torsdag den 3. december 2009

Windows Live Writer…

For et stykke tid siden installerede jeg WlW et program hvor man kan skrive sine indlæg. Programmet giver en større valgmuligheder med hensyn til skrifttyper og billedbehandling end det man får når man skriver direkte i blogger. Mit formål med det hele var at jeg ville have lavet min blog om, formatet skulle være bredere, ja det er altså ikke noget man gør i det her program, det er noget der bliver gjort ved at ændre nogle mål i html koderne, egentlig ganske simpelt, et andet format ville kunne gøre at jeg kunne ligge større billeder her på min blog. Jeg har såmænd også været inde og prøve og billederne ja de bliver kanon store, det ser rigtig godt ud hvis man ser min blog på en stationær computer, jeg synes måske bare at glansen går lidt af Skt. Gertrud når man ser min blog på en bærbar, så er det billede det hele, men jeg overvejer stadig, det er første gang at jeg prøver at skrive indlæg med WLW, men det virker fint nok.

Og så til dagens julebilledeIMG_1683

Dette er Eneste barnets adventskrans, det skal dog siges at der lige blev knaldet nogle flere papirsblomster på inden at den blev afleveret, min egen med josef og alle girafferne står stadig på køkkenbordet….. smiler

Afrika krybbe

Vi kan godt blive enige om at der lige mangler lidt

IMG_1714

Den her Medusa krybbe tingest står inde i stue, det skal lige siges at den der “døde” fugl der ligger ved siden af er et uheld, jeg så den først da jeg lagde billedet på her, men det er faktisk en fugl som Gulddrengen leger med hver aften,den blive kastet rundt i hele stuen af ham selv, og nu er den åbenbart landet her…… ja man er ikke jagthund for ingenting.

Hmm, og hvad skal Pernille så lave sådan en torsdag aften…. det kan jeg hurtigt komme med et svar på…. så lidt som  muligt, jeg gider ikke engang lave mad, men helt sikkert så skal jeg se Top Model, det er så dejligt med fjernsyn man ikke behøver at tænke til.

Kan I have en rigtig dejlig torsdag aften….

11 kommentarer:

 1. Det er sq da en fed adventskrans!

  øj manner

  SvarSlet
 2. Rigtig mange tak skal du have, den er ihvertfald lidt anderledes :)
  Dejlig aften til dig
  Knus

  SvarSlet
 3. Rigtig mange tak skal du have, den er ihvertfald lidt anderledes :)
  Dejlig aften til dig
  Knus

  SvarSlet
 4. Det med den bærbare havde jeg ikke tænkt på, jeg må vist lige have min tændt og tjekket billederne der :-) Jeg er nemlig også lige gået over til WLW :-)

  Sikke skøn adventskrans, den bliver man da i godt humør af :-)

  SvarSlet
 5. Lene den bærbare fungere godt nok med WLW, det der var mit problem var at jeg ville lave min side så den fyldte mere i bredden det ser pænt ud på en stor skærm, men måske knap så godt ud på en bærbar, jeg skal lige vende mig til at bruge det nye program, men det er helt klart lettere at skrive og gøre tingene pænere i end at skrive direkte i blogger.
  Ha en dejlig aften.
  Knus

  SvarSlet
 6. Skøn adventskrans :P Rigtig kreativ og flot! Jeg har brugt Live Writer i lang tid og er rigtig glad for det. Knus og god aften til dig og Hugo. Håber han har fået hans fugl igen :P

  SvarSlet
 7. Wauw, det er da en super flot adventskrans. Mon du selv har hæklet Maria, Josef og Jesusbarnet, de er søde og har fået en fin plads
  WLW, har jeg aldrig hørt om. Det vil jeg da lige kigge på en af dagene.
  Jeg skriver fra blogger og har flere muligheder, hvad angår billed størrelse. Jeg har ikke ændret på html koder, men ændret i indstillinger. Det er så nemt, men lige nu kan jeg ikke huske hvordan.

  En god weekend til dig

  SvarSlet
 8. Langsomt men sikkert sniger julen sig også ind på 1. :-)
  Jeg fatter ikke en bjælde af wlw og det du fortalte :-) 1

  SvarSlet
 9. Tak skal du have Annette, jeg tror også at jeg kommer til at bruge WLW rigtig meget, jeg skal lige opdage dets muligheder :)
  Knus

  Nej Manna jeg har ikke selv lavet Jesus, det har jeg købt mig fra, det er lavet af Medusa Copenhagen og de var på bud fra 199, til 50 kr, så jeg hoppede lige ud i det.
  Manna du har fuldstændigt ret i at man kan skrive fra blogger og at billedstørrelsen kan blive anderledes efter hvilken skabelon man bruger i sine indstillinger.
  Knus

  Miri, jeg kan da godt forstå at du ikke lige kan forstå det WLW, men enkelt fortalt så er det bare et tekstbehandlingsprogram hvor man skriver, her er så mange muligheder med hensyn til tekst, man kan sætte hele fotoalbum ind og når man sætter billeder ind kan man vælge med runde hjørner og alt muligt andet, det er faktisk ret godt.
  Julen kommer også langsomt her på 1.

  Knus

  SvarSlet
 10. Jeg er jo helt vildt med lidt skæve og anderledes ting, så din adventskrans til eneste datter er bare så fin, synes jeg...

  Og så kan jeg rigtig godt lide dit fad med Mariae, Josef og Jesusbarnet.

  God fredag ;-)

  SvarSlet
 11. Ja, det kan drille det der med at ændre bloggens udseende :-). Og der er en verden til forskel på bærbar og stationær...man kan jo få et helt chok :-).
  Din julepynt er superfin. Er helt vild med adventskransen :-)
  God fredag til dig.

  KH Gittemay

  SvarSlet