tirsdag den 16. juni 2009

Tre ting der gør mig glad ....

Hvad er det for nogle små ting der i vores hverdag kan gøre os glade og positive. Jeg tror at det er vigtigt at vi omgiver os med positiv energi, hvis vi er positive sender vi nogle signaler ud der gør andre positive, det er som et hjul der drejer rundt.
Jeg har rigtig rigtig mange ting der gør mig glad, men her var lige tre jeg kom på da jeg skrev dette indlæg.

Jeg elsker dufte i min bolig, alt fra duftlys til roomspray er et hit- de fylder mig med positiv energi !
Når jeg får et kort fra min datter, hvor hun skriver de sødeste ord, det er hun rigtig god til !

At fylde min krop med nogle gode råvarer er også en ting jeg sætter stor pris på og det gør mig glad når det ser lækkert ud.

Hvad gør egentlig dig glad, her tænker jeg på de små ting i livet .....

Rigtig god tirsdag til dig..

15 kommentarer:

 1. Kære Pernille
  Jeg bliver glad, når det går andre godt, - mere personligt så bliver jeg glad når andre har fundet et hjælpemiddel til mig, som gør hverdagen lettere.
  Jeg bliver glad, når jeg sidder med en tallerken veltillavet mad.
  Jeg bliver også glad, når jeg gennemfører, hvad jeg har sat mig i hovedet, det er ikke altid det lykkedes, men jeg forsøger.
  Og så lige et spørgsmål til dig, når du bruger spray dufte i hjemmet, findes der noget der ikke har dårlige "bivirkninger", jeg er hunderæd for de spraydufte.
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet
 2. Det var et dejligt oplæg!
  Jeg synes, det er så vigtigt, at vi vælger at fokusere på gode oplevelser og at smitte andre med god energi. En duft gør også mig glad og veltilpas, en bodylotion fx, jeg har flere. God og sund mad og postkort fra venner lige som dig. Og mine naturoplevlser som fx at se et rådyr uden for vinduet. En god bog også :-)

  Varme klem!

  SvarSlet
 3. Kære Vibeke
  Jeg bruger kun en bestemt slags hvor der ikke er dårlige ting i
  Produkterne indeholder ingen kemi, parabener, mineralske olier, silikone, kunstige duftstoffer, animalske stoffer og ingen dyr har lidt nød i skønhedens navn!
  http://www.happy-heart.dk
  Jeg kan godt forstå at du er ræd for de andre.
  Det er nogle gode ting der gør dig glad Vibeke, jeg kan godt forstå at du bliver glad når du har fundet et godt hjælpemiddel.
  Som jeg vist nok tidligere har nævnt for dig så er min søster afdelingssygeplejerske på en led og gigtafdelingen, og mit indtryk er at der sker mere og mere inde for det område, men jeg ved ikke om du oplever det også .
  Knus og dejlig dag til dig.

  Vi er helt enige Madame, det tror jeg nu forøvrigt at vi er i rigtig mange ting :), naturoplevelser det er også noget der giver positiv energi :)

  Klem til dig

  SvarSlet
 4. Elsker sådanne positive indlæg; Lige nu er det at sidde her, mens begge mine døtre sludre i baggrunden og at yngste kom hjem med en karakter hun var tilfreds med og som gjorde hende glad og den store buket roser , der står og dufter på mit bord:-)

  SvarSlet
 5. Hej Pernille.

  I den fase af liver jeg er i nu, er det nok mest de dage hvor jeg er lidt alene hjemme. Det lyder simpelt og måske også lidt underligt, men i vores familie med alle børnene og deres problemer og deres evindelige snakken.. Ja så er ro en savnet faktor.
  Roen og stilheden giver mig tid til eftertanke, tid til at sidde og nørkle uden afbrydelse, bevidsheden om at i bare den korte tid, bliver tingene ikke flyttet rundt og jeg kan nyde en smuk blomst eller en stille kop et eller andet.

  Selvfølgelig er gaver og penge og god mad og venner jo altid fint, men alenetid, eller alenetid MED kæresten, det er det der gør mig allermest glad i hverdagen.

  Godt spørgsmål du der fik stillet;-)
  Knus Henriette

  SvarSlet
 6. Lidt af alt det I andre skriver, at andre er glade, naturens mirakler, ro og stilhed, lækkert mad, søde ord fra mine børn :-)

  Jeg sidder her og smiler over jeres ord :-) glæde smitter, det er så sandt Pernille.

  SvarSlet
 7. Sikke et skønt indlæg - det kan gøre mig glad :D Der er mange ting der kan gøre mig glad: en skøn gåtur med hunden, en god oplevelser på jobbet, blomster, at sidde i min lille have og mange mange andre ting. Tak for et skønt indlæg - og tippet om den dejlige room-spray :-) Knus og glade hilsner

  SvarSlet
 8. Det altid dejligt at kigge forbi dig Pernille, der er altid masser af energi og positivitet:)

  Herhjemme er det Emma, der er med til at gøre mig glad hvar dag. Hun er glad for at se mig og elsker at hygge.
  Friske blomster, stearinlys og dejlig mad er også højt på listen..

  SvarSlet
 9. Jeg bliver glad, når andre er glade - eller måske endnu bedre: at de fortæller, at de er glade :-)
  Folks humør smitter helt vildt af på mig - heldigvis mest det positive.

  Jeg bliver glad, når jeg opdager noget nyt og spændende (f.eks. en ny ingrediens i et supermarked, en god forfatter eller et lille fjollet computerspil). Jeg elsker at lege og eksperimentere.

  Jeg bliver glad, når jeg sparer penge. Jeg elsker at finde tilbud og føle, at jeg har fået noget billigere, for det betyder, at så har jeg også råd til at købe andet spændende på et senere tidspunkt.

  SvarSlet
 10. 3Een ting der gør mig glad, er at læse din blog

  SvarSlet
 11. Miri jeg kan godt forstå at du glæde dig over at være sammen med dine børn, og tillykke med at datteren var glad for eksamensresultatet.
  Knus

  Henriette, ro det er også noget der kan gøre mig glad, så det kan jeg sagtens følge dig i :) og alene tid med kæresten, det må være pragtfuldt :)
  God dag og klem

  Ja Lene var der ikke en der sagde at den korteste afstand mellem to mennesker er et smil .
  Kan du have en dejlig dag

  Tusind tak skal du have MissMuffin, ja stearinlys det gør også mig rigtig glad, det er indbegrebet af hygge.
  Og Emma er der ikke noget at sige til gør dig glad, hun er så sød den lille pekingeser.
  Knus

  Åh piskeris, den der med at spare penge den havde jeg slet ikke lige tænkt på, det er nemlig også noget der gør mig vild glad, når jeg følger at jeg har gjort et kup .
  Knus og dejlig aften.

  Tusind tak skal du have mor, det glæder mig at den gør dig glad :)
  Knus og dejlig aften til jer to

  SvarSlet
 12. Kære Pernille

  Det er dejligt med et fokus på de ting der gør en glad. Også selv om det er små ting. Det handler jo om at være tilstede i livet og lægge mærke til de ting.

  Uhm, den salat ser SKØN ud :-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 13. Kære Malou
  Du har så evigt ret, det gælder om at nyde hver eneste dag, selv om alle dage, ikke kan være lige gode, de dage må vi alligevel prøve at se om vi ikke kan fokusere på noget positivt.

  Salaten er også lækker, det er jordbær, fetaost, balsamicodressing, og pinjekerner

  SvarSlet
 14. Kære Pernille
  Jeg bliver glad, når jeg får lækker mad (no surprice), jeg bliver glad af at danse og jublende glad når min mand er skør på hans helt særlige måde;o)
  (og hvor ville jeg blive glad for at sætte tænderne i den skønne salat på dit billede)
  Knus Hanne

  SvarSlet
 15. Hanne det at danse det er da også noget af det skønneste, det giver om noget livsglæde :)

  og en skør mand... det er heller ikke tosset...smiler

  Kan du have en dejlig dag Hanne

  SvarSlet