mandag den 15. juni 2009

Lille Sorte Sambo ...

Så blev det endnu engang mandag, en ny arbejdsuge er skudt i gang, men inden vi får set os om så er det weekend igen. Det er ufatteligt hvor hurtigt dagene går.

Når jeg får fri skal jeg hjem og plante nogle planter i haven, som jeg har scoret her i formiddag, jeg er ved at lave en lille lavendelhæk, nu var der lige et par stykker, som jeg kunne bruge til det projekt.

Min barnlige sjæl er helt faldet for nogle billeder der er lavet af Gitte Brandt, de minder mig om min barndom, hvilket jo er ugens Mandagstema, jeg ved ikke hvor mange gange jeg har læst Lille Sorte Sambo. Jeg er især faldet for billedet med gifaffen :) måske kommer det en dag op at hænge her på 1.
Jeg har ikke bidraget til Mandagstemaet de sidste gange, da jeg først kan nå at skrive et indlæg om aftenen, med mine egne billeder. Det syntes jeg er for sent.

Jeg håber at vejret holder de næste dag for Cecilie og jeg skal jo i den Fynske Landsby og se Midt om Natten.

Hvordan er din mandag ?.....

12 kommentarer:

 1. Min mandag er.... ROLIG. Er fuldstændig smadret i krop og sind, så relax-knappen er presset godt i bund mens jeg summer over 5 intense skønne dage. Solen skinner - jeg vil på terrassen og nyde den. ;) Fortsat dejlig mandag til dig - kram

  SvarSlet
 2. Sikke et dejligt billede - jeg holder også meget af den naivistiske stil - og 'Lille sorte Sambo' har jeg også fået læst højt mange gange, vistnok i børnehaven. Ja, jeg sidder jo her og kigger ud på kanalen med små vuggende bølger, mens jeg hører en gammel Torsdagskoncert - ikke eget valg :O)
  Men jeg glæder mig til at komme hjem i haven og måske få de tre små rålam at se igen.
  Klem til dig!

  SvarSlet
 3. Godt du har den der grønne relax knaop Bibo.
  Det er dejligt at læse at du har haft nogle skønne dage på messen.

  Knus og dejlig terrasse dag.

  SvarSlet
 4. Gitte Brandts billeder-er skønne !Jeg ville også gerne eje et :-)
  Jeg kender selvfølgelig til lille Sorte Sambo, men har aldrig læst den som barn- den var allerede dengang, politisk ukorrekt :-)
  Dejligt du har en masse du kan glæde dig til i denne uge :-)
  Og lavendler må der til, hvis vi skal koge sirup :-)

  SvarSlet
 5. Lille Sorte Sambo er et barndomsminde om et af mine første selvlæste bøger. Det var stort at kunne læse selv, og dengang havde skolebiblioteket kun et lille udvalg af bøger. Finder jeg lille Sorte Sambo i genbrugsen, skal den med hjem.
  Gitte Brandts billeder er skønne, forstår godt du vil have den med giraffen
  Knus og god tur til landsbyen

  SvarSlet
 6. Miri, nu har jeg plantet rigtig mange lavendler så der skulle gerne kunne blive til sirup og lidt til :)
  Ja den var upolitisk korrekt den Lille Sorte Sambo :)
  Knus

  Manna du kan tro at jeg også har kigget efter den mange steder, men jeg har ikke haft heldet med mig, jeg håber dog stadig at den en dag dukker op :)

  Knus

  SvarSlet
 7. Du kan komme herud og grave mine lavendeler op - så har du til en stor hæk :o) - Vi har så mange i vores bed ude foran - men jeg vil forfærdelig gerne af med dem.....

  SvarSlet
 8. Øhm....og måske jeg lige skulle huske at skrive at det var mig der skrev :o) :o)
  (har glemt min mail og adgangskode :oD)

  Knus Debes

  SvarSlet
 9. Ja det er nu ærgeligt at vi skal være så f...... politisk korrekte... Det ødelægger lidt det uskyldige i en sød historie som Lille sorte Sambo, som jeg også husker tydeligt fra min barndom... :o)
  Og skønne billeder du der har fundet frem til... :o)
  Knus

  SvarSlet
 10. Min mandag har været med printerproblemer med jobbet. Møgirriterende og stressende. Det er et flot billede og Lille sorte sambo kender jeg også - jeg vil kigge nærmere på dit link. Kunne godt bruge noget til væggen ved vores trappe. Knus og god aften.

  SvarSlet
 11. Jamen Debes du må da lige sætte ham have handymanden til at grave nogle op til mig, du skal da bare sige til hvis du har mere overskud i din have.
  Håber snart at se dig.

  Knus

  SvarSlet
 12. Pi Andrea, jeg kan kun give dig ret, i dag syntes jeg at man bruger langt flere grimme nedsætende ord om folk, end det der bliver brugt i Lille Sorte Sambo

  Ha en god dag

  Anette det er så træls med tekniske problemer på arbejdet. Jeg er sikker på at du kan finde et billede du kan lide :)

  Klem !

  SvarSlet