torsdag den 3. september 2009

Stuearrest....


Ja man må sige at vi havde Munke Mose for os selv da jeg luftede Hugo her klokken fire, vi er skræmte her i Odense af den hundevirus, jeg tror at de fleste hunde har fået stuearrest.
Som mange af jer har kommenteret på min blog, så har medierne nok en vis evne til at blæse det op. Men Hugo har jo haft en omgang af det i juli måned, det til trods for at han er vaccineret. Og mig - jeg var da ved at få helt stress af at gå med ham, normalt ligger man ikke mærke til hvor meget en hund snuser, hold da op det gjorde jeg i dag, det var kort snor og helt tæt på mor her.

Jeg har talt med dyrlægen, Hugo skal til den årlige vaccine på torsdag og hvis det er blevet værre her i Odense, ja så må han have et skud for den virus, selv om det heller ikke fritager dem for smitte.

Nå, men det er jo min rengøringsdag, det går meget meget langsomt, så har jeg absolut ikke overdrevet, men hvad pokker jeg har jo hele aftenen foran mig, og så lang tid tager det trods alt ikke at ordne de kvadratmeter jeg har her !

Kan du have en dejlig torsdag aften.

6 kommentarer:

 1. Det er vist helt forståeligt, at du er ekstra opmærksom. Synes det er godt, at du har talt med dyrlægen.
  Det lyder som om, der er kommet lidt mere ro over sagerne :-). For medierne er jo ikke sene til at gribe noget i luften heller.
  Også god aften til dig.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 2. Jeg ville reagere nøjagtigt ligesom dig Pernille. JEg ville kontakte dyrlægen og så lytte til dem. Ja medierne har en tendens til at kunne skræmme folk (unødigt i mange tilfælde) Jeg synes det er godt du passer så godt på din gulddreng!! Knus

  SvarSlet
 3. Det er vel noget med at tage sine forholdsregler og det er tydeligt at du gør det bla med vaccinationerne. ;-) Hvis du synes det er for træls med rengøring dér, så har jeg lidt hér du må kigge på. *fniser* Aij, tager det selv. Dejlig aften til dig. Knus

  SvarSlet
 4. Jeg synes, det var meget klogt at kontakte dyrlægen - dyrlægerne må have tjek på risikoen, og hvordan man kan forebygge.

  Medierne puster alting lidt ekstra op desværre - men jeg ville være præcis lige så nervøs som dig!

  Varme klap og klem til dig og Hugo :-)

  SvarSlet
 5. Ja, det er utroligt som de hunde altid skal have snuden i alt:) Godt, at du er forsigtig! Men lad os håbe, at det snart er overstået igen.
  God rengøringsaften til dig:)

  SvarSlet
 6. Puh, ja det er da heller ikke betryggende. Godt at du er opmærksom på det - jeg ville også være på stikkerne, hvis det var mig.

  SvarSlet