onsdag den 16. september 2009

Indretning af skrivebordet....

Cecilie er jo startet med at gå i skole igen og det går rigtig godt. I går havde en af deres undervisere talt om hvor vigtigt det er at have et godt arbejdssted derhjemme. At lave stedet sådan at man trives der. Skrivebordet skulle indrettes hyggeligt.
Ja selfølgelig - for mig helt almindelig feng shui. Her på min arbejdsplads er mit skrivebord indrettet efter de samme principper, mit bord skiller sig væsentligt ud fra alle andre. Jeg skal flytte kontor den 1. oktober, men det bliver helt det samme det nye sted !
Men jeg kunne ikke lade være med at grine for som jeg prøvede at forklare Eneste barnet, så har hun en hel lejlighed hun kan indrette med det rette skrivebord :) - men nej det var hos mig vi skulle lave den arbejdsplads - men well computeren står også på 1.

Vi gik igang med at indrette så Cecilie syntes at det var hyggeligt, computeren skulle rykkes for hun er venstrehåndet og da jeg er en af dem der bruger begge hænder ligegodt, så har placeringen ingen betydning for mig .
Der blev sat tøseting, og blomster på bordet og det blev ganske hyggeligt. Der manglede kun lige en ting syntes Eneste barnet og det er de her krus for Kähler Keramik, de skal huse blyanter og andre dimser. Smiler - dem ville hun lige købe, he he , hun ved godt hvordan hun skal kringle sin mor, for jeg har kigget efter dem længe.

Det er så hyggeligt at være mor :)

10 kommentarer:

 1. Jeg tror også det er meget vigtigt med en god arbejdsplads. Krusene er rigtigt flotte - skønne farver. Dejligt at høre, at Cecilie er glad for skolen! Knus

  SvarSlet
 2. Hvor hyggeligt at hun/ I indretter arbejdspladsen på 1.sal :-)
  Kunne godt tænke mig at se dit skrivebord- både hjemme og ikke mindst på dit arbejde :-)

  SvarSlet
 3. Ja Anette der er ingen tvivl om at det er vigtigt :) jeg er også utrolig glad for at hun er faldet godt til i skolen :)
  Knus

  Miri jeg skal nok tage billeder af hvert sted når vi nu kommer på plads. Mit skrivebord på arbejdet er "delt" ind i 9 felter ligesom på et bagua kort, ja det skal jeg nok lige forklare om når jeg kommer med et billede :)
  Knus

  SvarSlet
 4. Det er utroligt vigtigt med en god arbejdsplads. Og krusene - hvor er de dog smukke - skønne farver.

  SvarSlet
 5. Sikke nogle dejlige krus - skønne farver! Ja, jeg giver jer helt ret i, at arbejdspladsen skal være hyggelig. Her har vi dog kun plads til ét skrivebord, så jeg bruger spisebordet. Til gengæld har jeg den skønneste udsigt :-)

  Klem til dig!

  SvarSlet
 6. Hvor er hun sød ;-) dejligt, at hun dog trods alt, selvom hun er flyttet, synes, at det er hos mor det er hyggeligst... ;-)

  SvarSlet
 7. Smukke krus.
  Mit bord med pcen er for højt, så når jeg bliver rigere vil jeg gerne have et hæve sænke. Har et gl afsyret med malede ben, men af hensyn til mig selv må skønheden vige for nødvendigheden.
  Lyder interessant med indelt arbejdsbord.

  SvarSlet
 8. Det er da hyggelig at Cicilie vil have arbejdssted på 1, jeg vil godt tro hun snøre sin mor.
  Knus til dig

  SvarSlet
 9. Hvor er den skøn, din afsluttende bemærkning, Pernille :O
  Jeg har også på fornemmelsen, at du hygger dig som mor - og måske især til en pige :-)
  Krusene er meget smukke.

  SvarSlet