante tog jeg med hjem fra jobbet i dag. Den hedder Crispywave, og er en plante der i ekstrem grad renser luften og omdanner Co2 til ilt. Nedenstående tekst er hentet fra http://www.crispywave.com/

Grønne planter fungerer som luftrensere. De gavner indeklimaet i kontoret, klasselokalet eller hjemmet og har en positiv effekt på helbred, koncentrationsevne og humør. Det skyldes, at grønne planter i god vækst omdanner CO2 til ilt, neutraliserer skadelige luftarter, forøger luftfugtigheden og skaber en bedre luftkvalitet. Mikroklimaet forbedres, fordi planterne renser planterne luften for de sundhedsskadelige stoffer. De afgives af kopimaskiner, computere og syntetiske byggematerialer, som kan forårsage udtørrede slimhinder og hovedpine. Hvis du omgiver dig med mange grønne planter, øges din koncentrationsevne og følelsen af velvære. De grønne planter er desuden dekorative og dejlige at se på. Du kan læse meget mere om plantet ved at følge linket. Jeg vil give den her plante en chance, den skal stå ved siden af min computer, sammen med den kæmpe rosakvarts der står her i forvejen. Den sten symbolisere kærlighed og siges at give tryghed og indre ro. Desuden skulle den kunne skærme for negative vibrationer, blandt andet dem der skulle komme fra computerskærme. Jeg ved ikke om det er rigtigt - jeg er bare vild med sten og jeg er vild med lyserød.

Nu ved du hvad det er for en tingest hvis du lige skulle falde over den et sted.

Og hvad har jeg så ellers foretaget mig på den dejlige tirsdag- jo jeg har arbejdet og jeg har arbejdet længe.

Aftenen kommer til at foregå foran fjernsynet jeg skal se vores første barn.

Jeg undskylder mange gange at jeg ikke kommer rundt og skriver kommentarer hos jer .. jeg har bare for travlt de her dage, jeg vender stærkt tilbage til jer alle når jeg får ferie

Knus og dejlig tirsdag aften....

11 kommentarer:

 1. Jeg elsker grønne planter og har slæbt 3 stk. med på kontoret pt :P Der skal da lidt planter til på skrivebordet. Godt du snart har ferie Pernille. Knus

  SvarSlet
 2. Ja Anette det er godt at jeg snart har ferie, hele min krop trænger :)
  Griner jeg slæber dem ikke med på kontoret. mit det er den anden vej :)

  Knus

  SvarSlet
 3. Hjemme hos os elsker vi også krystaller. Vi har mange og rosenkvarts er en af dem. Den største krystal er en lampe, giver det mest behageligste lys der kan tænkes, varmt, gyldent og fredfyldt.
  Når vi en sjælden gang skal shoppe og pigerne selv må bestemme er det ikke tøj, men krystaller.
  Godt du fortæller noget vi kan gøre for miljøet!

  SvarSlet
 4. Jeg har forgæves prøvet at holde liv i min grønne planter, det går bar ikke. Det eneste der tilsyneladende stortrives er min sarte mimose!

  Ha en god aften:)

  SvarSlet
 5. Hej Lotus

  Jeg har også lampen, jeg købet den engang fordi at den skulle gøre noget godt hvis man har astma. Jeg har den stående i mit soveværelse. Jeg har masser af sten som jeg går med i lommerne når der er noget jeg har rigtig mange forskellige krystaller som jeg går med efter behov.
  Dejligt at du kiggede forbi.
  Knus

  SvarSlet
 6. MissMuffin, det kan da ikke passe, grønne planter er ellers ikke så svære at passe :) du må sige til hvis du skal have tips til nogle der er lette at holde. Den jeg nævner her er meget let at holde :)

  Knus

  SvarSlet
 7. Kære Pernille

  Jeg har også en rosenkvarts på mit skrivebord på arbejde fået af en kær kollega. Og det lyder til, at den "kan" nogle gode ting.
  Jeg har også vildt travlt på arbejde, så glæder mig også vildt til ferie. Det bliver fantastisk!!
  Ha' en dejlig tirsdag aften. Har lige set Mit første barn.. hyggeligt tirsdags-tv.
  Knus

  SvarSlet
 8. Grønne planter du'r jeg heller ikke til. Dem jeg har er de hersens gummitræer, "svigermors skarpe tunge" o.l. Ikke desto mindre hiver min mor sig i håret, når jeg fortæller hende at jeg er ved at få blomst i min clevia for 2. gang, inden for 4-5 måneder, vel at mærke. Jeg fik den af hende sidste år, og hun har passet og plejet den i flere år - uden én eneste blomstring. Ahem! Så noget må jeg da gøre rigtigt?? :-D

  Dén du afbilder hér - interessant!!

  Hav en god aften, selv. Knus

  SvarSlet
 9. Og rigtig god aften til dig, Pernille - det var meget spændende at læse om planterne gode indflydelse på os.

  Klem ;-)

  SvarSlet
 10. Hanne det er nemlig hyggelig tv - det er lidt sjovt at to af de par der er med er her fra Odense :)
  Jeg tror også at krystaller kan nogle ting, jeg ved ikke om det er dem eller bevistheden om at vi anvender dem der gør noget :)

  Knus

  Bibo det er sjovt at du rigtig har fået gang i den clevia, det er en af de oldemor planter der har været dømt ude, men er blevet populære igen. ligesom svigermors skarpe tunge :)

  Knus

  SvarSlet
 11. Madame jeg er ikke i tvivl om at planter har en dejlig indflydelse på os :) jeg kunne ikke forestille mig at bo uden :), og det er dejligt at der nu bliver produceret nogle planter på grund af det de kan :)

  Knus

  SvarSlet