tirsdag den 24. november 2009

Man bliver aldrig for gammel...

Jeg plejer at gå rigtig meget op i min adventskrans og har næsten også altid planlagt hvordan den skal se ud, men mærkeligt nok ikke i år. Jeg skal dog bruge de her små hoveder jeg købte sidste år og så tror jeg ellers bare det bliver noget med et fad, hvide lys og hvad der ellers lige kommer af ideer i mit hoved, det er jo snart ved at være .
Det med kalenderlys tror jeg at jeg opgiver, jeg brænder så mange lys af her på 1. og jeg kommer altid til at brænde foran, så jeg vælger nok at lave et lysfad istedet.
På torsdag har jeg en fridag, og det er lige hvad jeg har brug for, der skal købes ind til kalendergaver til min søsters børn, Cecilie og min mor - og måske skulle Gulddrengen da lige have en også :)
Selv om jeg ikke er barn mere er jeg så heldig at jeg hver dag får pakkekalendergave af min mor og jeg glæder mig til hver morgen hvor jeg skal pakke op - man bliver aldrig for gammel til den slags...

Hvad med dig har du lavet din adventskrans og får du eller giver kalendergaver ...

22 kommentarer:

 1. Hvor er det sødt af din mor at lave pakkekalender til dig :-)

  Nej, vi har hverken adventskrans eller pakkekalender hjemme hos os. Men da Frederik var barn, lavede jeg pakkekalender hvert år og husker tydeligt hans store glæde.

  Ha' en dejlig dag, Pernille!

  SvarSlet
 2. Du er heldig med den mor! Jeg har fundet en sort jerntingest med plads til 4 lys og rensdyr på - det bliver det i år.

  SvarSlet
 3. Hvor er du heldig du får julekalender. Det ville jeg også gerne have...

  Her er det mig der laver og giver - elsker at både gi og få gaver.

  Adventskransen er planlagt - men kun inde i mit hoved - har ikke haft tid til det endnu.

  Hav en rigtig god tirsdag.

  Knus Grith

  SvarSlet
 4. Sådan en mor vil jeg også have. Fik som barn, men nu mener hun ikke hun kan overskue at skulle købe ind. Jeg har så givet mig selv (og resten af familien)en te julekalender fra Chaya. 23 små bøtter te og en lidt større til "den store dag".

  Mine børn får kalendergaver. Dvs. Yngste får for 1. gang 24 gaver, Frøkenen får 1. og 24. + hver lørdag-søndag og Ældste får adventssøndagene + juleaften.
  Gemalen må undvære i år, han er bedre til at tage imod end give...

  God fridag torsdag og god gavejagt :0)

  SvarSlet
 5. Det lyder også vildt hyggeligt med en lysfad som "advents-halløj" Det har jeg også valgt i år.
  God dag

  SvarSlet
 6. Glæder mig til at se billeder fra dit julehjem :-)

  SvarSlet
 7. jeg tror jeg mangler 4 gaver - så er pakkekalendergaverne klar, men måske bliver det til lidt mere. Her får alle nemlig ikke hver dag, men nogengange overlappes, så der kan godt vikles lidt flere ind efterhånden.
  Jeg tror endda der også vil falde et par pakker af til mig undervejs :D

  Jeg har fundet lys til advendtskransen og et fad og nogle sjove grønne stjerner... jeg vil gerne lave det lidt mærkeligt og lidt ved siden af i år... men jeg er stadig ikke helt klar på hvordan :)

  Kalenderlyset gider jeg ikke - men vi har en snemand, der holder styr på datoen :)

  SvarSlet
 8. Jeg tror aldrig man bliver for gammel... Bortset fra ældstemin på 17, som lige nu synes julen er noget opreklameret materialistisk pangel! Hun bliver nok yngre igen om et par år ;o)

  Jeg laver pakkekalender til de tre yngste, har lavet pakkekalender i 16 år indtil videre.

  Det er rigtig hyggeligt, synes jeg. Jeg plejer ikke at lave en adventskrans, men sætter 4 lys i nogle zinkskåle sammen med noget mos.
  I år har jeg købt kalenderlyset hos Maileg. De er så fine.

  God dag

  SvarSlet
 9. Nej hvor skønt, at din mor laver pakkekalender til dig, du har ret sådan en bliver man aldrig nogensinde for gammel til at få. Jeg lavede det i nogle år til min tidligere svigermor, da hun blev alene og var dybt skuffet de dage hun ikke ringede og fortalte hvad hun havde fået i pakkekalederen.
  En fortsat dejlig dag til dig.

  SvarSlet
 10. Nix...ingen af delene... Jeg hader at skulle fremføre det dumme argument gang på gang...men økonomien sætter sine grænser... Og adventkrans, ja den må vente til efter mandag hvor der igen er almisser på kontoen... ;o)

  SvarSlet
 11. Et fad med adventslys og så lidt pynt udenom. Enkelt men kan være fantastisk flot. Glæder mig til at se hvad du finder på. Vores adventskrans er nem men smuk synes jeg - det er er georg jensen stage og så plejer jeg at pynte det lidt i midten hvor jeg stiller en skål slik eller lidt pynt ;-) Knus

  SvarSlet
 12. Jeg regner med at lave min adventskrans her i løbet af ugen..
  Idag har jeg købt lys, men mangler stadig et enkelt. I Føtex ville jeg komme af med 125 kr for 5 lys i den rette tykkelse, så i stedet fik jeg 3 til billigere penge og mangler kun et lille- det kan Søstrene Grene sikkert hjælpe mig med:)
  Jeg hverken får eller giver adventsgaver, men Nissen kommer engang imellem noget i min sok hvis jeg er heldig:)

  SvarSlet
 13. Næh - ingen adventskrans her. Kattene spiser den :-). Så det er også noget med et lysfad og noget. Kalendergaver bruger vi stadig - til stor fornøjelse for alle, uanset alder.
  Kalenderlyset ved jeg ikke lige - måske - det plejer enten at brænde helt ned meget hurtigt - eller også når vi kun halvvejs, når det er jul.
  Hvor er du heldig, at du får en pakkekalender af din mor :-)))
  For du har helt ret - det bliver man aldrig for gammel til.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 14. Hvor er du heldig med en Mor som laver pakkekallender. Nogle af mine søskende laver til gengæld til vores forældre, det håber jeg mine børn tager op :-)
  Min adventskrans bliver en aflang sandstenspotte med hvide bloklys, mos og ikke videre. Sådan har den været nogle år og jeg enkeltheden i er smuk.
  Hav en god aften.

  SvarSlet
 15. Urgh! Jeg havde glemt alt om adventskrans! :-O

  Vi droppede også kalenderlyset for nogle år siden, så i stedet har vi et pænt lys stående, som vi sætter ild til ind imellem.

  Gemalen plejer at få pakkekalender, men i år er den reduceret til adventskalender - jeg har sagt til ham, at til næste år forventer jeg, at jeg også får pakkekalender :-D

  SvarSlet
 16. Du er da godt nok heldig, at du får pakkekalender af din mor .Min datter har en gang lavet en til Poul og mig ,det var hvist før hun fik børn.Jeg har ikke lavet adventskrans endnu,jeg tro den skal være rigtig julet i år, rødt og hvidt,jeg giver ikke kalendergaver.
  Knus

  SvarSlet
 17. Jeg har aldrig adventskrans, men en eller anden tingest stående med fire lys. Overvejer en gammel halvrusten Amo-bageform med bloklys og lidt pynt. Hvor er du heldig med at få 24 morgengaver i december

  SvarSlet
 18. Vi får adventsgaver hos os, rigtig hyggeligt - har en aftale om at det ikke må være for dyrt :0)

  SvarSlet
 19. Hvor du heldig Pernille.
  Jeg lavet en pakkekalender til min et år, det blev hendes sidste jul..
  Og jeg er bare så glad for at jeg nået at give hende en, efetr alle dem hun har lavet til mig..
  Jeg skal have advendts pakker og glæder mig helt vildt..
  Gammel eller ej.

  SvarSlet
 20. Madame jeg er et heldigt barn :)
  Klem

  Det lyder godt med den dims Lone, rensdyr er ikke dårligt :)
  Knus

  Grith du må overtale nogle til at give den en, det kan ikke passe andet :)
  kNUS

  Kari, det lyder da rigtig godt med den julethe, du må lige sige til gemalen at han skal købe kalender til dig :)
  Knus

  Sonnie jeg håber også at det bliver godt, jeg skal lige have gang i noget gran :)
  Knus

  Miri du kan tro at du skal få billeder, nu har jeg fri i morgen så må jeg hellere gå i gang :)
  Knus

  Pernille jeg håber at du får et par gaver og det lyder da godt med din krans, den må vi se på bloggen
  Knus

  Annette det er rigtig hyggeligt at få såden en, din tidligere svigermor kunne nu godt have ringet hver dag, man er jo også spændt som giver :)
  Knus

  Mette jeg tror nok at din på 17 skal komme på andre tanker igen, min på 22 syntes det er hyggeligt at få nogle små pakker nu hvor hun er flyttet hjemmefra. Jeg så godt de kalenderlys du skriver om, de er rigtig fine.
  Knus

  Pi Andrea jeg skal også vente til efter mandag med at give den gas, december måned er en der trækker tænder ud ! og det med økonomien er slet ikke noget dårligt argument !
  Knus

  Anette jeg syntes også at enkelt er meget smukt og din stage lyder rigtig fin, jeg tror desværre nok at jeg giver den mega gas, og laver noget alt for meget dims med den adventskrans .)
  Knus

  Jeg er sikker på at Nissen nok skal komme forbi dig MissMuffin, og jeg ved heller ikke lige hvad der sker for Føtex med de lyspriser, jeg håber jeg lige kan komme i Ikea her koster de ingen penge.
  Knus

  Hvaf sker der lige for de katte Gittemay får de ikke noget at spise :) jeg har aldrig hørt om at gran stod på menuen.... griner
  Klem

  Margith din dekoration lyder til at blive rigtig smuk, mos det holder også langt bedre end gran.
  Du skal bare opdrage de børn til at de skal give dig kalendergaver ... griner
  Knus

  Piskeris hvorfor udsætte noget til næste år, han må da bare ud og købe nu.... smiler, ja den her 1. søndag i advent er også kommet lidt bag på mig .
  Knus

  Conny jeg glæder mig til at se din krans den lyder rigtig julet
  Knus

  Manna jeg glæder mig også meget til at få de pakker :) nu skal jeg jo også lige selv ud og købe nogen, det lyder fint med din krans, det tror jeg bliver smukt.
  Knus

  Margrethe her hos os må det heller ikke være dyrt, det er jo slet ikke det at det handler om, det er bare fedt at pakke en lille gave op hver dag :)
  Knus

  Mette jeg kan godt forstå at du er glad for at du nåede at lave en. Ja jeg har jo set på din blog at du har byttet pakker, det var da en super ide.
  Knus

  SvarSlet
 21. Jeg håber at jeg får lavet en adventskrans til på søndag, og kalenderlyset kommer også til. jeg har aldrig fået kalendergave, men mine børn får adventsgaver og jeg har ikke nået at købe, så nu skal jeg finde på noget, der kan sendes i en kuvert til datteren inden søndag ;-)

  SvarSlet
 22. Lene jeg håber også at jeg får det lavet inden søndag, ellers går det jo nok, jeg har lige taget noget gran med hjem i dag, så der er håb forude, ja Lene der er jo meget der kan ligge i kuvert, hvad med en af de der juleugler, jeg har lavet en copycat af dem, de er fra Rie Elise Larsen.
  Knus og dejlig dag

  SvarSlet