søndag den 22. november 2009

Søndag,regn og rollinger ....

Jeg har været oppe hele natten, Mikkel skulle jo bokse, kampen den blev købt, sådan er det jo når man er bidt af en gal boksekamp, min svoger kom klokken halv elleve og vi gik hver til sidst her i morges klokken seks. Lang hyggelig nat til trods for at Mikkel tabte....

Desværre så hører jeg ikke til dem der kan sove længe selv om jeg er kommet sent i seng, så jeg var ude og gå i regnen med Hugo da klokken var ni.

Det bliver en stille søndag, der hovedsagligt kommer til at foregå i sofaen. Turen til Føtex i går resulterede i at bogen rollinger og roulade, røg med i indkøbskurven, jeg fik den kigget hurtigt igennem i går - nu kan den bliver nærlæst i dag. Den ser hammer god ud, også for os der måske ikke har helt små børn mere.
Min søster kom i går med det FEDESTE julepynt, hvor er det svært at styre sig og IKKE hænge det op, I skal nok få billeder hen ad vejen

Hvis der er nogle af jer derude der har en knald god opskrift hvor der indgår kyllingfilet, så må I gerne sende et link, vi får det tit og det kunne da være at der er nogen der har en version vi ikke har prøvet, vi skal have det til aften.
Kan i have en dejlig og måske regnfuld søndag....

18 kommentarer:

 1. Det lyder som hyggelige planer Pernille, ligesom en søndag skal være...
  Her skal vi også have kyllingefilet i aften i selskab med peberfrugt, tomat, porrer, hvidløg, spinat, champignon, krydderurter og lidt fløde... Og så frisk fuldkornspasta til, uhm..

  SvarSlet
 2. Hej Pernille!
  Sommetider pensler vi kyllingebryst med grøn pesto fra glas. Du kan yderligere også komme bacon eller skinke omkring.
  Fint med Pasta til.

  SvarSlet
 3. Det lyder ikke dårligt MissMuffin, det kræver lige en lille tur i Fakta, men det ligger tæt på.

  God søndag til dig..


  Margith det lyder rigtig lækkert jeg har prøvet at vikle tørret skinke om, men jeg har aldrig prøvet med pesto, og jeg har et glas stående, dejlig med jeres forslag, kyllingfilet og bryst er et af vore foretrukne spiser !
  Knus

  SvarSlet
 4. Har du smagt kylling i cola ? :)Det er en favorit hjemme ved os :)

  Kristina

  SvarSlet
 5. Vi holdt ogsaa boksenat her i huset med venner der kom paa de saereste tidspunkter.
  Lo....at han tabte.
  God aften til dig:)

  SvarSlet
 6. Surt at han tabte - vi så ikke kampen men jeg har da læst om det i dag. God søndag aften til dig. Knus

  SvarSlet
 7. Kristina jeg har faktisk aldrig smagt det, nu har jeg været henne og google en opskrift og det må jeg da bare prøve, cola er jo min favorit drik, så det kan da kun blive godt. :)
  Tusind tak for din kommentar

  Ravheksen, det var bare så surt at han tabte, men ham den anden var s.. også lidt bidset, men man må sige at han var hurtig.
  Knus

  Anette, vi må håbe at han vinder den næste kamp, det bliver vist en at alle kan se, det var amerikanerne der havde tvretten i går derfor kostede det penge.
  Kan I have en god aften.
  Knus

  SvarSlet
 8. Jeg er godt nok lidt misundelig, ville gerne have set ham Mikkel

  SvarSlet
 9. Skat det var også rigtig trist at du ikke lige var hjemme :) men du havde jo en fin tur ovre i det mørke Jylland, vi tager revanche til næste kamp !

  kys

  SvarSlet
 10. Sydhavskylling? -
  Kyllingen svitses med karry og der laves en "sovs" med flåede tomater, løg, revet æble, citronsaft, tomatpure, ananasstykker + saft, smages til med salt og peber - hældes over kyllingefilet'erne i et fad - i ovnen ved 200 gr til filet'erne er møre (20-30 min), dertil en god salat, et godt brød eller ris. Det er et stort hit her i familien - bon apetit ;-)

  SvarSlet
 11. Ja, det var øv med Mikkel.
  Og glæder mig til at se julepynt :-)

  SvarSlet
 12. Margrethe den sydhavskylling lyder da bare god, den er hermed printet ud, og skal afprøves vi spiser kylling så tit så det var dejligt at få nogle opskrifter her. Det er også dejligt med sådan noget der skal i ovnen.

  Knus til dig.

  Åh Miri jeg har fået så meget dejligt pynt, jeg havde heller ikke så meget i forvejen, jeg ved egentlig ikke hvorfor, jeg skal nok få taget nogle billeder når jeg begynder at pynte op.

  Knus

  SvarSlet
 13. Jeg glæder mig til at se meget mere julepynt..
  Bogen om rollinger og roulade, var med i Boligliv som et lille tillæg.
  Men det har du nok set..
  Knus fra Ærø

  SvarSlet
 14. Uhh...jeg glæder mig rigtig meget til at se mere af det dersens julepynt... :oD
  Knuss og tanker.

  SvarSlet
 15. Jo Mette jeg så det godt, det var jo kun et lille uddrag, og jeg vil sige bogen er værd at eje, jeg skal også have fat i familiesyslerier for hele familien, den er til salg i fakta og min mor er sat på sagen

  SvarSlet
 16. Pi Andrea du falder i svime over noget af det, jeg er helt sikker på at det er din smag :)

  Knus

  SvarSlet
 17. Det må have været en perfekt søndag. - Lækkert pynt du får hentet til 1.

  SvarSlet
 18. Jeg bliver så imponeret over, du kunne holde dig vågen en hel nat for at se boksekamp. ;-) Du skulle have en medalje. ;-)
  Glæder mig til at se din julepynt

  SvarSlet