torsdag den 26. november 2009

Tryllestøv....

Jeg har taget mig en fridag - herligt. Planen var at jeg skulle finde mit julestads frem, ja det er planen sådan set stadig, men jeg er fjols, sidste år kæmpede jeg med at finde de par ting jeg har og jeg besluttede at lave en julekasse så jeg ikke havde det samme problem i år.

MEN DET HAR JEG...... kassen blev ikke lavet og nu ved jeg da ikke lige hvor jeg har det hele -som ikke er så meget. I år skal den julekasse laves ! Jeg får brug for noget tryllestøv for at finde det !

Vi har et problem her på 1. der er ingen tvivl om at det ligger i mit skur i gården, men jeg kan ikke komme ind i det. I Eneste Barnets godhed har hun ladet en ven opmagasinere nogle af hans møbler i mit skur, og det er helt umuligt at komme ind, med mindre at man forvandler sig til en lille mus- jeg må vist bare prøve at pynte op med det jeg har og så bliver det jo endnu mere spændende når jeg finder det næste år :)

Når jeg tænker 15 år tilbage, så var jeg helt julegal, jeg tror at jeg havde mindst 3 kæmpe flyttekasser med alverdens ting, jeg strikkede syede og ja jeg ved snart ikke hvad. Da jeg flyttede herind på 1. blev der gjort kort proces, tingene røg til skrald, jeg kunne ikke klare det mere, nu kunne jeg da godt have brugt nogle af de ting, men der er ingen grund til at dvale ved det, der må have været en grund til at det røg ud. Jeg ved jo også at jeg har det sådan at jeg ikke kan holde ud at se på alt for meget juledims, så bliver mit hoved helt forvirret !
Over middag skal jeg atter med min veninde ud og se på lejlighed, nu håber jeg at den er god for hun står nummer 1 og kan flytte ind med det samme.
Kan I have en rigtig dejlig torsdag....

13 kommentarer:

 1. Jeg har ufattelige mængder pynt. Jeg ved osse hvor det er - jeg orker bare ikke at hænge det op!god torsdag håber veninden synes om lejligheden.

  SvarSlet
 2. Også en rigtig dejlig torsdag til dig. Knus

  SvarSlet
 3. Jeg har ændret julestil fuldstændig i løbet af de sidste par år. Jeg køber lidt nyt, pakker det ned i en kasse, der aldrig når op på loftet. Når det så bliver jul igen, kommer noget af det gamle frem, og lidt nyt kommer til.

  I år er det dog meningen, at det hele skal ende på loftet i en ny og finsorteret kasseordning.

  God aften:)

  SvarSlet
 4. kender alt for godt det man ikke kan finde sin ting og man tænker hvert år,at nu skal man have styr på sine ting. Men det sker bare... ALDRIG..
  Det lyder som om du har en rigtig sød datter.
  God lejlighed jagt:-)

  SvarSlet
 5. Åh Lone gid det var mig. Ja jeg ved ikke rigtig om hun vil have den lejlighed, hvis det var mig havde jeg taget den, men det skal jo føles rigtig for hende :)
  Knus

  Tusind tak Annette,håber også at du får en god dag.
  Knus

  Sifka jeg har også ændret min stil helt :) og i år der skal jeg have lavet den fineste kasse:) jeg tror nu at den skal blive et sted heroppe på 1. jeg har fået lidt mere skabsplads nu hvor Eneste barnet ikke bor her mere :)
  Knus

  Kære skat, du kan tro at jeg har jordens sødeste datter :)
  Jeg kan ikke forstå at vi ikke har styr på det, her i vores feng shui hjem, feng shuien er vist ikke kommet til skuret, det må vi have gjort noget ved til sommer :)
  kys

  SvarSlet
 6. Griner der kom jeg vist da lige til at kommentere under et andet navn, det er ikke sådan når Eneste barnet har været ved mors computer, men det er var altså bare mig .)

  Knus alle sammen

  SvarSlet
 7. Det bliver jo nok jul på første alligevel ;-)
  Jeg skal have ryddet ud i mit, og sende det til genbrug så andre kan få glæde af det..

  SvarSlet
 8. Jeg har så meget julepynt, som slet ikke har plads til, men jeg kan ikke nænne, at smide det ud.
  Kan du have en god fredag

  SvarSlet
 9. Mette Lykke, det er godt at du giver det til genbrug, der er da helt sikkert andre der vil få glæde af det :)

  Ja der skal nok blive jul her på 1.
  Knus

  SvarSlet
 10. Conny, jeg kan godt forstå at du ikke kan nænne at smide det ud, mit det gik måske også lidt for hurtigt :)

  knus

  SvarSlet
 11. Jeg håber, at du havde en rigtig dejlig fridag.

  Sjovt du fortæller om dine bortkomne juleting. Det var tilfældet for mig sidste jul. Og jeg måtte investere i lidt nyt.

  God fredag, kære du ;-)

  SvarSlet
 12. Håber du havde en skøn fridag i går - det er tiltrængt indimellem. Mon ikke det bliver jul uanset hvor meget du får julepyntet ;-) god fredag aften. Knus

  SvarSlet