søndag den 27. december 2009

281205...

Det er det der skal stå på den tatovering som jeg har villet have længe. Tallene skal stå på min venstre arm, nederst på håndleddet. Jeg er faktisk lidt ked af at jeg ikke kan få den lavet i dag, men jeg er på arbejde.

Jeg har brug for for at få det gjort, datoen er Thomas dødsdag. I dag for 4 år siden, kom døden og ændrede mit liv og min datters liv for altid. Vi er taknemmelige for at vi fik lov at kende ham i 13 år på godt og ondt.

Er jeg kommet over det - NEJ - for det gør man aldrig, men jeg har accepteret det lige fra den dag det skete, vi slukkede for Thomas respirator som han blev lagt i efter han havde haft hjertestop om natten, han havde været væk i 10 minutter, og de prøver der blev taget viste at han var hjernedød.

Vi er kommet videre - og vi er kommet godt videre, men den her dag vil altid være noget særligt for os - vi vil altid savne ham.....

18 kommentarer:

 1. Tatoveringer med symbolic er de bedste. Synes rigtig godt om denne.

  Jeg ved ikke om eller hvornår man kan sige, at man er kommet over så stor en sorg. Men man kommer videre, lever med den del også og får skabt nye rammer.

  Kram til dig på denne særlige dag.

  SvarSlet
 2. Kære Pernille
  Nej man glemmer aldrig!
  En tatovering vil jeg ikke have, jeg har tænkt på det, men er blevet enig med mig selv om, at det vil ikke hjælpe mig, tværtimod, så ser jeg hele tiden tatoveringen og holder mig selv i sorgen, - bilder jeg mig ind!
  Men jeg ser, at mange har det godt, med sådan en tatovering, det er sikkert forskelligt fra menneske til menneske.
  Knus
  vibeke

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Pyha, du kan tro, jeg forstår, når du fortæller, at det har ændret jeres liv for altid. Det virker så urimeligt at han skulle dø så ung, og jeg tror aldrig, man kommer over det - lærer måske at leve med det.

  Min fætter døde, da han var 37 år og på samme måde - der blev også slukket for hans respirator. Jeg tænker meget tit på ham.

  Varme klem til dig!

  SvarSlet
 5. Åh.. hvor er livet barsk nogengange. Kan rigtig godt lide din ide med din tatovering.
  Tanker til dig i dag.

  SvarSlet
 6. Kære Pernille
  Sikke en smuk symbolik i den tatovering.
  Jeg kan godt forstå, at den dato har ætset sig ind i dit sind. Sådan noget kan man aldrig glemme, men jeg fornemmer også, at du tænker tilbage med positive tanker på det I havde sammen, fremfor at dvæle ved sorgen over at det er slut.
  Varme tanker til dig herfra.
  KH Frau Putz

  SvarSlet
 7. Smuk tanke, kan godt lide at du vil have datoen tatoveret... for en sorg, vil man aldrig komme OVER, men man kan komme IGENNEM den, og videre i livet.

  Hvad jeg læser, er dig og din smukke datter kommet videre, men Thomas vil for altid være en del af jeres liv...

  Varme tanker til jer begge to...

  SvarSlet
 8. Tusind tak skal du have fru E, du har ret i at man får skabt nogle nye rammer, og dem vi har fået skabt er blevet gode.
  Knus

  Vibeke, jeg kan godt følge dig i at den kan holde dig fast i sorgen, for mig er det modsat en slutning ikke på sorgen men på det der var, ja det er lidt svært at forklare, men jeg tror godt at du ved hvad jeg mener.
  Knus

  Tusind tak skal du have DiSign Keramik
  Knus

  Madame, det er rigtig at det virker så urimligt at man skal gå bort når man er så ung, det er ikke altid at skæbnen er så let at forstå.
  Knus

  Sonnie jeg tror at at er det rigtige for mig :)
  Knus

  Frau Putz du har helt ret når du skriver at jeg tænker tilbage på det med positive tanker, jeg er heldig at vores veje krydsede hinanden.
  Knus

  Tusind tak skal du have Maria.
  Knus

  Kirsten, han vil heldigvis altid være en del af vores liv og en del vi aldrig ville have undværet, der går jo ikke en dag uden at vi tænker på ham, men vi lever også det liv som vi skal nu, man kan ikke hænge fast i sorgen.
  Knus

  SvarSlet
 9. Nej man glemmer aldrig men det skal man heller ikke. Men tingene bliver lettere med årene. Det er en god idé med dén tatovering - tror det betyder meget for dig at få den og så skal den da "bare" laves - hvor er det ærgerligt det ikke kunne blive i dag. Men måske i morgen? Mange knus og tanker!

  SvarSlet
 10. Jeg husker godt tiden med Thomas og nej den kommer aldrig tilbage. Men minderne har man da lov at ha og hver på sin måde symboliserer man den. Jeg sender ham ikke en lille tanke men et trut med trompeten...sådan vil jeg huske Thomas og så hans helt egen smil...We dont have all the time in the world !!!

  SvarSlet
 11. Hej P,
  Nej - man glemmer ikke lige sådan noget !

  Jeg har det lidt svært i disse dage da det jo var sidste jul/nytår at vi mistede lille Mads - og jeg har da til tider også lidt svært ved at acceptere at vores lille, længe ønsket, søn ikke fik lov at leve!

  Kan godt forstå at du gerne vil have en tatovering som minde/symbol om Thomas - jeg tror faktisk at det kan hjælp lidt i selv om det "bare er noget skrift på armen" - jeg har også tænkt over om jeg skal have en - et M eller en dato eller begge dele !

  Claus fik lavet en sol på skulderen til minde om Mads :o)

  Håber du får en dejlig nytårsaften :o)

  Og så skal vi da vist snart ses ;oD

  Knus Debes

  SvarSlet
 12. Hvis du mener det er godt for dig, få en tatovering med datoen for Thomas død,så skal du da have det.Pernille du skal vide, at jeg føler på denne svære dag,du glemmer det aldrig, men du kommer videre fordi du ser positive på livet.
  Stor knus.

  SvarSlet
 13. Det er et smukt symbol med en tatovering.. Måske på venstre håndled, tættest på hjertet..
  Tænker på dig.

  SvarSlet
 14. Jeg kan bedst lide tatoveringer der betyder noget. tatoveringer som der er tænkt over og til stadighed vil være en stor del af en.

  For mig er sorgen en del af os som mennesker. At komme videre betyder for mig at leve med sorgen, at implementere den - ikke at glemme.

  Når du skriver om din sorg, får jeg en fornemmelse af at det netop er der du er :)

  Julen er slut, men jeg vil alligevel lige benytte lejligheden til at sende gode ønsker om både jul og nytår :)

  SvarSlet
 15. Jeg kan sagtens forstå dig.. det er så mærkeligt, når en person pludselig dør uventet...
  Jeg kan godt forstå du gerne vil mindes ham.
  Mange hilsner her fra en tilbagevendt blogger :-)
  Christina

  SvarSlet