søndag den 20. september 2009

Kommer vi frem....

Det er søndag morgen her på 1. og ikke alle er stået op endnu :) jeg kommer nu til at savne de her to skabninger i min seng når de nu endelig flytte helt hjemmefra her til den 1. - men mon ikke de kommer og overnatter af og til .
I dag skal vi til fødselsdag og i Bellinge, som ligger en ca. 11 kilometer herfra, det bliver noget af en udfordring. Der bliver nemlig holdt H.C. Andersen Marathon i Odense i dag, og hele bymidten er så og sige spærret af. I busserne har der hængt information om at bussene ikke afgår fra deres normale stoppesteder, men ikke nok med det, så hænger der også en information om at man ikke er helt sikker på hvornår busserne går og hvor meget forsinkelse der er på hver rute, hvis man skal man toget opfordrer de til at man tager afsted i rigtig god tid. Jeg er spændt på hvornår vi når frem til Bellinge og om vi i det hele taget finder ud af hvor bussen går fra.
Når og hvis vi kommer frem skal vi hilse på sådan en lille fyr her, min søster og hendes familie har i denne uge anskaffet sig en Jack Russel terrier, og den kommer med til fødselsdag .
Nu vil jeg kaste mig i noget tøj og få luftet Hugo inden at byen bliver fuld af flere tusinde løbere.
Kan I have en god søndag.....

16 kommentarer:

 1. Og rigtig god søndag også til dig, Pernille!

  Jeg er helt ked af at læse, at Hugo og Cecilie flytter - det må være meget mærkeligt for dig.

  Varme klem :)

  SvarSlet
 2. Åh, skal Cecilie og Hugo flytte?! Hvor bliver det dog mærkeligt, skal du så slet ingen hund have? Så forkælet som Hugo er må du da ikke kunne undvære sån en lille skabning..

  Kan i have en dejlig søndag i Odense- jeg håber i kommer gennem byen uden for meget bøvl:)

  SvarSlet
 3. De herligste syvsovere dér - kan godt forstå du håber de kommer forbi til pyjamasparty af og til. Nyd søndagen. Knus

  SvarSlet
 4. Ej hvor er den lille terrier da bare super dejlig - skal du ikke have sådan en, nu hvor Hugo forlader reden?
  Sikke et dejligt søndagsbillede.

  - Og held og lykke med bussen - det lyder som noget af en udfordring - på tid og tålmodighed ikke mindst

  SvarSlet
 5. Madame, det er altså ikke så slemt de bliver i samme hus, men begynder bare at bruge Cecilies lejlighed, hun har ikk så godt kunne lide at være efter at vi var udsat for at tage den tyv på fersk gerning:)
  Klem

  MissMuffin Hugo bliver stadig et delebarn, han skal kun ned i kælderen. så han kommer stadig op til sin mor. :)
  Knus

  Jeg er sikker på at de kommer Bibo
  Knus

  Pia jeg tror også at det bliver en udfording med bussen, nej jeg tror ikke lige at jeg er til den race selv om den er sød, jeg har også stadig Hugo i ejendommen.
  Knus

  SvarSlet
 6. Ja, rigtig god søndag.
  Sikke et skønt morgenbillede. Jeg kender dig ikke så godt men kan læse datteren skal flytte hjemmefra. Det er en stor ting for både voksne og børn, men i vores familie er det nu gået meget nemt. De er begge startet med to år på efterskole og så flyttet direkte derfra og hjemmefra, så vi har haft en blød overgang, men det er dejligt især hvis de er i nærheden.

  SvarSlet
 7. Mit hjerte er ved at løbe helt af med mig, ved synet af den lille Russel.. Buster er en sådan hund..
  Åhhh altså, hvor den skøn.
  God tur ud i den løbende by..

  SvarSlet
 8. Det ser ud til, at blive en rejse med forhindringer, men jeg håber da du når frem,så du kan se den kære lille hund.Jeg kan godt forstå, du kommer til, at savne de to der ligger i sengen

  SvarSlet
 9. Har før prøvet at forcere bymidten i bil på sådan en dag. uhadada, den lille Russel er godt nok skøn.

  SvarSlet
 10. Ja, det bliver da lidt underligt, når det nu har været sådan, at Cecilie har boet lidt on and off hos dig... dejligt, at du har hende i nærheden af dig, så hun også kan hjælpe med Hugo... god søndag...

  p.s. kær lille vapser, men heller ikke lige min race ;-) har en veninde der har racen, den hopper og hopper og hopper i et væk... muligvis den bare er lidt "gakket" ;-)

  SvarSlet
 11. Der ligger en Award (udfordrig)til dig på min blog.

  SvarSlet
 12. Håber i når frem på trods af bus-forhindringerne. Det er godt i bor så tæt på hinanden dig og Cecilie. Knus til dig og god søndag.

  SvarSlet
 13. Dejligt at C stadig har lyst til at være hos dig på den måde. Og at hun flytter vil som du siger nok give et savn, men hvor må det være skønt, at hun så er lige nedenunder.

  Kram

  SvarSlet
 14. Ja de børn er ikke nemme at undvære, men sådan skal det nok være.
  Så sød den er Russel terrien.

  SvarSlet
 15. Pia jeg ved ikke om du er blogger for så ville jeg da gerne se din site , men jeg kan ikke komme ind !
  Knus


  karin jeg kommer jo nok heller ikke til at slippe hende helt, afstanden bliver ikke så stor, men jeg har brug for lidt "rum".
  Knus

  Til jer alle tusind tak for jeres kommentarer, ja jeg har jo været afsted hele dagen så jeg har ikke haft tid til at se jeres kommentarer løbende, men jeg blev så glad da jeg kom hjem og så hvor mange der havde skevet. Sådan en fødselsdag bliver jo lige pludselig til rigtig mange timer !

  Bussen var et mareridt vi ventede 50 minutter og da vi endelig kom med var den dobbelt så lang tid om at køre ruten, men det var ikke chaufførens skyld !

  Knus

  SvarSlet
 16. Skøn skøn blog - ingen tvivl om det ;) Lige opdaget dig herinde i dag - siderne skal tjekkes ud ordentligt de næste par dage ;) Masser af inspiration - så kan sagtens forstå du er udtaget til den bedste blog - hvis jeglæste rigtigt ;)
  Nu jeg lige er her, "kommer vi frem..." det lækre røde sengetæppe hvor i verden har du købt dette ?
  Dorte

  SvarSlet