lørdag den 5. december 2009

Det kan ikke være Helligånden.....

Puha jeg er vågnet med den vildeste kvalme her tidligt lørdag morgen, ja faktisk har den været der hele natten, og selv om vi i disse tider skal tro på mirakler og helligånden, ja så er jeg altså ikke gravid, så det tyder på at noget andet lumsk er undervejs, og det gider jeg absolut ikke- jeg tror ikke at det er noget influenza for jeg har både fået stik for den almindelige og den nye pigflue, det kan bare gå over kan det.
Lørdagen er ellers planlagt, til formiddag skal jeg med Eneste barnet og min veninde ud og shoppe, jeg mangler nogle pakkekalendergaver til min søsters piger, de kommer i morgen så der skulle de gerne være i hus - julegaver er slet ikke noget jeg er begyndt at tænke på endnu, men jeg ser det heller ikke som nogen stressfaktor, dem skal jeg sagtens få købt når jeg kommer dertil.
I eftermiddag skal vi til min veninde og pakke køkkenting ud, det var meningen at vi skulle have flyttet de sidste tunge møbler i morgen, men de stærke mænd vi har fundet kan først tirsdag, så nu er der ikke andet at gøre end at tage os af de småting vi kan - så træls når man gerne lige ville i gang med at komme på plads og indrette.
Har I nogle planer for lørdag....

14 kommentarer:

 1. Man ved aldrig med ham Helligaanden, saa paas du bare paa:-)
  Haaber din kvalme har fortaget sig, saa du kan faa en dejlig lordag.
  Jeg skal pynte og i vaekstedet. Mit hovede er ved at spraenges af ideer.

  SvarSlet
 2. Helligånden har jo før været på spil, så man kan nok aldrig vide sig sikker, når man er en skønjomfru som du (fnis...).

  Når det så er skrevet, vil jeg ønske dig en rigtig god bedring. Håber det er hurtigt og forbigående og kan klares med lidt havregrød.

  Her har jeg planer om en tur til Ikea. Ja, jeg ved det godt. Jeg er tosset og så på en lørdag. Nu får vi se, om Lars er med på ideén, når han vågner.

  Knus og rigtig god dag ;-)

  SvarSlet
 3. Åhh.. det er bare så fælt at have kvalme. Håber det snart går over.
  Vi skal have gæster, til ren rå-hygge og strik.
  God arbejdslyst med udpakningen og god weekend.

  SvarSlet
 4. vi lader helligånden blive i den store bog!

  Jeg havde for små to uger, det på samme måde. 3 nætter i træk, men svagere for hver nat. Nu har jeg det kun når jeg vågner og så nogle timer frem og Helligånden har IKKE været forbi på forhånd! ;)

  God bedring og god fornøjelse på denne vejrkedelige lørdag.
  Knus

  SvarSlet
 5. Ravheks jeg synes det begynder at hjælpe lidt på den kvalme, og griner det kan godt være at jeg skal passe på ham Helligånden. God dag til dig med dit pynteri :)

  Knus

  Jeannnette Mariae det kan godt være at sådan en jomfru som mig skal tage sig i agt :)

  Ikea ville slet ikke være tosset i dag, vi har jo et kæmpe stort et, men vi kan vist ikke lige låne nogen bil i dag.... øv
  Knus

  Hvor lyder det hyggeligt med en dag med strik og hygge, håber at I får lavet noget godt .
  Knus


  Åh Kari jeg håber ikke at det er noget som skal strække sig over flere nætter, man får ikke sovet så godt, kan godt mærke at jeg er lidt slap i det, men mon ikke den friske luft kan gøre mirakler :)

  Knus

  SvarSlet
 6. Lyder ikke godt med det kvalme. Håber det hurtigt forlader din krop.

  Min lørdag går nok med en eftermiddagstur til Odense og benene oppe i aften. Vi var alle ude til forskellige arrangementer i går, så det bliver hyggeligt at være hjemme alle 4.

  God weekend og god bedring.

  Knus

  SvarSlet
 7. Kvalme er faktisk ret rædsomt at gå rundt med !!
  Jeg har brugt dagen på at rydde op efter fest og nu vil jeg lave ingenting :-)

  SvarSlet
 8. Håber du har fået det bedre så du kan nå alle de aftaler og planer du har i week-enden. Vi har været til træning og har samlet et møbel og ryddet op og ud. Nu skal der julehygges :P God bedring. Knus

  SvarSlet
 9. Når det kan ske for jomfru Marie, kan vel også ske for dig.Man skal nok passe på, at mange ikke for planlægger for meget i en influenza tid,man kan jo godt blive syg,selv om man er vaccineret.
  Et knus til dig

  SvarSlet
 10. Helligånd og december - hm :-)))
  Gid bedring til dig. Eneste plan her er ingen plan :-)
  God lørdag til dig.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 11. Du er forhåbentlig kommet godt igennem dagen og ikke udviklet influenza.
  Den adventskrans du viste for et par dage siden er rigtig sød og sjov og utraditionel. Du er kreativ.

  SvarSlet
 12. Er du nu sikker på det med Helligånden? :-) Jeg håber at du fik en dejlig lørdag og at kvalmen forlod dig.

  SvarSlet
 13. Puha, håber du er frisk igen - det kan da være rigtig lige meget med at blive syg nu, God bedring :-)

  SvarSlet
 14. I inclination not approve on it. I think polite post. Particularly the title-deed attracted me to review the whole story.

  SvarSlet