tirsdag den 3. november 2009

Lettere bliver det ikke....

Min coach (Eneste barnet) udi - " lige" at tabe mig nogle kilo har de sidste par dage lavet tomatsuppe, en suppe der skulle sætte forbrændingen i gang :), det har smagt ganske dejligt, nu elsker jeg også tomatsuppe, men i aften skal den altså stå på en anden slags suppe nemlig løgsuppe - et hit i 70érne
Ingredienser til 4 personer

1/2 liter vand
4 løg
2 kartofler
urtesalt

Kartoflerne snittes og koges, afkøles og blendes. Løgene snittes på langs og steges gyldne på panden i smør eller olie. 2 dl vand tilsættes og blandes med den blendede suppe. Urtesalt tilsættes.
Jeg er ked af at jeg ikke lige får kommenteret så meget rundt omkring hos jer, jeg får læst jeres indlæg, men min energi er lige lidt lav for øjeblikket. Vi er ved at omstrukturer på mit arbejde og der går så meget tid med møder og alt muligt andet, når jeg så kommer hjem får jeg ikke ltid tændt min computer.
Kan I have en dejlig tirsdag alle jer dejlige kvinder, skulle der være en enkelt mand der læser med så ønskes du også en dejlig tirsdag...

14 kommentarer:

 1. Pernillle...du skal ikke undskylde...for det med de manglende kommentarer rundt omkring, er vist kommet for at blive...i periode kommenterer man en masse og i andre pe....knapt så meget..sådan må og skal det være..ens private liv kan jo indimellem kræve sin kvinde/mand og så er der jo andre steder man må skærer ned...men vi ved jo at du er her :-)
  Så hav det godt og ikke mindst "pas godt på dig selv" :-)

  SvarSlet
 2. Pernille, no worries.
  Hav det godt deroppe i Odense.
  Knus

  SvarSlet
 3. Sådan er det jo :-) Men du skal da vide at jeg savner dig :-)

  SvarSlet
 4. Tak skal du have Anne jeg har faktisk haft lidt dårlig samvittighed over det, men det er ikke altid at det lige kan passe ind i et krævende job, så er det jo så som så med fritiden, men jeg får altid læst jeres indlæg, så helt væk er jeg heldigvis ikke :)

  Knus

  Mange mange tak Annette, jeg sender klem til dig i Holland

  SvarSlet
 5. Dig selv først - din energi er vigtig for at komme hele vejen gennem dagen. ;-) Og så er det med at prioritere som det passer til DIG. Du får lige et kram på vejen. ;-)

  SvarSlet
 6. Åh Miri hvor var det sødt sagt, jeg er sikker på at energien er oppe igen om nogle dage :)

  Knus

  Tusind tak Bibo kram det kan man ikke få for meget af !

  Knus

  SvarSlet
 7. Uhm, lækkert med suppe :-)
  Det er vigtigt at du passer på dig :-D

  SvarSlet
 8. Uhm Det ser lækkert ud - vi spiser noget meget kartoffelsuppe her i huset. Da børnene var små puttede vi gulerødder i og kaldte det Solskinssuppe og så spiste de det med velbehag.

  SvarSlet
 9. Hej Pernille!
  Du skal være sund egoistisk og passe på dig selv.
  Løgsuppe er dejlig mad, jeg vidste ikke tomatsuppe sætter forbrændingen op, men det er da dejligt. Vi har fået tomatsuppe de sidste 2 aftener :-)

  SvarSlet
 10. Lyder skønt med tomatsuppe. Løgsuppe kender jeg (endnu) ikke. Mon ikke vi alle kender det med at når der er noget andet der fylder ja så må "blog-livet" begrænses lidt. Mange knus og god aften til jer.

  SvarSlet
 11. Åh, det kender jeg godt fra min arbejdsplads for tiden - det er dræbende! Bare sørg for at passe på dig selv :-)

  Spændende suppe, du har fået!

  SvarSlet
 12. Kære Pernille
  Pas nu godt på dig selv,jeg forstå god du er træt efter en lang arbejdsdag, vent med at kommentere på bloggene,til du får bedre tid.

  SvarSlet
 13. Mums, lækker suppe!

  Jeg har aldrig set løgsuppe med kartofler i før, det skal klart prøves. *fnis* Så kan det også være man ikke kommer til at fise så meget at den som af alm løgsuppe :-)

  Tak, også dejlig tirsdag til dig :-)

  SvarSlet
 14. Tusind tak skal I have alle sammen, som jeg har skrevet så er det ikke fordi at jeg ikke får jer læst, for det gør jeg skam, det sker tit i min middagspause :), men det er ikke jer alle jeg kan kommentere her fra min arbejdspc :(
  Det med at vi er ved at omstrukturere er noget der trækker tænder ud, jeg er flyttet mange gange, men det har aldrig været så hårdt som denne gang, en masse mennesker som bliver sat sammen, nye arbejdsrutiner, og folk der ikke kan sammen, det er lidt anstrengende, men det er sikkert noget der bliver løst hen ad vejen.

  Knus til jer alle

  SvarSlet