mandag den 28. september 2009

Den teknik....

Jeg ved overhovedet ikke hvad der skete her på . 1 i går, men jeg havde glemt alt om at Forbrydelsen startede på sæson 2. Nu har vi også kun gået og snakket om det en hel uge :)
Nå, men det er jo ikke værre end at den faktisk bliver genudsendt i aften, det er bare ret sent, omkring midnat, og der skulle jeg gerne sove min skønhedssøvn. Nu er det ikke den nyeste teknik der har lidt sit indtog her på 1. så jeg er ikke ejer af en DVD optagermaskine dims, næh nej jeg har en rigtig gammel videomaskine, som har tjent mig i mange år.

Nu er fjernsyn heller ikke det der har min største interesse så jeg har rent faktisk ikke optaget noget i de 3½ år jeg har boet her.

Oh my God - det er ikke let at huske hvordan alle de ledninger skal hænge sammen, og det bliver ikke lettere når man skal til at indstille kanaler og alle de andre ting der skal til. Men det er lykkes - sådan- nu står den klar til at optage. Hmm jeg har ikke lige fundet ud at at programmere den med tidspunkt, men jeg trykker bare på optagerknappen når jeg går i seng !

Jeg var så heldig at jeg fandt et gammelt videobånd i skrivebordsskuffen, for kassen med bånd står stadig i skuret og er ikke pakket ud.

Heldigvis så jeg en dag i Kiwi marked at de solgte videobånd, så jeg er ikke den eneste der stadig kører på gammel teknik, jeg skal vist forbi en dag og have en trepak :)

På vej hjem fra arbejde så jeg en varevogn hvor deres navn stod på siden. Mandogbil.dk, vi klarer alt - hold da op for et tilbud, bare det med mand og bil er jo i sig selv ganske tiltalende, det var lige før at jeg tænkte, da jeg lå i alt mit ledningshalløj, at dem måtte jeg da ringe til. For sjov har jeg været inde og kigge deres hjemmeside, og ja der findes ikke det værktøj de ikke kan håndtere.

Det sjoveste var altså at der stod at de godt kunne overnatte mod et tillæg, jeg tænker bare, hvad er det så lige for nogle opgaver der bliver udført der - ja min fantasi fejler ikke noget !

Kan I have en dejlig mandag aften...

18 kommentarer:

 1. Tak i lige måde. Her i huset findes stadig en video, for vi har endnu ikke fundet ud af at spille alle båndene med børnene over på DVD :-)

  SvarSlet
 2. Hahahahahha, mandogbil.dk. Genialt koncept!!

  Men du kan jo også se forbrydelsen på nettet: http://www.dr.dk/dr1/forbrydelsen/seforbrydelsenll/

  Hav en dejlig aften. Knus

  SvarSlet
 3. Hmm....mandOGbil i en samlet pakke?...og med mulighed for værktøjOGovernatning...tsk-tsk...ja måske skulle jeg overveje... ;o)

  SvarSlet
 4. Vi har også "kun" en videomaskine her. Ingen dvd-optager.
  Krydser fingre for, at du har forbundet det rigtigt, så der er noget på båndet i morgen. Her har vi altid problemer!

  SvarSlet
 5. Lene det tager vist også lige lidt tid inden at man finder ud af det, min far kæmpede med det længe :)

  Knus

  Tak for linket Bibo, der må jeg kiggge hvis det går galt med videoen, jeg skal da lige ind og kigge. :I)
  Knus

  Pi Andrea det lyder jo næsten for godt til at være sandt og hvis det så er en fra New Orleans, så har man da skudt papegøjen :)
  Knus

  Johanne jeg tror at jeg har fået det gjort rigtigt jeg har lige lavet en lille prøveoptagelse :)
  Knus

  SvarSlet
 6. Min gamle video gik i stykker for tre år siden. Købte så en kombineret video/dvd afspiller, men ejer ikke en eneste dvd. Drengene kommer tit ½-1 time og ser video. Jeg har masser af film og købte endvidere 5 i genbrugsen i sidste uge til 1kr pr. stk.
  Og min datter og svigersøn har skam ikke Tv, det er da næsten uhørt i Dk.

  SvarSlet
 7. Vi har ikke fjernsyn, så jeg har set flere programmer på DRs hjemmeside, og det plejer at fungere fint, så det vil jeg også anbefale :-)

  SvarSlet
 8. God fornøjelse med Forbrydelsen.
  nu må vi hvornår vi skal have en forbrydelse trøje.. Jeg syntes den var rød den hun havde på..

  SvarSlet
 9. Sikken en aften du har haft, stakkels dig. Jeg var for år tilbage i samme situation som dig med ledninger og manualer spredt ud foran mig, men hvor vi dog kan når vi bare vil ☺

  SvarSlet
 10. Ha ha - genialt koncept med mandogbil :P Og de kan også hyres til kortere opgaver :P Godt du fik det løst. Det er da heller ikke til at hitte ud af med alle de ledninger der skal til. Jeg har ikke set først omgang af "forbrydelsen" så jeg springer over. God aften. Knus

  SvarSlet
 11. Jeg læste forleden du var vild med de hæklede kringler, flethjerter og trommer fra Stof og Stil.
  I dag viser jeg opskriften til min egen jule-eller fødselsdags flagranke.....bare til info, hvis du skulle få lyst til mere hæklet julepynt.

  Karen

  SvarSlet
 12. Hihi, det med Mandogbil.dk kunne jeg godt bruge, Pernille!
  Tillykke med at du fik teknik og ledninger til at makke ret ;O)


  Klem!

  SvarSlet
 13. Manna det var da godt nok nogle billige film at du fik i genbrugsen, jeg har lagt mærke til at de altid har mange bånd der :)

  Knus

  Piskeris, der er vist ikke mange der ikke har TV i dag, jeg ved ikke om jeg kunne undvære det helt, det tror jeg måske ikke :)
  Knus

  Mette jeg har ikke set udsendelsen endnu så jeg har ikke set farven på trøjen, den hun havde på første sæson var rigtig fed.
  KNus

  Du har ret Anette vi kan helt sikkert hvad vi gerne vil, det lykkes mig at gøre det !
  Knus

  Anette der kan ligge rigtig mange muligheder i det med mandogbil.... griner, det lyder til at være et spændende firma !
  Knus

  Karen du kan tro at jeg er interesseret, jeg har været inde og kigge og de flag skal laves til mit lille juletræ, tak for opskriften.
  Knus

  Tak skal du have Madame, ja jeg tror at Mandogbil kunne gøre mange kvinder lykkelige :)
  Knus

  SvarSlet
 14. Ha ha ha.....nej, hvem ved hvad de så kunne byde på af ydelser :o)

  Knus Debes

  SvarSlet
 15. HAHA :)

  Her kører videoen ofte .. jeg er lidt af en serienarkoman, så jeg optager tit.

  Håber, at du fandt ud af det eller fik set afsnittet på net-tv. Den lover godt, hvis man er til krimigenren.
  Knus

  SvarSlet
 16. hø hø mandogbil - smil min fantasi fejler bestemt ikke noget. Samtidig tænker jeg lidt på om jeg måske skulle bruge det som afpresning i forhold til ham der sidder meget i min sofa. Det kunne måske få ham lidt i gang. ;-)

  og alt teknik, ledninger der skal sættes i bestemt række følge osv. DET GIDER JEG BARE IKKE. - det må der mænd til :-)

  SvarSlet
 17. Ja nu klukker jeg igen - har du haft overnattende gæster ??? Ja jeg spørger bare ???? - og hvad kostede han og var det et stort stykke værktøj han bare på ????

  SvarSlet
 18. En gang i mellem tjekker man lige sin googleprofil bare for at se om der er nogen der skriver noget om det man går og laver. Og selvom det er noget siden I på en lidt tøset måde fik blandet tingene sammen så vil jeg da lige sige at vi er modne mænd som godt kan klare at nogen dagdrømmer lidt om os. Hvis vores nye slogan "Vi gir et nap med - uden at nive" pirre fantasien så kan man faktisk få gavekort til Mand&bil på kontoret - Damhusvej 66 (:-) Man kan selvfølgelig også få forbrydelsen på DVD.....

  SvarSlet