torsdag den 19. november 2009

Hallo....

Jo jeg er skam her endnu, jeg har bare nogle af de dage hvor jeg er lidt udbrændt. Min krop kan ikke finde ud af at sove når den skal, når jeg kommer fra job render jeg rundt som en zombie, nu har det stået på et stykke tid, så jeg håber at det snart er ovre. Alle mine tal er som de skal være så jeg må lade tiden arbejde.
Og jo jeg blev en ny kvinde forleden dag med min hårmakeover, jeg skal da lige love for at det er blevet kort, men det er også ganske smart, jeg skal lige have helt styr på den nye frisure, men det er noget svært at få det til at sidde godt hele dagen når vi har det vejr vi har, det blæser jo en halv pelikan.
Om lidt skal der støvsuges, min suger må jo nærmest tro at den er gået på pension :) her til aften kommer min søster med de ting hun købte til mig på Rice og Aspergren lagersalg, det bliver noget spændende.
Kan I have en god torsdag derude...

8 kommentarer:

 1. Udover, hvad man ellers render rundt og døjer med, synes jeg, at denne november har været en hård nyser!

  Og hvor bliver jeg glad for at læse at der findes støvsugere, der har stået stille så længe, at de nærmest tror sig pensionerede. Det kan da kun betyde, at en eller anden gør noget godt for sig selv, eller har bedre at tage sig til.

  God aften:)

  SvarSlet
 2. Sifka jeg må give dig helt ret, jeg ved bare ikke lige hvad der har været med den her november, men den har trukket tænder ud.

  Ja den har haft et herligt liv på det sidste min støvsuger, nu har den lige måtte arbejde :)

  Knus og dejlig aften til dig

  SvarSlet
 3. Hej Pernille- nu fik jeg læst lidt mere om dig. Du lyder til at være en stærk og spændende person. Jeg er sikker på du skal forsøge at få lavet en rytme så du sover på et bestemt tid og står op på en bestemt tid. Mon ikke det er skiftet mellem somemr og vintertid- jeg havde samme problem i 14 dage, men nu skal jeg bare sørge for at komme til køjs inden kl 23 så går det. Dog ikke i nat, hvor jeg vågnede kl 4.30 så i stedet for at ligge og spekulere over en mappe der var blevet væk stod jeg op og jeg fandt den. Så blev der lige fyret lidt mere på brændeovnen, hængt en kogevask op og kigget til en opvaskemaskine og sat en ny maskinfuld over og så hjalp det på søvnen.

  SvarSlet
 4. Velkommen tilbage, Pernille. Jeg tror denne november har været mere mørk end normalt. Overalt i Blogland læser jeg om træthed.
  Jeg er selv begyndt med ½ times lys med en lysterapilampe for at være sikker på jeg får nok lys. ½ time udenfor når det er lyst er også nok.

  Det regulerer de hormoner der sørger for opvågning og søvn.

  Måske kan det hjælpe dig?

  Gode ønsker fra mig :o)

  SvarSlet
 5. Det lyder da spændende, med den nye frisyre.Man kan snart blive træt og uoplagt, når man ikke får sin nattesøvn.Glæder mig til, at se hvad din søster har købt til dig.

  SvarSlet
 6. skønt med ny frisure. Ja november føles meget lang i år :P Knus

  SvarSlet
 7. Super sjove billeder af damer du sætter på din blog, små smiler hver gang *GG*

  SvarSlet
 8. Det blev så fredag morgen, inden jeg fik kikket indenom hos dig.

  Jeg vil ønske dig en rigtig dejlig dag og krydser finre for, at søvnløsheden snart fortager sig.

  Knus fra engens land ;-)

  SvarSlet