fredag den 11. december 2009

Jeg vil have sne....

Sidste år kunne jeg rundt omkring på bloggene læse om sne. Her i Odense havde vi bare ikke det der lignede noget som helst, på et tidspunkt kom der lidt slud som de små børn prøvede at lave snemænd af, men ak det blev ikke så meget. Så nu er det at jeg kræver sne til Odense. Lad det bare vælte ned her, lad os sne inde, lad der komme så meget at de må sætte militæret ind !
KÆRE VEJRGUDER VI VIL IKKE SNYDES DENNE GANG....
Nå, men bortset fra det så går det ganske roligt her i Odense, jeg var til julefrokost i går aftes med mine kollegaer, det blev ikke noget vildt, det er jo begrænset hvad der kan ske sådan en torsdag aften.
Nu har jeg en lang arbejdsdag foran mig, men det skal nok komme til at gå som en leg :)
kan I have en rigtig god fredag.... og bed så lige for sneen til Odense.

13 kommentarer:

 1. Jeg vil bede for sne for dig men ikke for meget heroppe- vel. Ungerne skal hente vores gamle farmor i Thisted til jul i vores amerikanske nabos bil.DEt er en tur på 280 km og hun skal hjem igen 3. juledag. Naboen har bedt sønnike babysitte den mens hun er i USA i 14 dage og sidst hun kom hjem var bremserne rustet fast. Det vil hun ikke risikere og han er glad for han skal sammen med en kammerat fejre Nytårsaften med 23, der skal have den helt store gourmetmiddag, så det er dejligt ikke at skulle køre den hjem på en cykel.

  SvarSlet
 2. Sneen er varslet i weekenden, så måske du får din sne.

  God fredag, kære du ;-)

  SvarSlet
 3. Ikk' i dag og i morgen, for da er jeg inde i Odense. Nærmere bestemt ved Rådhuset ud for Turist info.

  SvarSlet
 4. Jeg vil også have sne! Og det er ok hvis vi skal sne inde - mennesker bliver så gode ved hinanden, når vi oplever en fælles krise. Låner hinanden ting, hjælper hinanden, kommer hinanden ved. Så sne til folket... Kan man bede politikerne om det til topmødet??

  SvarSlet
 5. Som Bamse siger: kom jul, kom sne, kom gaver..

  SvarSlet
 6. Du må gerne få al sneen for min skyld, Pernille - bare jeg kan blive fri på hverdage. Men i weekenden er det fint med sne, når man ikke skal ud at køre ;o)

  Klem til dig!

  SvarSlet
 7. Krydser fingre for at der kommer sne til Odense. ;-)

  SvarSlet
 8. Jeg har utallige gange sendt en bøn til vejrguderne, men det hjælper ikke et fnug-øv.
  Jeg vil også ha´sne, ikke kun et par klatter hist og pist, men bjergevis af sne, ligesom i min barndom

  God fredag til dig

  SvarSlet
 9. Jeg vil også gerne have lidt sne - bare ikke lige når man står og skal ud at køre efter noget :P Knus og god fredag.

  SvarSlet
 10. Jeg krydser hvad der krydses kan for at du skal få din andel af den hyggelige sne dalende over din matrikel i Odense... :o)
  Knuss og snekram... :o)

  SvarSlet
 11. Ja det er ikke meget sne I har derhjemme disse år. Helt vildt som vejret har ændret sig. Vil lave en lille snedans for dig og mine forældre som også bor i Odense;-D

  SvarSlet
 12. Kære Pernille.
  Jeg håber da der kommer sne til Odense i weekend,eller skal vi vel høre dig vøvle hele næste uge,hvis vi andre viser de skønne snebilleder på bloggen.
  Kan du have en rigtig god weekend

  SvarSlet
 13. IIih... sne kan sagtens undværes - jeg synes det er enormt pænt og meget romantisk md sne - men efter trafikulykker og lang tid hos psykolog bagefter må jeg sige at jeg ikke er en af dem der hepper på sne, deværre. Men kan det blot holde sig til Odense er det vel også ok?

  SvarSlet