lørdag den 7. november 2009

Kan du hjælpe...

Mit køkken er ikke særlig stort - min lejlighed er en typsisk lejlighed fra slutningen af 18oo tallet, hvor man overhovedet ikke havde tænkt på samtale køkken og badeværelser på størrelse med et spaunivers. Men begge dele fungere fint - jeg mangler dog lidt skabsplads i mit køkken og nu har jeg set sådan et skab ( set på blafrebloggen, hvor jeg også har lånt billedet), der mindede mig lidt om min barndom, jeg vil mægtig gerne eje sådan et - jeg har surfet lidt rundt, men det er ikke lykkes mig endnu. Jeg kommer desværre ikke til så mange loppemarkeder på landet, sådan er det når man er bybo og ikke har bil.

Hvis du falder over et der ligner må du meget gerne give mig et link.
I nat har jeg drømt om Pariserbøf :), det er godt nok meget længe siden at jeg har sat tændene i sådan et måltid, så når butikkerne nu åbner så ved jeg godt hvad der skal handles ind til.

Har du nogle sjove planer for i dag....

20 kommentarer:

 1. Det lyder ellers hyggeligt med sådan en lejlighed, men jeg kan godt se problemet med skabspladsen. Jeg aner ikke hvor man får et 60er skab- men man kunne jo prøve at kigge i den gule avis.
  Håber du får held til det- og til en pariserbøf.

  SvarSlet
 2. Jeg synes også det er så fint med det skab. Min farfar havde et i hans køkken, men huset blev solgt fornylig. Hvis jeg bare havde vidst hvilke muligheder der var i det slidte gamle køkkenskab ville jeg have tyvstjålet det. Hvor sikker er man ikke på at dem der har overtaget huset har revet det gamle 60'er køkken med al dets charme.

  SvarSlet
 3. Nu ved jeg hvad vi skal have at spise i aften - TAK!
  Pragtfuldt skab, ja vi havde sådan nogle skabe, da vi boede i lejligheden i Pantheonsgade, men da syntes vi jo, at det var noget gammelt l..., de er sikkert lavet om til muldjord nu - SUK!

  SvarSlet
 4. Ja Karin, lejligheden er hyggelig med højt til loftet, men skabsplads det er ikke lige det der er mest af, jeg vil prøve at kigge i den gule avis :)

  Knus og dejlig dag til dig Karin.

  Sille der er så mange muligheder i de gamle ting, men efterhånden er de også svære at få fat i, jeg håber at der er nogle der ved hvor der er et !
  Knus og dejlig lørdag til dig

  SvarSlet
 5. Åh, jeg vil så gerne bo i sådan en lejlighed (med skab) som du. Vi bor i et hus fra 1974, en kæmpe kasse på 300 m2.
  Når alle tøserne er flyttet hjemmefra - vi har tre tilbage - håber jeg at vi kan sælge og finde noget småt.
  Jeg trives bedst i små "huler".

  Jeg håber du finder, hvad du søger :o)

  God lørdag

  SvarSlet
 6. Kære Pernille
  Der er et firma hvor de har lidt af hvert, men de er dyre, syntes jeg, http://www.genbyg.dk/diverse_brugt/skabe/index.php?page=1
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 7. GRINER ... godt jeg lige kunne give dig en ide Camilla, ja jeg er alene Cecilie skal jo til Henrik hele weekenden, måske kommer Mette.
  Ja jeg kan godt huske at I havde de skabe, jeg har også haft dem i Fangel og Allested, nu må jeg finde et nyt !

  Knus

  SvarSlet
 8. Ja, det er sjovt som moden går i ring. Min tidligere svigermor havde et nogenlunde lignende skab med små søde glasskuffer hængende under skabet. Jeg ønsker dig en rigtig god jagt, skabet dukker forhåbentlig op når du mindst forventer det.
  Sjove planer for i dag? Vi skal til eftermiddagskaffe hos et af vore hollandske børn og der er altid liv og glade dage, da husstanden ud over 2 voksne inkluderer 4 hunde (3 greyhounds og 1 galgo) og 4 katte!
  Hav en rigtig god lørdag.

  SvarSlet
 9. Flot skab - håber du kan finde et. Det er ved at være noget tid siden vi har fået pariserbøf - jeg får også helt lyst til det nu :P Rigtig god week-end. Knus

  SvarSlet
 10. Pariserbøf hører til min sygeplejetid, da var det vældigt moderne :-) Og skabet? Mon ikke vi havde sådan et i mit første barndomshus? Det vækker i hvert fald minder :-)

  held og lykke med skabssøgningen og bøffen :-)

  SvarSlet
 11. Jeg kigger meget i den blå avis og guloggratis - altså på nettet. I perioder handler jeg meget på trendsales, men det er mest tøj/sko/tasker, synes jeg... men kigger altid på deres internet sider...

  SvarSlet
 12. Min farmor har et til at hænge i sit køkken i en "dejlig" brun-orange farve:)
  Hun har mange dejlige sager mellem alt hendes skrammel!

  Mine planer er vidst kun en kedelig opvask og så afslapning på sofaen- jeg elsker weekend:)

  SvarSlet
 13. Hold da op Mette så har du rigtig meget plads. Jamen jeg er skam også glad nok for min lejlighed, nogle synes jeg at den godt kunne være lidt større, men jeg valgte den ud fra beliggenheden. der er også plads nok til mig :) bare jeg kunne få det skab :)
  Knus

  Tusind tak for linket Vibeke jeg vil da gå ind og se hvad de har.
  God aften til dig. og måske veninden,
  Knus

  Annette min mormor havde også et skab med glasskuffer nedenunder, det kan jeg lige så tydeligt huske, jeg håber at jeg finder et på et eller andet tidspunkt.
  God aften.
  Knus

  Anette pariserbøf kan være en rigtig herlig spise, jeg får det ikke så tit da Eneste barnet ikke er den store kødspiser, men i aften er hun her ikke :)
  Knus

  Kirsten jeg er aldrig rigtig kommet i gang med trendsales, og jeg ved at der er mange der finder noget rigtig godt der, jeg må vist til at kigge inden om deres side :)
  Knus

  Lene de bøf har også været et hit i mange år, og det smager jo godt.
  Kan du have en dejlig lørdag aften
  Knus

  Ja MissMuffin vi kan sikkert ikke få din mormor til at sende skabet til Odense, så jeg må hellere lede videre... griner,. der må være et derude et sted.
  Knus og dejlig aften

  SvarSlet
 14. Sådan nogle skabe kan jeg huske fra min barndom - vi skal bare gemme alting, så bliver det moderne igen :-) Nej pjat, det har man jo ikke plads til. Jeg ville kigge i Den blå Avis på nettet, Pernille.
  Det lyder lækkert med en pariserbøf - det får vi alt for sjældent her hos os ;O)

  Ha' en god aften, klem!

  SvarSlet
 15. Jeg skal nok holde øje, og linke, hvis... ;o)

  SvarSlet
 16. Hvis jeg nu finder såtten et skab engang, må jeg besøge familien på Fyn ,så jeg kan tage skabet med til dig ,men så heldig er jeg nok ikke.Jeg ingen sjove planer, jeg har bagt i dag
  Kan du have en god weekend

  SvarSlet
 17. Ja Madame der var rigtig meget vi skulle have gemt gennem tiden, men det kan vi jo desværre ikke, i dag er jeg også rigtig god til at smide ting ud, så det kan være at jeg om 10 år står og mangler noget af det jeg lige har smidt ud.
  Dejlig weekend til dig og Uffe.

  Klem

  Hej Pi det kan godt være at jeg skal sætte min lid til dig, du er en haj til at finde ting her ¨på nettet !

  Knus og håber at det går godt i Valby.

  Hvor lyder det sødt af dig Conny, jeg håber at jeg eller en anden finder det skab en dag for nu er jeg blevet lidt forelsket i det.
  Knus

  SvarSlet
 18. Hej! Jeg kommer forbi din blog en gang imellem, og så tilfældigvis dette skab tidligere idag:

  http://www.nuggah.dk/shop/koekkenskab-2370p.html

  Det er ikke helt magen til, men da meget sødt :-)

  Mvh Sille

  SvarSlet
 19. Susanne Liebe har nogle vildt flotte stående i sin forretning i København:
  http://liebeshop.dk/shop/frontpage.html

  Der er ikke billeder på hjemmesiden, men så kan du da kontakte hende.
  Måske koster de lidt mere, end hvis du kan finde et i den blå, men så slipper du for slidet med at istandsætte :-)

  SvarSlet
 20. Det her ligner da lidt:
  http://www.dba.dk/asp/soegning/detail.asp?annonceid=62933825

  SvarSlet