onsdag den 27. maj 2009

Det er så Mega stort ...

Vi er ved at få bygget et nyt Ikea i Odense. Det bliver Danmarks største og det åbner 4 november 2009. Nu i den sidste fase af byggeriet bliver der bygget for 1. mio kr. om DAGEN det er vildt. Jeg har lige været forbi og jeg har aldrig set så stor en bygning, så jeg glæder mig, - nu da har vi Danmarks mindste Ikea
Marimekko har indgået et samarbejde med Ikea og den nye kollektion bliver lanceret i dag.


Den kommer dog ikke til Odense før den nye butik står færdig.

Jeg vil nøjes med at tage i Føtex og købe et lille vindspil til en flad tyver, jeg har noget med de spil, ligesom jeg vist nok har med ret meget andet :)

Min føntørrer besluttede sig for at dø i morges da jeg tændte den, der må købes en ny.

Ved siden af Føtex ligger der en genbrug til støtte for Sudanske mænd, jeg holde jævnligt øje med om de har nogle gamle broderier, de bliver vasket og syet om til puder eller tasker, så måske kan jeg være heldig i dag...

Hvad med jeres onsdag ....

18 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne Marimekko-møstre!
  Det er en supergod idé, at Ikea har lavet et samarbejde med Marimekko. De store blomster har glædet mennesker i 40 -50 år, og man falder stadig i svime over dem.

  God jagt i dag efter broderier og føntørrer! Varme klem :o)

  SvarSlet
 2. Hej Madame ja jeg er også stadig vild med de store blomster, til trods for at der er lavet mange nye mønstre :9

  Kan du have en god onsdag
  Klem :o)

  SvarSlet
 3. Den er bare for lækker den pink lænestol. Ikke fordi jeg, ikke er vild med sofaen og stolen med de sorte blomster... Hvad skal man dog vælge, når jeg vil have det hele..
  Jeg skal i Ikea på fredag i Odense, og jeg glæder mig selvom den er lille..

  SvarSlet
 4. Det samarbejde ser da yderst lækkert ud :-)
  Nyd din dag !
  Jeg vil gøre mit bedste for at nyde min :-)

  SvarSlet
 5. Det er nemlig korrekt, i har Danmarks mindste Ikea ;-)) har været der nogen gange, og jeg mangler nu mange af de lækre ting, der kan købes i Århus... ;-)) skønt for jer, at få forretningen, ville ønske jeg boede tættere på det hele...

  Marimekko er nu bare så flot... selvom det er store mønstre, og det måske egentlig hørte "dengang" til... jeg kan ikke blive træt af det. Men dyrt er det...

  Nyder solen som skinner ind af vinduet... herligt efter regnen i går, og blæsten der skreg om hjørnerne... ;-))

  SvarSlet
 6. Jeg er ekset med sofaen, så hvis jeg havde været 30 år yngre var den blevet købt. I dag er jeg ikke til spraglet møbelstof, synes det virker uroligt. Det enkelt foretrækkes.
  Gamle broderier er så charmerende, jeg går specielt efter hvide duge.
  Her går onsdagen med kraftig oprydning i klædeskabet - en stor bunke tøj er klar til aflevering i genbrugsbutikken. Måske kommer der noget med hjem
  God onsdag til dig

  SvarSlet
 7. Hvor er du altså kreativ - kan få noget ud af de mindste sager - det elsker jeg også. Det lyder da som en drøm med den nye store Ikea :-)

  SvarSlet
 8. EJ, jeg må da til Fyn og se den Ikea. :-) det er spændende med den nye kollektion.

  Vindspil giver sådan en dejlig lyd og jeg kan også godt lide dem.

  SOm du ved er jeg jo også vild med broderier, men jeg har ikke passet den side af mig selv, siden jeg blev hooked på hækling...

  Håber at du finder nogle der kan bruges.

  Kærlig hilsen og knus Henriette

  SvarSlet
 9. Det lyder skønt med en kæmpe IKEA - den vi har i Århus er ret stor og hvis den nye i Odense bliver større så tager det lang tid at gå igennem butikken :D Hvor er det nogle skønne billeder. Knus

  SvarSlet
 10. Hej Mette Lykke, ja jeg syntes også de er så fine de møbler :)

  Når du kommer til Ikea på fredag så kan du se den nye de er ved at bygge for den ligger samme sted, jeg siger dig du vil give mig ret i at den er stor.
  Jeg håber at du får en dejlig dag i Odense, Mette Lykke kan du lide design fra Aspergreen, de holder nemlig lagersalg ved Odense Havn på fredag. Og det er så billigt !

  Kirsten jeg vil give dig ret i at det er dyrt, jeg har slet ikke set nogle priser på de her nye ting, men jeg har købt ret meget Marimekko til min datter hun er vild med det.

  Manna jeg kan også godt blive forvirret i mit hoved hvis noget er for spraglet, men en enkelt stol det kunne jeg godt klare :)

  Tusind tak skal du have Marianne, jeg må prøve at vise nogle flere af de ting jeg laver her på min blog :)

  Henriette jeg fandt desværre ikke noget i dag, men jeg prøver lige en anden genbrug i morgen :)
  Vindspil det er sød musik for mig.

  Anette, Århus de kan godt gå hjem, jeg tror at Århus kan ligge i vores den nye et par gange :) jeg har tit været i Århus og været så misundelig, det er slut til November. :)

  SvarSlet
 11. Og jeg glæder mig til at Ikea kommer til Aalborg :-)

  SvarSlet
 12. Ohhh jeg glæder mig også for vildt til den nye IKEA åbner. Men tror lige jeg venter nogle uger efter åbningen, med at tage derud.

  Tror snildt man kan bruge en dag i den butik :o)

  SvarSlet
 13. Det bliver da spændende med så stor en butik, jeg skal helt til Århus for at komme i Ikea.Vi er lige kommen hjem fra sommerhuset jeg har blogget og lagt billeder ind.
  Kan du have en rigtig god aften

  SvarSlet
 14. Ja, jeg er jo Ikeafreak og har derfor læst at Odense er så heldig at få Danmarks største Ikea. Mums, siger jeg bare ... Mon ikke man skal sætte en hel dag af, når den skal besøges? Den sofa, du har fundet er vældig flot, den tror jeg godt kunne komme hjem til mig.
  Vindspil er super dejlige at ligge på hængekøjen og høre på. Her har både vi og naboen noget med vindspil så det er ret lystig :-)

  SvarSlet
 15. Jeg er misundelig på jeres nye store IKEA. Jeg har kun den lille i Gentofte og selvom den har meget, så er har den ikke alt.

  Marimekko er flot til den klippan sofa :)

  SvarSlet
 16. Det kan jeg godt forstå Lene, det har mange gode ting til små penge :)

  Fru E jeg skal heller ikke derud på åbningsdagen :) jeg venter også lige til den største storm har lagt sig :)

  Jamen så må jeg da lige ind og se dine billeder Conny, det er så smukt ved jeres sommerhus.

  Der kan du bare se Lis, du skulle ikke have flyttet fra øen :)
  Ja vindspil det er rigtig dejligt, og sofaen den er superskøn.

  Kari den Ikea vi har nu den har godt nok heller ikke meget det er træls, og skal man have noget bestilt hjem så koster det 750 kr det syntes jeg ikke er i orden, men problemet er løst til november.

  Kan I allle have en god dag

  SvarSlet
 17. "Min" IKEA ligger i Høje Tåstrup og er stor...hvis jeres bliver større...så er det da lige før at Odense skal besøges...bare for det... :o)
  Jeg er vild med Odense...Jeg pendlede fra KBH til Odense fra sommer 06- julen 07...læste ude på SDU...nød af og til at gå en tur i byen når jeg havde tidligt fri...for derefter atter at sætte mig i toget mod KBH...:o)
  -Og jeg vil da også gerne se nogle af dine kreationer... :o)

  SvarSlet
 18. Pi Andres det her Ikea bliver meget meget større.
  Ja odense er en dejlig by, men jeg nyder jo meget at komme til København := sådan er det jo
  Jeg skal nok vise nogle af mine kreationer frem :)
  Knus

  SvarSlet