lørdag den 14. november 2009

Hyggelig weekend....

I denne her weekend har jeg min allerbedste veninde på "weekendophold" her på 1. Det er bare for hyggeligt, hun kom i går - klokken blev mange inden at vi kom i seng, nu har jeg lørdagsvagt her i formiddag, jeg har været tidligt oppe, min krop kan godt mærke at den trænger til lidt søvn. Det er nu ikke fordi at vi bor langt fra hinanden- kun sådan ca. 3 kilometer, men det er langt her i Staden, nu flytter hun også tættere på :)
I denne weekend er der også lagersalg hos Rice og Aspergren, jeg kunne ikke komme væk fra mit job i går da udsalget begyndte hos Rice, det var altså nedtur for det er juleting der er med denne gang. HELDIGVIS har jeg en søster der er lige så tosset med de ting som jeg er og hun begav sig afsted med sorte sække, jeg har fået de mest fantastiske ting, tusind tak til min lille søster at hun ville kaste sig alene ind i mængden af frådende kvinder ! Vi stod i telefonisk kontakt mens hun var afsted, det var lidt sjovt, og faktisk har det været lidt som juleaften, jeg vidste jo ikke hvad kun købte, kun at jeg havde givet hende carte blanche !Desværre måI lige nøjes med billeder fra nettet, da mine ting stadig er i min søsters bil. Jeg tror at jeg efte det indkøb har fået min julepynt udvidet med 100 %, men som jeg tidligere har nævnt så er det ikke det jeg har gået med op i. Det her pynt er bare lidt sjovt. Begge steder har stadigt åbent i dag så bor I i nærheden af Odense så har I stadig chancen, begge steder ligger på Havnegade, 50 meter fra hinanden.
Kan I have en dejlig lørdag.....

14 kommentarer:

 1. Bliver spændende at se hvad hun har købt til dig :-)

  SvarSlet
 2. Hvem der bare boede nær lagersalget ;o)
  Ha' en dejlig weekend, Pernille, klem!

  SvarSlet
 3. SPæpndende med alt det julepynt - glæder mig til at du viser lidt frem :P Ville ønske jeg boede tættere på for det er nogle gode kup du har gjort tidligere til Rice lagersalg :P Knus og god lørdag.

  SvarSlet
 4. Uh det er vist en kostelig fornøjelse at bo så tæt på Rice, jeg syntes de holder udsalg ret ofte gør de ikke.. ;)))

  Herligt at søster kunne være din udsendte og jeg glæder mig til at se hvad hun har købt til/for dig.

  Rigtig god fornøjelse med venindens visit og god lørdag

  Knus Henriette :))

  SvarSlet
 5. Vi glæder os til at se herlighederne :-)
  God weekend.

  SvarSlet
 6. Miri det bliver ligesom juleaften :)

  Ja Madame det er et farligt sted at jeg bor, kan I også have en dejlig weekend.

  Anette jeg har gjort rigtig mange gode kup hos Rice, og det er altså ikke dårligere hos Aspergren, du må tage herned engang når det er her igen ;)
  Knus

  Jo Henriette, Rice holde 4 gange om året, jeg sparer op i en gris fra gang til gang så mærker jeg det ikke og så er det endnu sjovere :) Aspergren holder kun 2 gange :)
  Knus

  Margith det gør jeg også , jeg skal nok tage billeder af det hele når jeg får det i næste uge.

  Knus

  SvarSlet
 7. Uha, jeg er glad for jeg ikke bor så tæt på:)
  Heroppe er det dog Lene Bjerres udsalg der plejer at lokke, men jeg kan ikke komme med i år, for jeg er i skole og må ikke tage fri. ØV BØV!
  Vi plejer at dukke om mellem 5 og 6 om morgenen og så ellers bar stå i kø med te og rundstykker!

  Håber i får en hyggelig dag:)

  SvarSlet
 8. Ja, jeg er da også glad for jeg ikke bor så tæt på. Mit kort ligger og gisper efter vejret efter London-turen. PYH. Men det tegner da til at du har fået nogle skønne ting. ;) Fortsat hyggelig weekend

  SvarSlet
 9. Åh Pernille hvor ser det julepynt skønt ud..
  Husk at melde ud i god tid næste gang, du ved færgen sejler kun et par gange om dagen..
  Veninde tid er dejlig tid.

  SvarSlet
 10. MissMuffin et Lene Bjerre udsalg det må da også bare lige være sagen, det tror jeg ikke at vi har noget af her :), men jeg har hørt noget om Trine K, jeg har dog aldrig været med :)

  Knus

  Frk Bibo hvem der dog bare lige havde været i London, ja vores kort kan så ligge og gispe sammen :), jeg tror da nok lige at den står på havregryn og kartofler resten af måneden :)
  Knus

  Mette Lykke du kan tro at jeg melder ud i god tid næsten gang, så kan vi tage afsted sammen :) det må jo kunne lade sig gøre at jeg kan få fri på et eller andet tidspunkt !

  Knus

  SvarSlet
 11. Sikke noget sødt julepynt.

  Jeg har tagget dig til en blogleg på min blog - håber meget du vil lege med.

  Hilsen Grith

  SvarSlet
 12. Grith jeg går straks ind og kigger :)

  Knus

  SvarSlet
 13. En hyggelig weekend i frankrig, det tager man ikke fejl af

  SvarSlet
 14. Glæder mig til se hvad hun fik købt til dig, det på billederne kunne jeg godt bruge noget af.

  SvarSlet