søndag den 14. juni 2009

Bambi... hvor er du ?

Jeg har nogle bambier faktisk har jeg temmelig mange af dem, de plejer at være fremme til jul, men nu står jeg altså lige og skal bruge nogle af dem.
Og pist de er væk..
Mit hjem er indrettet efter Feng Shui filosofien, hvor der skal være orden i ens rod !

Se det er meget godt - før havde jeg orden i mit rod - nu har jeg kaos i min orden- for jeg ved ikke hvor de er. Den sidste erindring jeg har om dem, er at jeg puttede dem alle sammen i en pose. Se det er jo ikke meget at gå efter ! JEG HAR MANGE POSER.

Pladsen under sengen, som før ellers var et godt opbevaringssted, det er ryddet, man sover bedre når der ingenting er. Her er de ikke !
Mit store karlekammerskab med hylder har også været opbevaring for meget , at man så skulle passe på når man åbnede det, i frygt for hvad der ville falde ud, det er en anden sag. Før Feng Shui ville de have ligget et af de to steder her, men det gør de IKKE.

Mine gardiner til stuen var væk i et halvt år, indtil jeg fandt dem pakket nydeligt sammen i en sort sæk, i mit skur.
Det er altså ikke altid nemt med Feng Shui... griner, men ellers virker det ganske godt for mig.

De er ikke forsvundet det samme sted hen som min ene dug og mit gamle Danmarkskort - ned i Cecilies lejlighed, her kan jeg ellers næsten altid finde hvad jeg lige står og mangler.
Så nu går bukkejagten ind, sammen med rengøringen, jeg skal nemlig have gæster i aften!
Har du også noget som er blevet pist borte ?...
Ha en dejlig søndag

13 kommentarer:

 1. mSpør John! De har en artikel i Hjemmet med John, han kan fortælle alle mennesker hvor de har lagt deres ting. Du behøver ikke gøre rent, fordi vi skal komme, vi ser det ikke, slap af.

  SvarSlet
 2. Ja det kunne godt være at jeg skulle spørge ham John
  Hmm jeg gør nu også mest rent for min egen skyld, det skal jo gøres inden den nye uge begynder.
  Vi ses i aften
  Knus

  SvarSlet
 3. Bukkejagten - håber den ender lykkeligt :-)
  Hvad med køleskabet ? Har hørt mange mennesker finder mobilen, nøglerne og lign. i deres køleskab :-)
  Må du have en dejlig dag og en morsom aften :-)

  SvarSlet
 4. Haha, du kan tro, jeg kender det! Vi flyttede til 80 kvadratmeter fra 128 for 12 år siden, så mange ting er også pakket væk hos os.
  Jeg håber, du finder bukkene - jeg har mine ude i haven :O)
  Klem og dejlig søndag til dig!

  SvarSlet
 5. Vi bor på 84 m2 så her er nogle ting også pakket væk - vi er jævnligt på jagt efter et eller andet og plejer da også at finde tingene. God bambi jagt :D Håber du finder dem. God søndag.

  SvarSlet
 6. Griner, Miri ja det var da ellers et godt forslag, men det er ikke lige her jeg plejer at forlægge tingene, men det er nu mærkeligt hvor de kan være :)
  Knus

  Ja jeg er også flyttet ind på nogle færre kvadratmeter end jeg havde før, meget er blevet smidt ud, men man får jo desværre også købet noget nyt :)
  De må vel dukke op - engang.
  Klem

  Anette jeg plejer også at finde det jeg leder efter, men der kan gå rigtig lang tid. Det jeg ikke lige kan forstå er at jeg kan ikke forestille mig at jeg har lagt dem i mit skur, det plejer jeg ikke, så de burde være her et sted :)
  Knus

  SvarSlet
 7. Oh yes!
  OG jeg har alskens ting og sager under sengen, over dørene, i skabe og skuffer, bag stole og reoler,nede i kælderen. Kort sagt... OVERALT!!

  Men der er en gylden regel og det er, at som hos dig er det jeg ikke kan finde som regel hos Josefine. Hmm

  Feng Shui er interssant og måske tror jeg lidt på filosofien, desværre har Feng Shui bare ikke taget højde for mange mennesker i få rum, med mange forskellige ejendele. SUK :)

  Jeg håber at bukkene kommer springene frem til dig, har du prøvet at fløjte efter dem??

  Mange kærlige hilsener og god middag til jer alle.
  Knus Henriette ;-)

  SvarSlet
 8. Henriette, jeg har lige svaret dig under din anden kommentar med hensyn til hvad der sker når jeg prøvet at kommentere.

  Jeg kan godt se at I er mange hjemme hos dig, så der må være en del der skal opbevares, men jo Feng Shui kan altså godt bruges selv om man er mange på ikke så meget plads :) Jeg lever slet ikke fuldt efter det, men der er rigtig mange ting som jeg kan bruge af det :)

  Jeg har da fundet de bukke :) satte mig og lukkede øjnene og så slog det mig hvor de kunne være, og ganske rigtigt :)

  kan du have en god dag
  Klem

  SvarSlet
 9. Jep - kender det kun alt for godt. Er rigtig god til at lægge mine ting, et godt og sikkert sted!!!! og så kan jeg ikke finde det igen... har lige "mistet" 3 ret dyre lærerbøger fra skolen - ikke godt... øv - mente jeg vidste hvor de var, men der var de så ikke... hmmmm, sagde nogen huller i hukommelsen ;-))

  SvarSlet
 10. Kirsten, det er altså skrækkeligt når man ikke lige kan finde det man står og mangler.
  Jeg satte mig ned og lukkede øjnene og tænkte over hvor pokker jeg sidst havde gjort af den pose, jeg prøvede at se situationen for mig.
  Jeg ved ikke om det var held, men posen med Bambierne blev fundet.
  Jeg har stadig nogle gange svært ved at skrive hos dig, jeg ved ikke hvorfor, det sker hos dig og Henriette.
  Knus og god aften Kirsten

  SvarSlet
 11. Tror vist - desværre - ikke det hjælper, at sætte mig med lukkede øjne. Bøgerne har været væk i ret lang tid. Sidst jeg VED jeg havde dem, var i starten af skoleåret - og det er jo lige som om, det er ved at være et par måneder siden... øv ;-))

  SvarSlet
 12. Tror du skal lære mig noget feng shui en dag. Griner.... så jeg kan få kaos i min orden!

  SvarSlet
 13. Ja Frk Bibo, det kan være noget værre noget det Feng Shui....

  Tror faktisk at jeg skal til at skrive lidt om det her på min blog... i små doser.

  Knus

  SvarSlet