lørdag den 11. juli 2009

Nul rengøring....

Solen skinner over Odense, om lidt skal jeg mødes med en veninde til en lille bytur.
Senere på dagen står den på Touren, og i aften skal Cecilie og jeg ud og spise.
Ingen rengøring her i dag... der skal slappes af og nydes.
Hugo har det meget bedre i dag, medicinen har hjulpet ham godt.
Her er hvad jeg har nået på den vest jeg er gået i gang med, den gule dims der står i baggrunden er til fyrfadslys, hvis der er nogle der har lyst til at kaste sig over sådan nogle ,så skriv det lige, så skal jeg komme med en opskrift.
I går aftens var vi lige oppe og købe en kjole til Cecilie, i samme anledning var vi et smut i Magasin, der havde de tilbud på nogle af de ting designeren Vioilse Lunn har lavet til Royal Copenhagen. Jeg købte den store skål - lidt af et kup - normalpris 459, nu 99 kr. - det var lige en forbrugeroplysning hvis der var nogle der stod og manglede sådan en :) Altid lige god til en værtindegave... ikk - den koster jo ikke mere end en buket blomster - den ser sød ud med et blomsterhovede flydende i.
Hvad skal I lave her på en lørdag midt i juli.....

15 kommentarer:

 1. Hvor er den smuk - er helt dårlig over, at der ikke er en Magasin i Nordjylland mere :-( Sikke et kup du gjorde dér :-)

  SvarSlet
 2. Jeg ville blive glad for en opskrift på den lille hæklede ting.
  Er det almindeligt bomuldsgarn, og hvilken tykkelse nål? Jeg kan måske nå at købe garn og nål med hjem fra min bytur om lidt!
  Det var da et fint lille fad, du fik købt i Magasin. Gad vide om de har dem i Århus?
  God lørdag:)

  SvarSlet
 3. Stiftede bekendtskab med de små fyrfadsstager/mini skåle op til jul sidste år... ville så gerne have en, men at give så meget, der kom min nærighed alligevel op i mig... ærgerligt, der ikke ligger en Magasin lige om hjørnet ;-)

  SvarSlet
 4. Sikke et kup, den skål er så fin. Er også pjattet med dem hun laver med guld.
  JEg vil da meget gerne ha en opskrift, den er rigtig fin.Så må vi se om det lykkedes mig at lave noget som helst efter opskrift ..Jeg kunne engang !
  Lyder som den perfekte Løærdag for en travl kvinde.
  Her er vi lidt i vente tilstand, ved ikke helt hvad dagen bringer.

  SvarSlet
 5. Håber du får en god lørdag - det er ihvertfald nogle skønne planer du har for dagen. Vi skal slappe af i dag - det har været en hård uge. God lørdag. Knus

  SvarSlet
 6. jeg havde egenligt planlagt rengøring, men nu har jeg fået et bedre tilbud om at hjælpe med at male, så det tror jeg jeg gør isteder for ;-)

  SvarSlet
 7. Kære Pernille
  Det fad er da bare flot, og prisen er jo vanvittig lav, - jeg er lidt vild med fade og skåle af alle slags.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 8. Efter en lille taxakørsel af Rasmus står den nu på Strik og Janine Lewis fra i torsdags. Jeg optog den og nu er der ro til at jeg kan nyde endnu et skud på den engelske tvkrimistamme. :-))

  Håber at I får hygget og mange hilsener fra Henriette

  SvarSlet
 9. Det lyder som om du får en rigtig hyggelig dag, rigtig god fornøjelse. Jeg skal lige have ordnet lidt i huset, efter mine ferie gæster har forladt mig,til fordel for Kroatien.

  SvarSlet
 10. Sikke en smuk skål du har købt, yndefuld og let i sit udtryk! Jeg håber, du får en dejlig dag med Cecilie, og det glæder mig, at Hugo har det meget bedre!
  Vi skal grille sammen med en god ven - jeg håber på opholdsvejr i aften, så vi kan sidde ude i haven :-)

  Varme klem ;)

  SvarSlet
 11. Houset i Hou, det er da en skam at der ikke er en Magsin, måske har de dem i andre forretninger også, det er meget billigt.

  Sifka jeg ser først mine kommentarer nu, så det er nok for sent med hæklenålen, den skal være 2.5 eller 3 og det er almindeligt bómuld.
  Tror da de har dem i Århus.

  Kirsten dem i guld var der også til nedsat pris, jeg ville heller ikke købe dem da de var så dyre.

  Miri som jeg lige har skrevet så er de også på tilbud i guld.
  Jeg skal nok lige skrive opskriften til jer.

  Anette det er vigtigt at slappe af !

  Pernille det er skønt at male. det kan jeg rigtig godt lide. fik dog lige min lyst styret i efteråret da vi malede to lejligheder :)

  Vibeke man må sige at prisen var rigtig lav, det var meget den var sat ned.

  Åh Henriette det lyder som en hyggelig lørdag for dig. jeg følger jo rigtig meget med hos dig og kan desværre ikke skrive kommentarer jeg ved ikke om det er noget med min maskine, at den gemmer nogle cookies jeg ikke kan finde, men jeg får snart en op der ser på den. så håber jeg at det lykkes mig igen.:) Knus til dig Henriette, jeg er sikker på at du nok skal klare alt det der sker hos dig nu.
  Varme klem

  Hvad vil man dog i Kroatien når man kan holde ferie i Bellinge.... hvad tænker de dog på !
  Kan I have en god aften når du har fået ordnet.

  Madame man kan godt se at Voilise er startet med at designe i papir,. hun laver sko og kjoler, skålen har et papirlet udtryk og er meget smuk når den bare står , der behøver ikke at være noget i.
  Her på Fyn er vejret smukt, jeg håber også at det bliver det hos dig når I skal grille.
  Knus

  Til jer der gerne vil have opskriften så lover jeg at jeg nok skal skrive den i morgen. jeg vågner sikkert tidligt så¨kommer den lige på min side.-

  Knus

  SvarSlet
 12. Dejligt at høre , at du har gjort kup. Elsker Magasin (Venter på Far har vist en sang desang.) hehe
  Skålen er da bare flot-flot-flot, jeg må derind og titte. Knus fra det lidt nordligere Fyn

  SvarSlet
 13. Hej Lone.

  Ja det var venter på far der skrev den sang :)

  Du har jo ikke så langt :) da jeg købte var det i den underste etage, lige bagved parfume afdelingen, så mon ikke det er der mandag også :) jeg tror såmænd også de har det oppe i afdelingen for skåle og alt det der. Den er også i guld.
  Knus

  SvarSlet
 14. Sikke en fin skål, du har fundet - og en absolut tålelig pris :-)

  SvarSlet
 15. Hvad hedder den model Violise Lunn har lavet? Lyder skønt! Ingen rengøring, og afslapning foran tv'et med touren :-) Livet er for kort til at gøre rent - det bør udliciteres til private der vil hjælpe :-)

  SvarSlet