fredag den 25. september 2009

Ganske ganske almindelig.....

Jeg er vågnet op til en ganske almindelig fredag. De sidste par dage har jeg bøvlet med den tand der nu har generet mig i 8 måneder, jeg tvivler på at den tand nogensinde kan blive god, jeg overvejer at få den fjernet.
Foran mig ligger en ganske almindlig lang arbejdsdag, og så venter weekenden forude, en weekend der som altid kommer til at gå alt for hurtigt.
I aften skal jeg se vild med dans, vi er nogle stykker der mødes hver fredag og ser det sammen.

Jeg har ikke forberedt noget mad til i aften - det er sørme godt at der er mange take aways i Odense City. Skal det være sushi eller måske noget italiensk..... hvem ved
Kan I have en god fredag ....

12 kommentarer:

 1. Rigtig god fredag også til dig!

  Øv, hvor er det ubehageligt med din tand. Jeg håber, du meget snart kan få gjort noget, så du slipper for at have ondt. Forhåbentlig hjælper det med en gang 'Vild med dans' i aften :-)

  Klem til dig!

  SvarSlet
 2. Tænder i vores alder, kan altså begynde at drille...
  Din Fredag lyder da ganske hyggelig :-)
  ( Jeg ser ikke vild med dans, men kan sagtens sætte mig ind i hyggen ved at se sådanne udsendelser sammen med nogle søde mennesker:-))

  SvarSlet
 3. 8 månder med en tand der gør ondt er længe. Kan de slet ikke redde den?

  Ha' en dejlig almindelig fredag.

  SvarSlet
 4. Det lyder rigtig hyggeligt med at samles for at se Vild Med Dans. Jeg arbejder sent i dag, så det bliver også take away her i Hou - og så har Simon og jeg - i skræk for ellers at klaske om på sofaen kl 21- besluttet at vi ikke skal se tv i dag - vi går en tur med hundedamerne istedet og får en masse luft - for det har der ikke været for meget af i denne hektiske uge. Hav en rigtig god og hyggelig weekend - jeg tror ikke der er nogen i blogland, der virker til at være mere hyggelig end dig :-)

  SvarSlet
 5. Du har da en meget høj smertegrænse ellers er du engels tålmodighed, men 8 mdr. med murren i en tand...

  Håber den går lidt i sig selv igen, så du kan nyde weekenden.

  Og Sushi - den er jeg med på!

  Weekend klem til dig.

  SvarSlet
 6. Øv, med den dumme tand. Jeg har lige fået lave en krone til en af mine, den kunne bare ikke mere. Men som Miri skriver... det følger vist med alderen.

  Jeg vil ønske dig en rigtig dejlig fredag og håber, at du nyder det skønne efterårsvejr ;-)

  SvarSlet
 7. Rigtig god fredag til dig.

  Lyder super hyggeligt, med samling til "Vild med dans" - knap så hyggeligt med den tand. Ud med den! -håber ikke det er fortanden :o)

  SvarSlet
 8. Tal ikke om tænder, endsige tandlæger...uha, det er ikke mig. Forstår udmærket de 8 mdr. Jeg skal til en nevøs fødselsdag i aften, så jeg er noget nervøs for ikke at få set balkjolerne...god fornøjelse

  SvarSlet
 9. Den står på Sushi her i aften sammen med Yngstedatteren... 30 stk for 100,- i Føtex...fattigmands Sushi...men ok... :o)
  Det er noget møg med den tand...men er det en du kan undvære?...
  Håber at din fredag bliver ok, på trods af alt...:o)

  SvarSlet
 10. Hvor er det dog træls med den tand! Håber snart du kan få gjort noget ved den så smerterne forsvinder. Det lyder vildt hyggeligt at i er nogle stykker der sammles og ser Vild med dans. God fornøjelse. Knus

  SvarSlet
 11. Kender godt turen med en tand, set i bakspejlet skulle den have været rykket ud. 6000 kr. er mange penge og jeg hader at gå til tandlæge.
  Sushi er ikke dårligt.
  Vi er påvej til norgesfærgen mens der er vild med dans, så vi venter til næste fredag.
  God weekend.

  SvarSlet
 12. øv for din dumme tand, ønsker dig god bedring tandpine er noget af det værste der findes. Jeg håber du har fået en helt fantastisk fredag alligevel

  SvarSlet