onsdag den 2. december 2009

Ikke den hurtigste knallert...

Jeg er godt nok ikke lige den hurtigst knallert på havnen, ud i det med at få julepyntet og alt det andet juleri, der hører med sig her i december. Jeg syntes ellers lige at jeg var rigtig i julehumør i år, det er heller ikke fordi at jeg ikke har lyst, det er bare ligesom ikke kommet til mig.
De her kræmmerhuse fra Aspegren har jeg liggende i en kasse, og det får jeg jo ikke meget glæde af... smiler. På mit køkkebord står stadig starten til min meget alternative adventskrans bestående af to giraffer, to elefanter, Josef, Maria og det lille Jesus barn, og der står det jo også ganske fint. Jeg har fået lavet krans til Eneste barnet, og det var så ligesom det. Den bestod af hæklede svampe, bambier, papirblomster og medusa figurer med tal til at sætte i lysene, da jeg viste et billede af den fra min mobil til mine kollegaer tror jeg de syntes at den var så alternativ så de slet ikke havde ord for det.... men den er altså lidt sej, der skal nok komme et billede, men jeg er helt håbløst bagud.
Måske kommer det til mig over natten... de sidste to dage har jeg drømt, ja jeg har faktisk haft mareridt om at jeg havde fået mega brede hofter, det er altså ikke til at forstå hvor sådan noget kommer fra, lige siden jeg var 18 år har mine hofter og bagdel som er et lige stykke ligget på 88 cm, så hvorfor pokker drømmer man så lige om det :) ... gid mine andre mål også havde stået på stand by....
Nu vil jeg begive mig ud i det begyndende mørke og komme hjem....
Rigtig dejlig 2. december til alle jer.....

12 kommentarer:

 1. Hej Pernille!
  Der var fuldmåne iaftes, deraf dine mareridt om brede hofter:-)
  Ikke stresse, men jeg glæder mig til at se din datters alternative advendtskrans.
  Hav en hyggelig aften.

  SvarSlet
 2. Pernille du når det nok..
  Bare du er glad.

  SvarSlet
 3. Rolig nu, du når det nok ! Jeg tror kun jeg har haft en adventskrans 1 gang i mit voksne liv !
  På fredag tager jeg en uge til Kina. Der er der ligesom ikke det store juleshow igang. Så når jeg kommer hjem tror jeg, jeg vil pynte op.!

  SvarSlet
 4. Jeg er en frygtelig kvinde !!
  Jeg grinede hele vejen gennem dit indlæg :-)
  Søde ven, du når det du når og det er godt nok :-)

  SvarSlet
 5. Julen kommer jo - helt af sig selv.
  Der skal mere end en forsinket julepyntning til at bringe mig ud af fatningen ;)
  88 cm. hmmm vi kunne bytte, SÅ ville du leve i et mareridt min pige. :)

  SvarSlet
 6. Ja ja - lad dog ikke den sk..jul helt drive os ud, hvor det ikke er sjovt at være. Den fuldmåne mærkede jeg også, vågnede kl 02 og lå og drejede ...mærkeligt.

  SvarSlet
 7. Som en af mine venner ville have sagt: "man behøver jo ikke fløjte, den dag man spidser munden" :)

  SvarSlet
 8. Ja - det skal du nok nå. Jeg mangler også at få lidt mere julepynt frem. Glæder mig til at se adventskransen. Knus

  SvarSlet
 9. Hej Margith jeg er glad for at der er en forklaring på mine brede hofter :) jeg skal nok vise kransen :)

  Knus

  Mette jeg er glad og det er helt klart det vigtigste.
  !
  Knus

  Nej hvor lyder det spændende med en tur til Kina, det må være en stor oplevelse og julen ja den kommer ligegyldigt om vi pynter eller ej :)

  Miri så er vi to kvinder i den kategori :), ja ja jeg når det !
  Knus

  Griner som du dog kan sige det Helle, nu har jeg jo heller ikke skrevet mit brystmål, smiler det er mareridt nok :):) jeg bliver heller ikke stresset over det jeg ikke får nået, det kommer nok :)
  Knus

  Lone den fuldmåne har godt nok også drillet mig for vildt, i morges igen vågnede jeg meget meget tidligt, pokkers at man bliver så påvirket !
  Knus

  Clemme det var dog en rigtig god sætning der er værd at huske, den tror jeg lige jeg vil skrive ¨på tavlen her på jobbet :)
  Knus

  Anette jeg er sikker på at vi når det hele inden den 24 december, er Kenzo glad for sin kalender.

  Knus

  SvarSlet
 10. Nu ikke noget med at blive stresset, du når det hele, og hvis ikke, så er der kun dig selv der ved det. Men på den anden side,
  jeg har det lidt ligesom dig. Jeg har en ide om, at vi påtager os selv en hel del i denne tid, som måske ikke er nødvendigt. Gå en dejlig lang tur med Hugo i din skønne by og lade stressen flyve væk på sommerfuglevinger...Knus

  SvarSlet
 11. Det lyder som om du alligevel har styr på det på din måde. Her bliver der langsomt julepyntet men det bliver i år manden og datteren der står for det og det er jo skønt at andre også gider. Det lyder til at være en spændende krans.

  SvarSlet
 12. Jeg bliver helt forpustet når læser dit indlæg, om det du har nået og det du ikke har nået. Så har du også mareridt,jeg siger snart stakkels Pernille
  Kan god ved selv i morgen fredag.

  SvarSlet