tirsdag den 8. september 2009

Mulighederne er mange....

Sådan kan jeg også bruge nogle af alle de dyr jeg købte i går :) - ja der er længe til jul, men det lille Jesusbarn der ligger i sukker er da for sød - det er ihvertfald en alternativ julekrybbe og jeg er bedst til den utraditionelle pynt.

Det har været rigtig sommervejr her i Odense i dag, nu var jeg ellers lige begyndt at indstille mig på efteråret. Lysestager er blevet fundet frem og sat i vindueskarmene for det er indbegrebet af hygge når det begynder at blive mørkt udenfor.
Mine hvide luftige gardiner som har været nede her i sommer er også blevet hængt op, jeg kan bedst lide at have gardiner oppe når det bliver mørkere udenfor, det er ligesom om at det skaber mere balance.
Enestebarnet er i gang med at bage, og snart vil jeg kaste mig over at lave noget aftensmad.
Kan I have en dejlig tirsdag aften.....

12 kommentarer:

 1. Hihi! Jeg kan altså godt lide ideen med de små dyr, der dukker op overalt! Den idé kan jeg godt finde på at kopiere.. jeg er sikker på, at gemalen vil finde det underholdende, hvis der pludselig er en lille ko, der titter frem fra saltbøssen :-D

  SvarSlet
 2. Skønne lysestager du har... kan godt lide, at du tager ting frem, såsom lysestager og gardiner, når årstiden siger efterår. Og lader det hele ligge godt gemt væk, når lyset er mest fremme ;-)

  SvarSlet
 3. Tak i lige måde. Måske skulle jeg på loftet og finde bondegården :-)

  SvarSlet
 4. Ai, hvor er det bare nogle lækre billeder du viser idag.
  Jeg er også gladest for utraditionel julepynt, og ideen med dyrene har jeg selv pønset på i flere år. Stopklodsen har der bare været to ting. Den ene er at Andrea umuligt ville kunne lade være med at snuppe dyrene for at lege med dem, og den anden er at de er så hundedyre. Men skal da kigge efter dem på loppemarked fremover :-)

  Installationen i din vindueskarm, med vaser-krukke-lysestager - muuums, dem elsker jeg altså også. Generelt Pernille, er jeg vild med din stil / smag.

  KH Maria.

  SvarSlet
 5. Det har også været skønt vejr her i Viborg,jeg synes også det hygger med gardiner når der er mørk uden for.
  Knus til dig

  SvarSlet
 6. Det er genialt, med din lille julezoo.

  SvarSlet
 7. Piskeris, jeg holder også meget af de små dyr. jeg har et får i sukkerskålen :)
  Knus


  Kirsten, ja om sommeren har jeg aldrig gardiner oppe, men de hører bare efteråret til.:)
  Knus

  Ja Lene det kunne godt være at du skulle op og lede :)
  Knus

  Tusind tak skal du have Maria, jeg er nu også fjollet med din stil.
  Du kan gøre mange gode kup i genbrugsen,så prøv at holde øje med dyrerene. det kunne være at der var nogle til Andrea også :)
  Knus

  Conny det er dejligt at vejret lige kan blive sådan, idag er det også dejligt vejr i Odense, så det er med at nyde det :)

  Knus

  Tak skal du have Mette Lykke :)
  Knus

  SvarSlet
 8. Du har fået en award - kig på min side :-)

  Fine lysestager du har. Er altså lidt vild med dine dyr...måske man skal gå ind og rode i børnenes samlinger?

  KH Gittemay

  SvarSlet
 9. I en Superbest butik jeg handler i, når vi er på landstedet, sælger de bondegårds- og zoo-dyr magen til dem, du viser. De er så søde og naturtro. Jeg dvæler altid ved dem og tænker på at købe nogle, men kan ikke beslutte mig for hvilke det skal være - eller hvad jeg skal bruge dem til.
  Men din idé er rigtig sød :-)
  Du har været heldig med prisen. De er ret dyre i forretningen.

  SvarSlet
 10. Tusind tak Gittemay, jeg skal nok prøve at følge op på den, der var mange ting jeg ikke vidste om dig, så ideen den er god.:)

  Knus

  Lone de er nemlig ret dyre, nu står de her i en skål ved siden af computeren så må vi se hvor de ender deres dage.

  Knus

  SvarSlet
 11. Du er bare så kreativ. Jeg suger til mig :-)

  Og så har jeg længe været vild med din stage/vase...den er så mild og skøn.

  SvarSlet
 12. Jeg har altså en svaghed for de der små plastikdyr. Jeg sætter en lille krog i ryggen på dem og så anvender jeg dem til gaveindpakning. Eller også hænger jeg dem på smukke grene forår og efterår.

  Knus fra engen ;-)

  SvarSlet