torsdag den 11. juni 2009

Derfor får enlige kvinder tykke hunde ...

I går aftens havde jeg som så mange gange før stået og lavet mig noget aftensmad. Økologisk kylling, kartofter med krydderurter, og en ananassalsa med lime, ingefær, mynte, hvidløg, chile, og løg . Jeg er faktisk temmelig god til at lave mad, og jeg overvejede i sin tid om jeg skulle lave en madblog, men hvis jeg skulle bringe billeder af de måltider jeg laver, så blev det ikke til mange indlæg. Min middag fejlede ikke noget indtil at jeg skulle til at spise det.

Selskabet manglede !

Jeg er ikke god til at spisealene, sådan rent teoretisk burde jeg vare en streg i luften. Det er jeg så IKKE. Thomas sagde engang, pernille du er så dejlig vapset.....

Hør det lige VAPSET, prøv at sætte et K foran det, ja han fik da ikke mad i to dage, han kunne slet ikke forstå at jeg ikke kunne lide dette tillægsord, for ham var det sødt og kærligt, der var lige sådan lidt uoverensstemmelse med hvad vi lagde i det ord. Skat jeg er ikke vapset jeg har bare nogle store "patter" som jeg ikke har betalt for og så en voksenfold- basta

Nå men tilbage til de enlige kvinder og tykke hunde....

Når jeg har lavet mad så kan Hugo stå sådan her :

Hvilket betyder - "Hallo hundemor, jeg vil gerne dele, det kylling dufter for godt "

Eftersom jeg ikke rigtig gider at spise det når det står foran mig, ja så deler jeg - og hvis man gør det tit nok - så sker det - TYKKE HUNDE. Så næste gang du ser et menneske med en lille hund af en pølse, så tror jeg der er 90 % chance for at det er en enlig :)

Hvis der er nogen der har ved hvordan man spiser hyggeligt alene så tager jeg gerne mod råd - heldigvis er Hugo en hund der ikke har tendens til at blive tyk.

I aften skal jeg spise sammen med Cecilie, hun har lavet det hele, så her bliver der ikke meget til gulddrengen.

Kan I have en god aften....

13 kommentarer:

 1. *STORT SMIL* Du fik mig godt nok til at grine...Din lille fortolkning af ordet Vapset, kunne jeg slet ikke stå for....Knus

  SvarSlet
 2. Tak skal du have Mrs Cakeaholic :)

  SvarSlet
 3. Hihi - åh hvor var det morsomt! Hugo er en heldig hund :O) Jeg synes også, det er meget hyggeligere at spise sammen med nogen.
  Min Sofus er for tyk - men det er ikke fordi, han bor hos en enlig kvinde :-)

  Regnvejrsklem!

  SvarSlet
 4. Åh, Pernille - det er også en udfordring at spise alene. Men hvor ser din mad altså lækker ud! Den der ananassalsa må jeg altså prøve. Mums :-)

  Jeg dækker altid pænt op med både dækkeserviet, serviet og lys. Og selv om jeg bare skal ha´ vand, drikker jeg det af et flot vinglas. Så kan jeg sidde der og høre lidt godt musik mens jeg nyder maden. Jeg har jo også 3 katte der volsomt gerne vil dele :-)

  Ak, ja - hvad mænd dog kan komme til at sige til kvinder. Max kaldte mig engang for en æbleskive, det tog jeg ham godt nok også ilde op :-D

  Også god aften til dig!

  Knus

  SvarSlet
 5. HA-HA-HA-HA-HA-HA.....:oD Enlig eller ej... hvem kan da stå for de der øjne...?...Jeg ved at jeg ikke ville kunne... :o)
  Og så er din ordforklaring helt i top... 10-4... ;o)
  Bon appetit... :o)

  SvarSlet
 6. Ha ha ha - skønt grin inden aftensmaden :D Hugo er da uimodståelig ;-)
  Jeg synes også det er hyggeligst at spise sammen med nogen og det lyder skønt at din datter har sørget for det hele i dag. Knus og velbekomme :D

  SvarSlet
 7. Du er sgu en herlig kvinde :-)

  SvarSlet
 8. Ha ha Pernille.
  Buster ligner et lille sofabord, men Sofus er slank som et siv..
  Jeg spiser jo alene 3 dage om ugen.. Og jeg må indrømme der ryger mange hapser forbi min mund..
  De mænd har da travl bare fordi man er kvindelig i sine formerne, jeg plejer at sige jeg har en dobbelt krop..

  SvarSlet
 9. Hm... ind imellem falder der nogle kommentarer, som man nok overtolker lidt på, men "Vapset" ville helt sikkert også få mig op i det røde felt - og medføre strejke fra kokken :o)

  Før jeg mødte Gemalen indtog jeg næsten alle aftensmåltider foran fjernsynet... Jeg hader også at spise alene, og TV'et var mit "selskab", men jeg vil ikke ligefrem anbefale det, for man glemmer totalt at nyde maden - og den lækre mad du havde lavet fortjener da lidt opmærksomhed :o)

  Lægger du opskriften på din ananas-salsa på nettet ??? Den gad jeg godt at prøve!

  SvarSlet
 10. Hvor ærgeligt at du ikke bor nær mig. Jeg gad nemlig godt indtage din dejlige mad. Er selv ikke så entusiastisk mere med madlavning. Kan godt, men har mistet lysten lidt syntes jeg.

  Vapset???? Ej jeg var også blevet mopset kan jeg godt sige dig. Æv altså.

  Jeg håber at du får en rigtig dejlig fredag og knus herfra
  Henriette

  SvarSlet
 11. Madame det kan godt være at min teori ikke holder helt vand :)

  Ja Malou det er lidt af en prøvelse, jeg har prøvet at gøre det rigtigt hyggeligt for mig selv,men jeg syntes ikke at det bliver meget bedre :) det kan være at jeg lærer det med tiden
  Knus

  Pi jeg tror også at jeg ville give ham noget ligegyldigt hvad ... griner
  Knus

  Tak Kirsten

  Anette det er ligesom om at maden bliver bedre når man er to

  SvarSlet
 12. Tak skal du have Miri

  Lykke Mete dobbelt krop det er altså også et kanon udtryk :)

  Frau Putz jeg indrømmer også at jeg godt kan finde på at indtage middage foran fjernsynet og det synes jeg faktisk er en rigtig uskik :)
  Knus

  Henriette det er da en skam at du ikke kunne komme lidt forbi :)
  Ja vapset det er altså ikke i orden :)
  Knus

  SvarSlet