mandag den 7. september 2009

Jeg en gård mig bygge vil ....

På vej hjem fra mit arbejde, er der en genbrugsbutik og jeg tænkte at jeg da lige ville kigge om de skulle have den lampe som jeg jagter - men nej. Der var en stumtjener, som jeg har haft kigget efter, helt almindelig i træ, men den ville de have 150 kr for - jeg ved ikke lige hvad de tænkte på - ja den er jo egetræ sagde den flinke dame - ja det gør ikke så meget den skal males lyserød - prøvede jeg at forklare damen, hun så helt mærkelig ud, vil du male på det fine træ - yeps ! Nå jeg lod den stå, den kan findes billigere.
Men jeg købte bondegårdsdyr - alle dem her for 18 kr. og det er billigt. Jeg var i Fætter BR for et stykke tid siden, jeg skulle bruge et får der skulle stå i noget sukker - og hallo jeg måtte slippe 35 kr, det var da lige før at jeg kunne have købt et levende !

Og hvad så, skal Pernille til at lege med dyr - Næh nej jeg skal lave Chimes, inspireret af billedet her nedenunder.
Chimes er en betegnelse for alle mulige slags dekorative dimser der kan hænges op så de fanger lys, luft og lyd. Og hvad gør sådan en chimes så - jo de gør synlige energier synlige og spreder god energi når de afgiver lyd. Alt er i bevægelse og i konstant forandring.

Nu skal jeg bare i Panduro hobby og hente perler, jeg forstår ganske enkelt ikke at der ikke er et eneste sted i Odense City hvor man kan få sådan noget, men nej, jeg skal til Rosengårdscenteret som ligger 7 km herfra. Jeg må tage en bustur i løbet af ugen.

Nå det var lidt om min eftermiddag........

17 kommentarer:

 1. Til lykke med alle dine dyr,hvad med at lave en lille bondegård til dem,jeg tror a du ville blive populær hos din niece, men den skal selvfølelig stå fremme, men det er vel heller ikke noget problem?. knus

  SvarSlet
 2. Hov nej - du behøver ikke at tage helt til RC - der skulle ligge en perlebutik nede i nærheden af den nye Netto i Benediktsgade (har jeg ladet mig fortælle - og måske den ligger på en hjørne) - der kan man også købe perle enkeltvis (har jeg også fået fortalt) :o)


  Knus Debes

  SvarSlet
 3. Ej, hvor sjovt ! Jeg har lavet så mange af disse Chimes- netop inspireret af den blog :-)

  SvarSlet
 4. Hej Mor
  Næh nej jeg tror ikke lige at det bliver til en bondegård :) de bliver sprøjtet i guld og så kommer de op og hænge :)

  Knus

  Det lyder da godt Debes, jeg må prøve at se om jeg kan finde den butik du snakker om, jeg ved godt hvad det er for en Netto.
  Ellers må du jo tage mig med i RC :)
  Knus

  Miri, jeg elsker de Chimes, og Ranvita har inspireret mig i mange år til indretningen af mit hjem :) selv om hun er feng shui ekspert så er hun ikke "hellig" for hende gælder det om bevidst boligindretning. Du må vise nogle billeder af dine dimser :)

  Knus

  SvarSlet
 5. Hvor er du fuld af fantasi og sjove indfald! Tilykke med dine husdyr.

  SvarSlet
 6. Hæ hæ- en lyserød stumtjener- så har man hørt det med.
  Det er godt nok noget af et fund med de dyr- dine Chimes kender jeg ikke, men de er da fine at have hængende. Her er for mange fluer til den slags, så det bliver fluemoget og så er der ikke så meget ved det.
  God tur til Rosengårdscentret

  SvarSlet
 7. Hold da lige en fest, hvor er de fine... Kan man bestille(og betale, naturligvis)?... ;o)
  Jeg er helt med på den lyserøde stumtjener... Har desværre ikke plads til en sådan...og dog...måske skulle jeg flytte den der sko reol...og så... Nå det må ligge lidt ude i fremtiden, at sådan en stumtjener skal støves op her... :o)

  SvarSlet
 8. Hvor det en god ide..
  Og når de tilmed giver god energier, er det bare i top. Hvor kan jeg læse om Ranvita. Jeg købte en skilpadde og en pingvin som skal være sølv og have en lille lysholder på..
  Købte dem i Odense og Lone sagde det er lige Pernille det der :-))

  SvarSlet
 9. Sikke et fund :)
  Jeg synes de er så flotte, sådan nogle chimes. Jeg har flere gange tænkt at skulle lave nogle selv, men det er blevet ved tanken.

  Jeg glæder mig til at se dine :)

  SvarSlet
 10. FORRETNINGEN I BENEDIKTSGADE ER NR. 26

  SvarSlet
 11. Det er altså lidt sjovt med genbrugsforretninger... nogle ting koster "det hvide ud af øjnene" og andre ting får man for 2 kr... det kommer meget an på, har jeg fundet ud af, hvem der prissætter og hvilke dage de er på arbejde...

  God fornøjelse med de nye ophæng - lyder spændende...

  SvarSlet
 12. Hej Pernille!
  Det er lidt sjovt med din lampe, jeg har selv en funktionsdygtig og en stående på terrassen som holder til et glas med lys i.
  En stumtjener kan sagtens findes til mindre end 150 kr :-) selv i egetræ.
  God fornøjelse med dine dyr, der blev jeg inspireret, tak.

  SvarSlet
 13. Sikke en sød og sjov idé med chimes - det har jeg aldrig hørt om før. Og det var et kup, at du fik dem så billigt :-)

  Varme klem!

  SvarSlet
 14. Tak skal du have Betty :)

  Karin Grøn ja de vil nok ikke sende så gode energier hvis de er fulde af flue høm høm :):)

  Knus


  Pi Andrea jeg skal nok sige til når jeg er kommet igang med produktionen ;) ja jeg skal have jagtet den stumtjener, så skal den stå i soveværelset :)
  Knus

  Mette Lykke, hvor sjovt med dine ting der skal være sølv og ja hun havde da ret Lone.
  Du kan læse mere om Ranvita her .
  www.happyliving.dk
  Knus

  Pernille jeg glæder mig også til at komme i gang med dem !
  Knus

  Hej mor, skide godt, den må jeg finde, det må jo være i nærheden af Drewsensvej !
  Knus

  Kirsten ja der er sørme meget forskel på priserne i de genbrugser, jeg skal nok finde den billigt !
  Knus

  Margith de kan bruges til rigtig mange ting, de lamper ! Dejligt at mine dyr kunne inspirere dig !
  Knus

  Madame,det er altså sjovt og godt at have dem hængende, men det kan godt være at din husbond ikke lige syntes at det er nogen god ide !
  Knus

  SvarSlet
 15. Jeg synes det ser fint ud - selvom det nok heller ikke er lige min smag - men vi er heldigvis forskellige vi mennesker :) ærgerligt at jeg smed alle drengenes dyr ud, da vi flyttede - ellers kunne du jo have brugt dem :)

  SvarSlet
 16. Helle K, ja det var da en skam med de dyr :), de er meget skøre så jeg kan godt forstå hvis der er mange der ikke kan lide dem, de er lidt ping pang barnlige :):)

  Kan du have en dejlig dag Helle !

  SvarSlet
 17. Du har gjort god handel da du købte de dyr, jeg har også en gang været i Fætter BR.for købe dyr til en sangskjuler,de kostede en formude

  SvarSlet