tirsdag den 10. november 2009

Hurra for Føtex...

Ja det er jo ikke den store hemmelighed at det er Mortens Aften i dag, jeg har da længe gået og tænkt over at vi skulle da helt sikkert have And, godmorgen, det er der altså alligevel ikke tid til i dag. Alle spisesteder i Odense er også booket, men så har vi da heldigvis Føtex, de har alletiders kylling i deres delikatesse, og nej det er ikke and, men det er en fugl :). Gulddrengen har kunnet lugte dyret lige siden at det blev lagt på køkkkenbordet, og vi har lige indtaget lidt af den stående ved køkkenbordet. Det var så vores Mortens Aften, jeg overvejer at købe en and til weekenden så kan vi give den gas der.Det er ellers hyggeligt med traditioner, det er bare ikke lige altid at de kan passe ind i en travl hverdag, ja nu skal du høre her chef, jeg vil gerne have fri nu, for min and skal have 6 timer :)

Nå, men hverdagen går stille og roligt her på 1. jeg får hæklet lidt svampe når jeg falder ned i sofaen om aftenen, de skal hænge på juletræet, jeg er ikke den der har 17 tusind kasser med pynt, faktisk tror jeg min julepynt ligger i en kasse hvor der har været et par støvler, men her plejer at være rigtig hyggeligt alligevel.

Kan I have en dejlig tirsdag aften.....

12 kommentarer:

 1. Jeg havde helt glemt Mortens aftens, her har den stået på forårs ruller..
  Men i weekenden skal der and på grillen, det kunne vi nemlig godt tænke os at prøve...
  God aften, jeg vinker til Odense.

  SvarSlet
 2. Tja, Mortens aften er gået hen med Pasta med pesto her i Valby... :o)
  Anden må vente til juleaften... :o)

  SvarSlet
 3. Åh, jeg har også glemt Mortens aften. Den and må vente til weekenden.
  Din kylling ser rigtig lækker ud.

  SvarSlet
 4. din aftensmad lugtede da lidt af fugl. Vi fik medister, for vi glemte at købe and.


  det kan være jeg kaster mig ud i en and på søndag. Lad os se...

  God aften og knus
  Kari

  SvarSlet
 5. Jeg elsker Føtex (på Vesterbro) efter at ha' boet 5 minutter derfra i 14 år, er det svært ind imellem at undvære...her står den på grønsagssuppe - and i morgen i stedet for-

  SvarSlet
 6. Vi regner med at købe en "færdigand" ved vores slagter som har gode færdigretter om fredagen. det er and på fredag - glæder mig til at prøve det. God aften til dig - knus

  SvarSlet
 7. Ja her blev det heller ikke til rapand, men lidt kalkun.
  Mon ikke den tradition med and mortensaften er en epoke.
  Din fugl ser rigtig lækker ud

  SvarSlet
 8. Vi springer over anden iår, Jeg har lige været i lufthavnen med Elektrikeren - som skal en sviptur til Sydamerika - Men jeg elsker andesteg :-)

  SvarSlet
 9. Du kan tro sådan en Føtex kylling har reddet mig mange gange. Den kan spises på rugbrød, plukkes og kommes i en karry- eller nudelret.

  Hvor sjovt, det billede er fra 'Isabellas' og er den langtidsstegte kylling jeg har lavet til aften :-D

  SvarSlet
 10. Jeg kunne heller ikke nå at lave en and til madklubben igår, så de måtte spises af med kyllingedeller:)
  Jeg tror måske, at der snart skal laves lidt and herhjemme- men kun et par bryster, ellers får vi aldrig spist op!

  SvarSlet
 11. Vores and blev også til kyllig, da vi var til Micheal Carrøe koncert. Men jeg er heller ikke vild med and, jeg kan faktisk ikke lide smagen,så det passede fint. knus

  SvarSlet
 12. Forårsruller er altid godt Mette, jeg har prøvet at få and på grill og det er bare godt :)
  Vink til dig også.

  Pasta med pesto er da en fin Mortens aften Menu :) vi skal også have and juleaften.

  Betty, der var også mange på mit job der havde glemt at det var Mortens aften. :)

  Ja Kari, det var da lidt derhen ad :)
  Jeg overvejer også lige en søndagsand.

  Lone, jeg bor kun 5 minutter fra Føtex på Vesterbro nu, og deres kylling den er rigtig lækker, jeg handler også jævnligt i Føtex :)

  Anette vi har også sådan en slagter med fredagsmenu og det er bare så lækkert, jeg har ikke været inde og se om der er and på menuen på fredag, men det kunne være jeg lige skulle tjekke op, jeg mener at vi plejer at give 159 for to menuer :) det er der jo ikke noget at sige til :D

  Ja Manna det kan godt være at der ikke er så mange der får Mortens and mere, der er ikke rigtig nogle her på bloggen der har lavet det i dag :) men det er nu ellers en god spise !

  Margrethe det må da blive noget af en oplevelse for ham elmanden, der er nok lidt andre temperaturere end dem vi har her lige nu :)

  Klidmoster, du har helt ret billedet er fra Isabellas og det er den opskift jeg laver når jeg laver kylling. syntes du ikke at den var god ! - den Føtex kylling bliver tit brugt her på 1. normalt koster den 45 , men den er nu tit på bud til 25, og det er da rørende billigt !

  MissMuffin bryster med orange sovse det er så lækkert, det har vi tit fået her på 1.

  Jamen Mor hvad sker der lige har I været til koncert, er det min ynglingsonkel der har slæbt jer med :) jeg er noget overrasket, på den gode måde. jeg er sikker på at det var kanon, jeg har hørt ham synge Sinatra.
  Knus til jer derude i Bellinge

  Kan I have det godt alle jer mine med bloggere, og alle I andre der kommentere her på 1.

  SvarSlet