lørdag den 6. juni 2009

Lørdag og landskamp....

Min mor kommer ind til Odense her i formiddag og så skal vi lige på en tur igennem byen.
Hun bor heldigvis ikke så langt væk, at hun siger " jeg har lige været en tur ude i Odense" - hvis man siger sådan er det lig med at man kommer meget meget langt ude fra landet. Altså ikke noget ondt i det, det lyder bare sjovt- nærmest som om man har været på en hel dagsrejse og så stor er Fyn jo trods alt ikke.

Jeg har en del praktiske ting jeg skal have ordnet i dag, dem har jeg endnu engang ikke fået nået i løbet af ugen. Det er ligesom om at der ikke er tid nok !


Der skal købes noget mere garn til mit Hexaprojekt,plus nogle knapper så jeg kan lave nogle hæklede armbånd.

Jeg kan tage den kanal der sender fodbold, så der skal gøres klar til kampstart.

Jeg ved ikke om det er her hos mig der er noget galt eller hvad, men jeg har frygtelig svært ved at komme ind og kommentere hos nogle af jer, det er især Kari, Henriette , Pi Andrea og Kirstens sted. Jeg ved bare ikke hvorfor - jeg har prøvet fra min arbejdscomputer med samme nedslående resultat, det er ikke fordi at jeg ikke følger med hos jer.

Nu vil jeg prøve at gøre mig lidt lækker, kan I have en rigtig god lørdag.

Skal I se fodbold hos jer, eller er der andre planer ...

14 kommentarer:

 1. Jeg tror også, at den står på fodbold her idag. Ikke fordi jeg normalt går så meget op i det, men lige den kamp gider jeg godt.

  Jeg har også et par steder, hvor jeg har problemer med kommentarer.

  God lørdag:)

  SvarSlet
 2. Godmorgen, Pernille! Jeg kender også problemet med ikke at kunne kommentere, men ikke hos dem, du nævner. Jeg begriber ikke, hvad grunden er ...

  Jeg er totalt sportsblind, så her står dagen på havearbejde og indkøb :-)

  God fodboldkamp til dig - klem!

  SvarSlet
 3. Nej der er ikke altid tid nok i løbet af en uge til alt det man gerne vil nå :D Håber du får indhentet lidt af det i dag. Vi er lige straks på vej ud for at købe maling og en krukke til mit friske oregano og senere er der fødselsdag. SÅ nej ingen landskamp til os.
  Jeg har også problemer med at kommentere nogle steder(blogspot). RIgtig god lørdag og god bytur til dig og din mor. Knus

  SvarSlet
 4. gen fodbold her - jeg har ikke interessen for det. Jeg skal nusse, slappe af, og ud og købe nogle blomster regner jeg med.

  ha en rigtig dejlig lørdag.

  KH Maria.

  SvarSlet
 5. Sifka jeg er glad for at det ikke kun er mig der har problemer, det er træls.
  Ja den kamp gider jeg også godt :)

  Madame jeg ved ikke hvorfor jeg ikke kan :(

  Vejret det passer da også lige til havearbejde i dag.
  Knus

  Jeg havde også oregano med hjem i går Anette, det står i min vindueskarm nu sammen med persille, basilikum, karryurt og timian :)
  Kan I have en god tur med jeres indkøb :)
  Klem

  Maria det lyder som nogle vældige gode ting du skal lave - nusse rundt det er altid hyggeligt.

  Knus

  SvarSlet
 6. Jeg håber at du får en god dag med Momse.... Og landskamp - jeg ved endnu ikke hvad jeg er til, men et er sikkert der skal slappes af...

  SvarSlet
 7. Hmmm - gad vide om jeg har sagt ja/nej til et eller andet, siden der kan være vanskeligheder med at kommentere... ;-)) må lige kigge det igennem igen, når jeg får lidt mere tid.

  Dagen står på "hvalpetræf". Det sted hvor vi købte vores hvalp og et vennepar der også har en kennel, holder hvalpetræf for alle deres hvalpe... det bliver så sjovt - håber jeg da. Vi skal have lidt "undervisning" i pleje, lydighedstræning og andre sjove fif... efter det er der fælles spisning, hvor vi tager mad med til en stor grill... Så dejligt, at vejret arter sig i dag... i hvert tilfælde indtil videre...

  SvarSlet
 8. Som barn tog hele familien nogle gange til Odense. Vi kom langt væk fra og det var lidt af en udflugt, der som regel betød besøg i Magasin og frokost eller kaffe på "Den lille café" i Vintapperstræde. Til jul gik turen til Rosegårdscentrets juleudstilling. Den gang var det noget særligt!

  Ha' en god dag og god fornøjelse med kampen, som også følges herfra - sammen med den lige så vigtige håndboldkamp!

  SvarSlet
 9. Kirsten det kan da godt være at du er kommet til et eller andet.
  Det lyder hyggeligt med jeres hvalpetræf og jeg er da sikker på at vejret det nok skal holde.

  Grønlandsposten det lyder som om at I havde en hyggelig tur til Odense da du var barn. Den lille cafe brændte her i efteråret, men den er ved at blive bygget om igen.
  Grønlandsposten du må også have to gode kampe :)
  Knus

  Marianne det er også vigtigt at få slappet af, nogle gange syntes jeg slet ikke at jeg når det i weekenden fordi der er så meget :( og batterierne de skal altså lades op.
  Knus

  SvarSlet
 10. Det gør mig glad at jeg fornemmer at du har en rigtig godt forhold til din mor...modsat mig, der har lagt min mor på meget kold is...hun er nærmest ikke-eksisterende for mig...trist men nødvendigt for min skyld... :o)
  Jeg ved ikke rigtigt hvad det er der er gået galt mht ikke at kunne svare...jeg kan jo ikke engang svare i min egen kommentarboks?!?... Nu har jeg prøvet at skifte indstillinger...men tilsyneladende uden andet resultat...
  Jeg har også problmer med at skrive kommentarer hos enkelte... Det er altså mærkeligt... Kan man mon skrive til Google og spørge hvorfor?!?... :o)
  -Selvfølgelig står den på fodbold her i aften...men ikke tomhændet..for det er altid godt at have noget at gribe i hvis kampen skulle blive for spændende..eller mod forventning alt for kedelig... :o)

  SvarSlet
 11. Hej Pernille

  Jeg er ikke til fodbold - overhovedet... men det er min mand. Vi har ikke selv kanalen, og da vi så er nødt til at gå ned til mine forældres tomme hus for at se det, så må jeg hellere gå med. Tror dog, at jeg vil sætte mig med en krimi og begrave næsen i den. Så er det spændende, om jeg kan koncentrere mig, når det bliver råbt og skrevet i sofaen ved siden af mig;o)

  Det er bare irriterende, når det er noget som ikke virker her på bloggen. Det med at kommentere har jeg dog (endnu ikke 7-9-13) haft problemer med. Mon ikke man kan skrive til google og få noget hjælp.
  Knus og god kamp
  Hanne

  SvarSlet
 12. Pernille.
  Her skal vi se håndbold og fodbold og er heldig, at det ikke samme tidpunkt så vi kan se begge dele.
  God aften til dig

  SvarSlet
 13. Jamen så er det ikke kun mig der har problemer, med at kommenterer, det virker ret irreterende.Jeg håber at i for en god fodbolds aften, vi håber på det bedste.

  SvarSlet
 14. Og jeg har også problemer.. Det er hos alle dem der har en anden svarfunktion end denne vi har her.
  Kæresten har nu hentet en tilføjelse til min mozilla. Det er den browser jeg bruger. Jeg er dødtræt af explorer, men i nogle tilfælde er det altså kun via explorer jeg kan kommentere.
  Derfor har jeg nu mulighed for at trykke på noget der hedder IE tab, så kan man på den pågældende side skifte imellem de to browsere. DET er noget der virker.
  Feks hos Gittemay. Hun har nemlig den funktion jeg ikke kunne kommentere på.

  Kh Henriette og god søndag. :-)

  SvarSlet