mandag den 29. juni 2009

KC-opsparing ...

35 år x 12 måneder x 50 kr. = 21.000 kr.

Hmm nu tænker I nok, hvad går det her regnestykke lige ud på - Jo det skal jeg sige jer, jeg sad i bussen og kom til spekulere over hvor mange penge vi kvinder bruger i vores liv på at have vores månedlige cyklus.
Det er da for VILDT. Udover det, er der mange ligesom mig der har rigtig mange smerter hver eneste gang, ja jeg sidder i dem nu, og der er det nødvendigt også at tage nogle piller. For nogle er det så slemt at det er nødvendigt at have en sygedag eller to hver måned. Ja jeg tør da faktisk slet ikke regne ud hvor mange penge det kunne blive med all included.

Alt i alt bliver det til rigtig mange penge i vores kvindeliv. Faktisk burde vi, ligesom Laura i Matador, have en fortjenestemedalje, den dag hvor vi kommer i overgangsalderen - eller nogle KC-PENGE.

Ja det er et nyt begreb jeg lige har opfundet Kvinde Cyclus penge - 21.000 kr - prøv lige at tænk jer alt det vi kunne bruge dem til - de skulle selvfølgelig ikke beskattes :)

Gad vide om der ikke er et politisk parti der vil tage det op på deres valgprogram - jeg tror godt at det kunne trække nogle stemmer ..... smiler

Kan I have en god mandag....

23 kommentarer:

 1. Det parti ville jeg gerne være medlem af... :o)
  Uhha...der var rigtig mange andre ting der kunne komme på dagsordenen der...vores "velfærdssamfund" bl.a. ... :o)

  SvarSlet
 2. Ja der var rigtig mange ting der kunne komme programmet PI, :)

  Dejlig dag til dig

  SvarSlet
 3. Uha ja, det har jeg aldrig tænkt på, men det er jo formuer, vi har brugt, og der er meget sjovere ting at bruge pengene på :)

  Knus og ha' en dejlig mandag!

  SvarSlet
 4. tak for dit søde indlæg på min blog - jeg blev lidt nysgerrig - hvem er Thomas?

  SvarSlet
 5. Hej Pernille,
  Du godeste, er det virkelig så mange penge det drejer sig om. Jeg er af samme mening som Madame, jeg kunne sagtens have fundet mange sjovere ting at bruge de penge på, men nu er det ligesom lidt for sent :-)

  Hav en rigtig god dag.

  SvarSlet
 6. Ja Madame der er rigtig mange ting vi kunne have brugt de penge på :)

  Klem

  Houset i Hou,selv tak :), jo ser du Thómas var min kæreste gennem 13år, han døde her for 3 år siden, han blev desværre kun 39 år. Jeg har en hel masse god minder og et af dem kom jeg jo lige i tanke om da jeg læste din blog :)
  Knus og dejlig dag

  Ja Annette det når da faktisk at løbe op i en formue, det kan ikke være rigtigt at vi ikke skal have dem retur :)

  Knus og dejlig dag.

  SvarSlet
 7. Hej Pernille
  Så skulle partiet hvis hedder "Rødstrømperne", haha:)
  Jeg synes også det er utroligt mange penge man bruger på det, uden selv at have indflydelse..

  Knus

  SvarSlet
 8. Kære Pernille
  Jeg forstår godt hvad du mener, og kan også sagtens se det sjove i at få pengene udbetalt, men jeg syntes, at i Danmark er vi så forkælede i forvejen.
  Vi skal ikke tegne sygeforsikring for, at blive behandlet hos lægen eller på hospitaler, i Tyskland, kan man kun være ledig i et år, så går man over på socialhjælp eller noget ligende, herhjemme har vi en noget længere frist o.s.v.
  Vi betaler en pæn skat, men vi får faktisk også meget for de penge, og skulle vi have udbetalt 21000 kr. hver, så tror jeg skatten ville stige, vi er jo kun os selv til at betale, det er os selv der fylder statskassen op!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 9. Miss Muffin det var et rigtig godt navn til et parti :)

  Knus


  Kære Vibeke

  Jeg giver dig fuldstængdig ret, det her er jo også kun ment som en joke og for at gøre opmærksom på at det er mange penge at vi bruger på sådan noget som er en nødvendighed :)

  Jeg tror heller ikke at staten ville udbetale noget som der var en producent der havde tjent.

  Vi er heldige at det ikke er ligesom i Tyskland, desværre så ser man jo også i Danmark at der bliver en større og større forskel på folk til trods for at vi har vores offentlige sygesikring. Der er allerede et A og B hold med hensyn til behandling på privathospitaler og for dens skyld også de offentlige hospitaler.


  Kan du have en dejlig dag Vibeke

  SvarSlet
 10. Jeg synes slet ikke det er en dårlig idé !

  Men når noget er ofentligt, og det er det jo hvis det er det offentlige der skal udbetale til os - ja så skal de have dokumentation.
  Så forestil dig lige, at du skal gemme kvitteringer i 35 år...
  Ha ha ha.
  Og så kommer mændene også efter os, for de vil da have penge i retur for alle de barberblade de er nødt til at bruge gennem et liv...
  Uhh ha da da ;-)

  Ha en rigtig god mandag du også.

  KH Maria.

  SvarSlet
 11. Det er mange penge !
  Og i en familie med to døtre..
  God Mandag til dig :-)

  SvarSlet
 12. Pernille!nu har du dit livs chance, for at kommer helt frem på banen,du stifter da bare dit eget parti. Vi er mange der gerne hjælper dig med at samle underskrifter,så hvad er der at betænke sig på.

  SvarSlet
 13. Griner Maria, ja der kunne godt nok være meget vi kunne få refunderet, det var også bare en tanke om hvor dyrt det egentlig er ..
  Jeg kan ikke engang finde ud af at gemme kvitteringer i mere end en 1 måned så jeg ville ikke få refunderet meget,,, smiler

  Kan du have en god dag.

  Ja tak Miri det må godt nok være dyrt med så mange piger :) kan du have en god dag.
  Knus

  Ja Mor det er da lige til at stifte et parti på :)
  Kan I have en god dag.
  Knus

  SvarSlet
 14. Nå, der kom Maria mig lige i forkøbet, for jeg ville have fortalt om dengang, jeg (også for sjov...) brokkede mig til min mand over de mange penge, jeg smed efter diverse nødvendige dameting. Hans eneste kommentar var netop også, at han skulle da gerne regne lidt på forbruget af barberblade, for det løb så sandelig også op i rigtig mange penge. Og det stopper aldrig - det gør vores brug af bind jo trods alt på et tidspunkt.

  Så kunne jeg sidde der og bare give ham ret i, at det kunne der vel være noget om :-)

  SvarSlet
 15. Plus penge til ekstra toiletpapir, vaskepulver osv. Ja, det er en udgift der vil noget og her i huset er der jo også 2 døtre :o)

  Pudsig tanke.

  SvarSlet
 16. Når du skriver sådan, kommer jeg til at tænke på en veninde der er "kassemester" i hendes forhold. Hun ordnede alt på pengefronten og delte lommepenge ud til dem begge to (begge var dengagn på SU). I hendes regnskab, var der en kvindepost, da vi kvinder har brug for flere penge til kvindeting og kæresten - han godkendte det sq ;0)
  turde måske ikke andet hihi.

  SvarSlet
 17. Jeg stemmer straks på det parti. ;o) Tilhører dem, der har prøvet en masse ting for at slippe for smerterne den ene gang om måneden. Kan godt anbefale akupunktur. Nu bruger jeg de samme smertestillende som til mine ledsmerter, så det kører bare som smurt i... øhm... nej. HAHAHAHA.

  MIne smerter er sjovt nok aftaget de seneste par år. Men KORS hvor har jeg ligget i fosterstilling mange gange. Første dag plejer at være værst for mig.

  Hav en dejilg aften - kram

  SvarSlet
 18. Sjovt indlæg, Pernille. Nu er jeg ikke så vaks til at linke, men jeg læste hos Livet Leker. Hendes datter har en blog. Kan ikke lige huske navnet. Marthe, tror jeg. Hun er meget miljø og økobevidst. Hun bruger - og skriver om en slags kop i blødt materiale, som sættes op i skeden, hvor den folder sig ud og opsamler blodet. Den skal så tømmes og vaskes 2-3 gange om dagen. Interessant læsning, men meget fremmed for mig. Og nu har jeg ikke brug for at efterprøve det :-)
  Da jeg som ung fysioterapeut arbejdede på Frederiksberg Hospital, blev jeg overrasket over mine kollegers kultur (vil jeg nærmest kalde det) De havde en sygedag hver måned, når de havde menstruation! Jeg må indrømme, at jeg var lærevillig, og snart havde jeg også en sygedag. Men der er nok nogen kvinder, der har det rigtig dårligt - dog ikke alle 40 på samme arbejdsplads:

  SvarSlet
 19. Hvad kunne vi da ikke få, for de penge. Du kunne jo stifte et parti,og tænkt hvis alle danske kvinder støttede dig, så ende du i folketinget. så kunne du indføre dine egne love (lidt tangespind )
  Knus til dig

  SvarSlet
 20. Griner ja Ellen din mand havde jo fuldkommen ret, fordelen ved at være mand og skulle barbere sig er at det forhåbentligt ikke gør nær så ondt :) så det kan godt være at vi bare skal nøjes med en medalje :)

  Knus

  Fru E, det er noget af en udgift når der er hele tre stk, det er jo ikke noget man normalt tænker sig meget over, det var lige i morgens at tanken strejfede mig fordi jeg lige skulle købe :)

  Knus

  Kari, hun var altså ikke tosset den veninde :) det kan da godt være at han har været lidt under tøflen, men hun havde jo ret ... smiler.
  Kan du også have en dejig aften.

  Hvor er det dejligt at høre Bibo at dine smerter er blevet bedre med årene. Min læge har også foreslået mig akunpunktur, det udøver han nemlig selv som praktiserende læge. jeg er dog aldrig kommet i gang...

  Knus Bibo

  Betty det lyder da interessant med den dims der. Jeg ved ikke hvor praktisk den er. når man er på arbejde, men det er helt sikkert smart fundet på.

  Ja det med sygefravær det kan sagtens sprede sig :) jeg syntes ikke at der er så stor forståelse for den "første smertedag" , der hvor jeg har arbejdet. Jeg tror at der er rigtig mange kvinder der kunne have brug for den. men som du skriver så er det nok ikke alle kvinder på en arbejdsplads.

  Kan du have en dejlig aften Betty.

  SvarSlet
 21. Google "Mooncup" el. "Divacup" , så er nogle af pengene tjent ind ;-))
  Hilsner Christina

  SvarSlet
 22. He he.. så skal jeg have min opsparing udbetalt nu..
  Du kan godt glæde dig til det slutter...
  Men så er der jo hedeturene, topmaven, og alt det andet..

  SvarSlet
 23. Altid dejligt med et godt tip tak skal du have Christina :)

  SvarSlet