tirsdag den 22. december 2009

Nu nærmer sig......


I år har vi på mit arbejde solgt rigtige mange juletræer til hele Europa, den ene lastbil efter den anden er kørt fra Danmark. I morges hørte jeg at producenterne er blevet gladere for at avle træerne da de nu får en bedre pris end de har gjort i mange år, og det er jo dejligt - prisen for forbrugeren er også steget tilsvarende, men hvad det er jo kun en gang om året.
I søndags skulle vi have hentet juletræ - hjem til 1. vi havde muligheden gennem vores personaleforening, desværre så kunne vil ikke lige finde nogen bil, der kunne forcere snemasserne, så vi dropper det og bruger det lille træ vi har på 30 cm, men det er nu også ganske fint :)
Jeg skal arbejde lige op til juleaften og også mellem jul og nytår. I dag skal jeg have købt den sidste gave og jeg skal på posthuset for jeg kunne se at der lå en pakke til mig fra Mette Lykke, og jeg er bare spændt.
Maden den er heller ikke kommet helt i hus endnu, vi skal jo kun være Cecilie og mig til julemiddagen, men i løbet af aftnen bliver vi nok en syv stykker, så der skal lige være lidt guf - jeg har ikke bagt og jeg har ikke lavet konfekt, når man nu har diabetes så er det ikke godt at kaste sig over alle det søde, jeg vælger istedet at købe noget god chokolade, og så bliver der lige lavet en enkelt marcipantræstamme.
Jeg håber at I alle er ved at have godt styr på julen og ikke stresser rundt. Sneen er igen begyndt at dale her på Fyn og de har varslet fyning....

10 kommentarer:

 1. Vi har købt er fint træ til 125 kr og det er vel 2,5 meter højt. Vi måtte i hvert fald skære det lidt ned :-)

  Håber du når det hele inden torsdag, men uanset hvad får I nok en dejlig aften alligevel.

  De bedste tanker og ønsker om en glædelig jul :-)

  SvarSlet
 2. Tusind tak skal du have fru E, nu kan jeg se at dit hår er blevet lyst igen )

  Jeg er også sikker på at vi da nok når det, ellers dør vi nok ikke af sult ,
  knus og dejlig jul

  SvarSlet
 3. Det ser ud til, at du er ved at have styr på det hele før den tilstundende højtid.
  Med hensyn til juletræ, så er jeg ikke meget for at skrive det, men efter at have stridt imod med hænder og fødder siden jeg flyttede sydpå, så bøjede jeg mig for et par år siden og vort træ er nu som i de fleste hollandske hjem....af plast! Aldrig nogensinde troede jeg at jeg skulle få et plasttræ, men det er egentlig pokkers nemt og vildt flot når det er pyntet.
  En rigtig glædelig jul.
  Knus

  SvarSlet
 4. Det er godt pakken er nået frem trods alt sneen i har i Odense..
  Jeg har jo sådan glædet mig at give dig pakken..
  Dejligt du tager alt det arbejde med oprejst pande.
  Knus Mette.

  SvarSlet
 5. Godt du ikke stresser! Og du virker helt rolig og afklaret ang. at skulle arbejde op til og rundt om julen.
  her er alt i hus og freden sænker sig- ferien er begyndt :-)

  SvarSlet
 6. I aftes hørte jeg også producenterne var godt tilfreds med julesalget i år.Jeg synes du arbejder meget lige for tiden.Men det er dejlig du og Cecilie kan få nogle dage sammen, inden du skal på arbejde igen.

  SvarSlet
 7. Håber du og cecilie får en rigtig dejlig jul. Jeg skal egentlig arbejde i morgen men ved ikke om jeg kan komme afsted. Vi må se hvordan det ser ud i morgen. Knus og glædelig jul

  SvarSlet
 8. Rigtig glædelig Jul - du har en pakke hos mig idag!!!

  SvarSlet
 9. Det var da snyd, du ikke kunne få det træ, du gerne ville. Men mindre kan gøre det og alligevel vil det blive en hyggelig jul.
  Det er fantastisk søde billeder af Hugo i sneen

  SvarSlet
 10. Hej Pernille!
  Godt du tager det så roligt, jeg skal anstrenge mig vældigt for ikke at gøre, øver mig heletiden.
  Jeg arbejder også både før og efter det er såmænd også hyggeligt. Stemningen er altid særlig ved juletid.
  Kan du have en rigtig glædelig jul med din datter.
  Knus.

  SvarSlet