onsdag den 9. december 2009

Berit... er det december....

Ja det kan jeg godt spørge om mig nogle gange om dagen, her går det hele lidt hurtigt, og det er slet ikke til at følge med dagene og med tiden. Men vi når jo det vi skal nå og når vi ikke mere så er der ikke noget at gøre ved det.
Måske var det i dag at jeg skulle slappe den når jeg får fri, faktisk så kan jeg slet ikke huske hvornår jeg har haft en stille aften :), men det kan jo godt være svært at holde sig i ro, når man er et livligt gemyt der helst vil en hel masse ting. I eftermiddag kunne det jo være ganske hyggeligt at tage Gulddrengen og gå på visit hos Mette, her er der en hel masse ting der skal hænges op på væggen.
Da jeg flyttede på 1 opdagede vi rigtig hurtigt at lejligheden skrånede, det er helt almindeligt for huse fra 1880, da vi skulle hænge ting op, var det øjemålet der skulle bruges, her duede det ikke med waterpass og andet moderne grej.
Det kan godt være at det var vanskeligt ved mig, men det er intet i forhold til hvad vi kommer op imod hos Mette, her er måske 10 centimeters fald på væggene i stuen :)
Nu må vi se hvad dagen bringer når jeg har fri....
Kan i have en god onsdag....


8 kommentarer:

 1. Ih, du milde, I får det sjovt med at hænge op, jeg ved hvad jeg taler om, mit hus er fra 1775, så det har været igennem nogle krige:) og er bestemt ikke til waterpass, og der er nogle billeder, der skal rettes op af og til:)
  God fornøjelse!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 2. Den krone er skøn ! Kunne faktisk godt tænke mig en krone- helt seriøst.
  Kan godt forstå du vil en masse, men nogle gange må man også bare sidde stille :-)

  SvarSlet
 3. Ja Vibeke det kan godt være noget af en udfordring at få det til at hænge lige i sådan et gammelt hus :) men vi må bare bruge øjemål :)

  Knus


  Ja den krone er flot, det er ikke min men jeg blev forelsket i den, man må da kunne lave den selv.
  Knus

  SvarSlet
 4. HE he se dog positivt på det - så kan man bare lægge bøgerne på væggen - man behøves slet ikke hænge hylder op....hvis altså hældningen er til den korrekte side !!!

  SvarSlet
 5. Saadan et hus bor jeg i.
  Her skal vi vaelge, om vi gaar ud fra loft eller gulv, da begge er i hver sin retning, men det er nu hyggeligt.
  Nyd en fredelig aften:-)

  SvarSlet
 6. Skæve væge er det der er charmen ved et hus fra 1880, så lad du waterpasset blive hjemme.

  SvarSlet
 7. Griner ja Helle det var da en god ide du kom med der :)

  Håber at det går godt hos dig derude på landet

  Knus

  SvarSlet
 8. Ravheks her skal der også vælges, :) ja det er da charmerende at det ikke er helt lige, hos mig kan man ikke ligge noget på gulvet uden at det triller :)

  Knus

  Conny jeg har ellers sådan et fint et med laser, men det kan slet ikke bruges :)
  Knus

  SvarSlet