tirsdag den 1. september 2009

Ny livsstil....

Ja jeg er begyndt en ny livsstil, jeg skal være sund, faktisk så har jeg altid levet sundt med hensyn til at spise, men alligevel er der sneget sig nogle unoder ind, blandt andet det at spise efter klokken 19.00, og det er ikke skide smart hvis man gerne vil tabe nogle kilo - og det er det jeg vil.
Hold da lige Børge hvor er jeg træt af at se på det ekstra der gennem årene har sneget sig på kroppen. Der er kun en der kan gøre noget ved det og det er jo mig ! Sådan er det i alle livets forhold både job, bolig, parforhold og så videre, hvis der er noget vi er utilfredse med, er det i bund og grund kun os selv der kan ændre tingenes tilstand, okay det kan være vi kan få noget støtte hos familie eller venner, men det er kun os selv der kan ændre !

Og nu skal jeg så til at ændre . Det går rigtig godt, måske hænger det sammen med at det indtil nu kun har varet 1½ døgn hvor jeg har været helt seriøs, der er rigtig lang vej igen, men det skal nok gå og det skal nok lykkes tidligere besad jeg en stædighed der kunne tage livet af de fleste, noget af det må findes frem igen.

Bare rolig, det her går ikke hen og bliver en blog om at tælle kalorier, jeg ville bare lige fortælle jer det - så er det jo lidt ligesom at lave en aftale - ikke !

Bortset fra det går det stille og roligt her på 1. hverdagen går for hurtigt og jeg får ikke nået så meget. På lørdag skal jeg have en date - og nej det er ikke med en mand, men med Pi Andrea, hun kommer her til Odense for at besøge mig og jeg glæder mig fantastisk meget. Pi er den første jeg skal møde her fra Blogland !

Kan I have en god tirsdag derude !

20 kommentarer:

 1. Tak i lige måde Pernille og pøj pøj med projektet :-)

  SvarSlet
 2. Jeg håber din nye livsstil lykkes og du rat det er kun dig selv der kan ændre den.

  SvarSlet
 3. Vi kan jo kun ændre på os selv...Du har ret, men det kunne sørme være rart, hvis nogle gad gøre det for os :-)
  Held og lykke med din nye livsstil, sejt du kaster dig ud i det.
  Og rigtig god fornøjelse på Lørdag !

  SvarSlet
 4. Pøjpøj med projektet - det skal nok gå, hvis blot du selv tror på det! (taler af erfaring :-))

  SvarSlet
 5. Held og lykke med det Pernille. Selvfølgelig kan du finde stædigheden frem. Knus

  SvarSlet
 6. Kære Pernille
  Ja jeg kender turen, pludselig så jeg, for længe siden, at der var fedt på min ryg, og mig der altid havde haft en flot ryg, og efter at have opdaget det, så jeg på resten af mig, - og så gik kampen igang!
  Det tog flere år, at komme af med den ekstra vægt, men nu er jeg hvor jeg vil være, og da det tog lang tid, nåede huden at følge med, så det er en god ide, at lade det tage nogen tid.
  Nu er jeg jo ikke ung, tværtimod, men jeg vil ikke gå rundt og føle mig utilpas med min vægt, det har jeg lovet mig selv, så her bliver også passet på, - men alt med måde!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 7. Held og lykke med din nye livsstil. Hvis man er motiveret til strækkeligt, så er man nået langt, så det skal nok gå. knus

  SvarSlet
 8. Og mer pøj-pøj.
  Det er da uretfærdig at nogle kan spise alt uden at tage så meget som et gram på.
  Jeg gik jo også på kur/skrunk/ sundere levevis for et par måneder siden og tabte 5kg. Mangler stadig 5 kg, men tager det stille og roligt, da det jo ikke er en alarmerende overvægt, og jeg skal heller ikke ligne en pige på tyve.
  Du skal nok opnå vægttab

  SvarSlet
 9. Held og lykke med dit projekt, Pernille, det er meget flot, at du kaster dig ud i en en livsstilsændring :-)

  Ha' en dejlig aften, klem!

  SvarSlet
 10. HeldogLykke Pernille:)
  Jeg trænger også til en lille opstramning, men lige nu er motivationen der ikke helt, så jeg arbejder på at finde den igen..

  SvarSlet
 11. Tak skal du have Lene !

  Conny jeg tror og håber også på at den lykkes for mig. Knus

  Ja Miri det ville være rart hvis nogle gad at gøre det for os - men desværre :)
  Knus

  Piskeris, jeg er sikker på at det nok skal komme til at gå - motivationen er der !
  Knus

  Ja Anette jeg tror også at den er der selv om den har ligget godt begravet :)
  Knus

  Vibeke du har ret man skal ikke gå og føle sig utilpas med sin vægt, jeg har prøvet det før for mange mange år siden, og jeg skal også nok komme gennem det nu - det må bare tage den tid det tager !
  Knus

  Lone det har du ret i, uden motivation der går det slet ikke !
  Knus

  Manna det er da flot at du har smidt 5 kilo, de sidste 5 skal nok også komme, det er også godt at det ikke går for hurtigt !
  Knus

  Tak skal du have Madame, det er nødvendigt for mig, der er mange ting der skal tages hensyn til også når man har diabetes.
  Klem

  MissMuffin du ligner da ikke lige en der skal af med kilo :), men helt klart så skal motivationen være der !
  Knus

  SvarSlet
 12. Det skal nok lykkes.. Stædighed er en god ting i den forbindelse..
  Og jeg syntes det er rigtig godt du kalder det en livsstils ændring, og ikke en slankekur..
  Jeg kunne godt trænge til at smide noget af min dobbeltkrop :-))
  Måske!! så længe jeg kan skrue mig ned i en stang model går det ski nok.

  SvarSlet
 13. Pernille, rigtig meget held og lykke med projektet og den nye livsstil.
  Her i huset hænder det af og til at vi først spiser efter kl. 19 og det er et kæmpe problem, for hvis ikke lige man har lyst til at storme rundt på gader og stræder i en times tid efter maden, ja så hævner det sig på badevægten næste morgen. Pøj-pøj.

  SvarSlet
 14. Det er sjovt, jeg har det omvendt, skal jeg starte projekter, der kræver lidt mere end bare det daglige, skal jeg helst ikke sige det højt. Jeg ved ikke hvorfor, men gejsten forsvinder.

  Rigtig god fornøjelse, med et mål i sigte og en god portion fornuft er du snart der, hvor du vil være. Og en klog kone fortalte mig engang at det kun tager ca en måned at ændre dårlige vaner :)

  SvarSlet
 15. Well... hvis du vil tabe dig skal du nok ikke lege alt for meget med det marshmallowfondant-halløj...
  Eller også skal du i hvert fald ikke smage på resultatet :o)

  Tusind tak for "roserne" til min kage. Det var sjovt at lave og smagte MEGET, MEGET lækkert - og nu er det så mig, der trænger til at finde noget lignende livsstils-standhaftighed og stædighed frem... Hatten af for dig, Pernille.
  Knus fra FP

  SvarSlet
 16. Ohh yes - den er jeg med på. Jeg har akkurat de samme tanker, og vil så gerne være en af de der sunde velorganiserede mennesker.
  Så jeg er med på den :-)
  God kamp - er sikker på din stædighed vinder.

  KH Maria

  SvarSlet
 17. Et herligt septemberfortsæt... Pøj, pøj herfra.
  Knus ;-)

  SvarSlet
 18. Mette jeg syntes at det er et herligt udtryk at du har - dobbeltkrop :) ja jeg kan også sagtens være i stangtøj, men de 5-7 kilo de skal af nu !

  Knus

  Annette vi har også tit spist efter kl. 19 og det er en af de store unoder jeg skal af med, men det er jo heldigvis let !
  Knus

  Pernille med nogle ting har jeg det også sådan at jeg ikke siger det til nogle, men det her tror jeg vil hjælpe for mig - 1 månede det går jo hurtigt med de vaner så !
  Knus

  Frau Putz nej det er ikke nu jeg skal lege med MMF, men det så rigtig godt ud, jeg er sikker på at du også kan finde en stædighed frem !
  Knus

  Tak skal du have Maria - jeg er sikker på at jeg nok skal vinde kampen over de skide kilo !

  Knus

  Ja Jeannette Mariae nogle gange må man bare tage sig sammen !

  Knus

  SvarSlet
 19. Hej Pernille!
  Det kender jeg godt, jeg har i år erfaret at jeg har fedt på indersiden af knæene og det genere mig mere end dansehåndtagene.
  Jeg er også igang med nedskæringsrunden held og lykke med kampen.

  SvarSlet
 20. Margith jeg er rigtig glad for at jeg ikke er den eneste, :) vi skal nok klare runden !

  Klem

  SvarSlet