torsdag den 17. december 2009

Pansret mandskabsvogn...

Ja ja ham sneguden hørte mig nok i går, vi har fået sne så hatten den passer, jeg syntes det er dejligt :) - okay i morges var der ingen busser så jeg måtte gå på arbejde, det er nu noget jeg gør hver dag, men ikke i en halv meter snedriver, det tog mig dobbelt så længe som det plejer, men jeg er kommet frem, JEG ER SÅ LIGE DEN ENESTE PÅ DET KONTOR JEG SIDDER, sådan -så kan jeg lære ikke at bede om så meget sne.
I Odense har der natten igennem var indsat en pansret mandskabsvogn da det har været helt umuligt for Falck at komme rundt . Situationen lige nu er at det sner igen, kønt det er det, og børnene har det sjovt - folk skal holde sig inde med mindre det er strengt nødvendigt at køre ud.
I går måtte Eneste barnet tø Gulddrengen op efter at de havde gået tur - han gik helt amok i alt det sne, og en tur i vandet var da ikke noget der afskrækkede sådan en vinterbader som ham -det bevirkede i at han blev transformeret til en stor iskugle, og føntørren måtte igang da de kom hjem. Efter aftenturen måtte han tøes op endnu engang, og da havde han ikke engang været i vandet, men der kan sætte sig mange iskugler i pelsen på en cocker :)

Ligegyldigt hvordan vejret er så skal jeg nok komme hjem til 1. - jeg må kæmpe mig gennem snemasserne ligesom Charles i det Lille hus på prærien.
Kan I have en dejlig dag i Sneland....

11 kommentarer:

 1. Brrr - ja jeg skal love for, vi har fået sne. Mine hunde skal i bad hver gang de har været ude! Pas nu på, for bilerne kan ikke styre sig i det glatte!

  SvarSlet
 2. Ja det er helt vildt Lone, og jeg som troede at der slet ikke kom noget sne :) bilerne er noget af et mareridt, man skal nærmest springe for livet fordi de holder ikke tilbage selv om der er grønt lys for fodgængere, måske kan de ikke bremse

  Knus

  SvarSlet
 3. Kan så lige berette at vi har ca. ½ meter sne i gården og i haven 1 meter. Skolen er lukket så datteren hygger sammen med to veninder...de kan komme ud og skovle sne ja de kan

  SvarSlet
 4. Pernille, jeg tror du har overdrevet lidt med den sne dans.
  Hyggeligt er det og vi har ingen problemer Sofus han går slet ikke ud..

  SvarSlet
 5. Ja, du fik din sne :-) her ligger den i høje driver !
  Er kommet hjem efter en eventyrlig smuk tur i skoven .

  SvarSlet
 6. Hej Pernille.
  Så hørte guderne endelig på din klage,men man skal passe på, når man beder guderne om hjælp, de kan sommetider være forgavmille. med deres gaver.Her har vi også fået sne, men ikke så store mængter som hos dig
  Stor sneknus fra Viborg

  SvarSlet
 7. Jeg tænkte også på dig og dine ønsker, da det i går blev fortalt, at der på fyn faldt masser af sne
  ;-)

  SvarSlet
 8. Ja du fik hvad du bad om tidligere i år...og senest igår... :o)
  Her er der nu også kommet sne...da jeg stod op tidligt imorges lå der 10-15 cm sne ude i min have...Dejligt...især når jeg det meste af tiden bare kan sidde derinde i varmen og kigge ud på det... ;o)
  Babyhunden gider ikke at være ude...måske fordi det er møg-koldt...så ingen lange ture med hende...for så skal jeg bærer hende, og så går hunde-lufte-turen ligesom fløjten... :o)
  Knuss

  SvarSlet
 9. Så blev bønnerne hørt x2 ;)

  Rigtig god aften i det lille hjem på 1.

  Snekram

  SvarSlet
 10. Jeg skal love for, I har fået sne over there! :)
  Vi, i København, har også fået en del men slet ikke i de masser.

  Vores hunde bliver helt overstadige, når den første sne kommer. Det er herligt at se dem springe rundt :)

  Jeg har en kamp med min vovse, hvis jeg nærmer mig med føntørreren. Han bliver til gengæld bruset fra maven og ned hver gang, vi kommer hjem. Nu er der kun salt på fortovene. Det er næsten det værste...

  Håber, du er kommet godt hjem :-)

  SvarSlet
 11. Ja Helle jeg har lige været rundt din blog og jeg kunne godt se at det var svært at komme i stalden i dag :)
  Knus

  Mette Lykke jeg må have store kræfter .... griner, ja som du kan se på mit næste indlæg, så har Hugo intet mod sneen, vi må håbe for Sofus at det snart hører op
  Knus

  Conny du har helt ret, de har bare givet mig igen har de, her er så mega meget sne at de sikkert har tænkt nu gider vi ikke høre på hende pernille mere :) JA jeg så godt der var sne i Viborg også !
  Knus

  Anne jeg syntes det var pragtfuldt selv om det har givet en del trafikkale problemer, men det er så sjældendt at det kommer .
  Knus

  Ja Pi, det gjorde jeg :), ja hundekoldt det er det, jeg frøs også bare her i eftermiddag. Og den lille babyhund, den har jo slet ikke pels til sådan et møgvejr :)
  Knus

  Ja Kari, jeg havde slet ikke regnet med at guderne ville kvittere med så meget sne, det er som om at det slet ikke vil holde op igen :) nu må jeg nyde det mens det er der.
  Knus

  Lone det kan godt være at det er lettere at give dem engang med bruseren, det må jeg lige overveje, Hugo elsker heller ikke føntørren, men han skal jo tøes op :) nej København har slet ikke fået de mængder vi har her. Der var en kollega der kørte mig hjem idag, så jeg slap for driverne .
  Knus

  SvarSlet