onsdag den 16. december 2009

Bønnen blev ikke hørt....

Forleden dag bad jeg om snevejr til Odense.....

I morges da jeg tændte for fjernsynet kom overskriften snekaos i Danmark... yes sådan, jubii.... hurtig hen og kigge ud af vinduet, men nej ikke så meget som et lille fnug er der kommet her i Odense, og jeg vil altså have det !
Min bøn er bare ikke blevet hørt, jeg må gøre det bedre, så jeg er da slet ikke misundelig på alle jer der har fået sne !
I det firma hvor jeg arbejder har vi en afdeling i Århus, dem har jeg lige snakket med her til morgen, og de har fået så hatten passer. Jeg kan godt se at det ikke er så godt hvis man skal ud og køre langt, men det skal jeg ikke, jeg skal kun gå -så kære snegud....
Men bortset fra det så ønsker jeg jer alle en rigtig dejlig onsdag, med eller uden sne........

22 kommentarer:

 1. Jeg tror der er meget lokale forskelle.. Jeg blev rent til grin da jeg kom på arbejde i moonboots, hue, vanter og ekstra sokker, for i Brønderslev er der ikke faldet noget som helst, men der i Nørresundby er faldet en del sne- forskellen er knapt 30 km:)

  SvarSlet
 2. Her på Nordfyn - 25 km fra dig er der sne. I kke meget, ikke blivende (håber jeg ) men dog sne. Patienza, Pernille - det kommer!

  SvarSlet
 3. Måske du skal skrue lidt ned for bønnerne - her i Korup ligger et tykt lag sne ude i haven - og det vælter fortsat ned :o)

  Knus Debes

  SvarSlet
 4. Ja pernille det er begyndt her nu :)
  Knus

  Ja MissMuffin det er utroligt så meget forskel der er, men nu er sneen begyndt at drysse her i Bolbro hvor mit arbejde ligger :)
  Knus og god snedag

  Ja Lone jeg tror at det har hjulpet med de sidste tre ave mariaer, for nu er det begyndt at falde :) tålmodiged er en dyd :)
  Knus

  Ja Debes, du må bare ud og tage nogle billeder, som jeg lige har skrevet så er det begyndt i Bolbro så mon det ikke også ligger hjemme ved mig ellers bliver jeg sur :)
  Knus

  SvarSlet
 5. Jeg er sikker på, du også får et fint lag sne, Pernille

  SvarSlet
 6. Hej Pernille,
  jeg elsker også snevejr, kan du ikke tage bilen og finde et sted med sne?
  Vi bor et par tusinde kilometer væk så det er lidt langt for os at køre efter sne, men vi håber på en hvid jul i Danmark.

  SvarSlet
 7. Betty du kan tro at det begynder at hjælpe her, jeg sidder og siger til mine kollegaer at det bare skal blive ved, så jeg er ved at være helt upopulær :)

  Knus

  Lene det er begyndt at falde så jeg er heldig, jeg har ikke nogen bil så det er ikke lige sådan at tage ud i det blå :) hvor ville det være fedt hvis det også var her juleaften :)
  Knus

  SvarSlet
 8. Kan du ikke sende noget sne herover?. Jeg tror vejrguderne er stok hamrende døve - jeg har sendt så mange bønner om sne.

  En god onsdag til dig, nyd sneen

  SvarSlet
 9. Bare besøg min blog, så skal du se sne...Det daler stille ned og lige nu ligger der ca. 10 cm sne...

  SvarSlet
 10. Her på øen, beder jeg også til at vi for sne..
  Ud og gå i knirke sne og tage nogle billeder.. Om jeg gider.

  SvarSlet
 11. Manna jeg håber for dig at det kommer, her der er kommet rigtig meget nu, jeg sidder på mit job uden mit kamera, så nu har det bare at blive liggende så jeg kan få taget nogle billeder :)

  Knus

  Helle det er heldigvis kommmet og lige nu kommer der meget, det er for fantastsik, hmm syntes jeg også det når jeg skal gå hjem :)
  Knus

  Mette Lykke det skal bare komme til Ærø jeg var lige inde og kigge på et kort og jeg kan godt se at det er Svendborg og øerne der går fri, men vi må bede nogle flere Ave Mariaer, for dig og Ærø

  Knus

  SvarSlet
 12. Det skal nok komme...bare vent :-)
  Dejlig dag til dig.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 13. Gittemay du kan da lige tro at det er kommet, nu siger de i radioen at folk skal blive inde :)

  Jeg vil snart begive mig hjem fra job :)

  Knus

  SvarSlet
 14. Ja vi har fået en del sne i Århus - og der skulle være mere på vej. Men i har da også fået på Fyn nu? Knus og god fornøjselse med sneeen :P

  SvarSlet
 15. Ici c'est un temps glacial, un de ces jours venteux, sous un ciel chargé de neige à venir. Sur le boulevard je déambule avec mon costume traditionnel: cuir élimé, jean, baskets usés, la panoplie du routard éternel.
  Comme d'habitude, j'arpente la ville où les gens ne se parlent plus et où la pluie glace les os... J'ai pris une feuille blanche et dessiné la carte du Danemark, puis j'ai tracé un cercle quelque part sur Copenhague. Les neiges d'ici sont-elle les mêmes que chez vous?
  C'est là, dans ce port du bout du monde qu'il faudrait que j'aille rejouer mon rôle de voyageur solitaire. Ma mission.

  Denis from France

  SvarSlet
 16. Pernille ,Pernille nu må du da snart holde op med at brokke dig over, at du ingen sne får,for hvis jeg har forstå det rigtigt og TV ikke lyver, så skulle jo kunne ruller dig i sne i Odense.Men vi har også sne i Viborg.
  Knus.

  SvarSlet
 17. Så må du godt stoppe med de bønner....pr. omgående :oD !!!

  Nu har vi fået nok og jeg har sammenlagt brugt 3-4 timer på at skovle indkørslen fri for sne idag (4 gange i alt).....så ikke flere Ave Maria'er....TAK :oD !!!

  Knus Debes

  SvarSlet
 18. det passer ikke vel? Odense gik ikke forbi sne?

  SvarSlet
 19. Her hos os ligger der mindst 25 centimer sne - og jeg måtte opgive at køre på arbejde. Du må gerne få sne af mig, Pernille ;O)

  SvarSlet
 20. Ser på morgentv at dine bønner er blevet hørt, med militær-indsats og det hele. :-D Send lige lidt til det nordjyske. ;) Hav en dejlig snevejrsdag.

  SvarSlet