lørdag den 23. maj 2009

Tidligt oppe ...

Jeg tror ikke at vejret bliver til afslapning i min hængekøje , som jeg har fået hængt op i haven. Det virker lidt ustabilt og blæsende her til morgen, men det kan da være at det bliver bedre i løbet af dagen. Jeg har været vågen siden klokken seks, det er da mærkeligt at man altid er frisk når man ikke skal op.

En af de butikker Ville Kulla, som jeg før har købt mange gamle møbler og krimkrams i er flyttet til Odense. Det er nu ikke fordi at jeg skal købe noget, men det kunne da være at jeg kunne få en ide eller to. Nu når jeg alligevel skal op og købe leverpostej til feriebarnet Ludvig, så ville det da være dumt ikke at kigge forbi :)

Der skal også købes bloklys og servietter i Søstrene Grene så jeg kan få lavet de lys jeg skrev om i går.

Det var lidt om hvad jeg har tænkt mig at foretage mig - hvad med dig har du nogle planer for formiddagen ?

12 kommentarer:

 1. Godmorgen, Pernille! Det ser hyggeligt ud med din hængekøje under taget :-) Jeg var netop i
  Søsterne Grene i går og hold da helt op hvor bliver man fristet - det er en dejlig butik, hvis man skal finde på gaver.
  Her hos os skal der gøre rent og købes ind til hele næste uge. Men mon ikke jeg kan finde på en overspringshandling eller to, haha ...
  Varme klem, og ha' en dejlig lørdag!

  SvarSlet
 2. Her har vi også været tidligt oppe..
  I Nørresundby skinner solen fra en næsten skyfri himmel, så det er et dejligt omskift istedet for al den regn vi har haft i sidste uge.. Lige om lidt går jeg i krig med rengøringen og vasketøjet, og så tror jeg at jeg vil i kolonihaven engang over middag hvis vejret stadig holder..

  God lørdag til dig Pernille:)

  SvarSlet
 3. Madame jeg er sikker på at du sagtens kan finde på en overspringshandling, ellers kan du bare spørge mig - jeg er mester udi dem.
  Ja jeg tror også at jeg blvier fristet i søstrene :)
  Klem og dejlig lørdag.


  Ja MissMuffin så er min sol kommet over til dig, for her har den svært ved at komme frem.
  Vasketøj det burde jeg også nok, men det komme senere i dag.
  Kan du have en dejlig dag i dit lille kolonihavehus hvis du kommer derud, har du fundet det endelige navn til det ? og MissMuffin, jeg ville altså hænge det rødternede op.. smiler

  Knus

  SvarSlet
 4. godmorgen Pernille...planer og planer...ikke de vilde...skal shoppe lidt i vores egen by med Ditte...hygge og ordne lidt rabarber...tænke og snakke...hækle og læse...mon der så er mere formiddag tilbage...ellers må jeg tage eftermiddagen til hjælp..¨
  Så alt i alt ikke de store planer, men for mig en super lørdag :-)
  Jeg håber din bliver super også :)

  SvarSlet
 5. Anne det lyder da også som en rigtig hyggelig dag, nogle gange skal man heller ikke lave alt for mange planer, men lad dagen komme og se hvad det bliver til.

  Kan I have en hyggelig shoppetur

  SvarSlet
 6. Jeg har et luxusproblem! Jeg skal ud og finde på ideer til en jubilæumsgave til mig selv.De ønsker jeg gav var ikke personlige nok!
  Luxus problem, men jeg er lige nu helt på bar bund ;)

  Her er det ikke hængekøjevejr - det regner, men det kan være Odense kan få lidt godt vejr, så du kan hygge dig, når du ikke gider lave flere flotte lys.

  Rigtig god lørdag
  Kram Kari

  SvarSlet
 7. Hej Pernille... :o)
  Her står dagen på huslige sysler... et badeværelse der trænger og en del knæhøje nullermænd der skal bekæmpes inden de bider mig.. ;o)
  Og derefter mere symaskine ræs... :o)
  Jeg kan ikke finde ud af at skrive kommentarer der hvor i skriver kommentarer hos mig?...er det fordi jeg er dum?...måske... thi-hi... :o)
  Jeg er ved at supplere øjestenens gardarobe med lidt nederdele... Jeg lægger billeder ind senere idag...Håber da at du får mere sol i Odense end vi har her i Valby idag...men det gør jo bare at jeg ikke kan give solen skylden for ikkeat få lavet nogetsom helst.. :o)
  Og det lyder som en spændende butik i der får jer... :o)
  Hygge og lækker lørdag til dig... :o)

  SvarSlet
 8. Kære Pernille
  Her er det langt fra hængekøjevejr, det blæser, er gråt og smådrypper.
  vejret indbyder til hygge indendøre med stearinlys.
  ÅRH, hvor er det dog et dejligt sted, du har din udendørs køje.
  God weekend til dig

  SvarSlet
 9. Der gad jeg godt ligge med en bog i den ene hånd og noget koldt at drikke i den anden - på en varm sommerdag altså :D

  Glæder mig til at se dine lys. Jeg har ingen planer i dag - håber solen bliver fremme så vi kan komme en tur ud lige om lidt :) Knus og god lørdag.

  SvarSlet
 10. Hvor ser det hyggeligt ud med en hængekøje - ja, mine planer er arbejde. En aftenvagt, men pyt i morgen har jeg fridag og skal jeg på venindevisit i Århus. Vejret her i MidtJylland er også sådan lidt ustabilt, varmt, men desværre også blæsende.

  SvarSlet
 11. Jeg må prøve at lave de lys..
  Det er en god ide med marimekko, det er super fint..
  Fik du styr på dine vinduer og døre til husene..
  Stort smil fra Ærø

  SvarSlet
 12. Uha Karin jeg kunne sagtens finde en gave eller to til mig selv:) jeg håber at du fandt noget godt.

  Pi Andrea mener du at du ikke kan finde ud af at skrive, ligesom jeg gør nu og kommentere, kommentarerne.
  Hvis det er det, så skal du bare gå ind på din blog ligesom når du skriver et indlæg - altså du skal være logget ind, og så kan du skrive ligesom hvis du var en anden der stod på din side og skrev en kommentar, ja jeg ved altså ikke lige helt hvor godt jeg fik det forklaret, griner og nej du er ikke dum, jeg har blogget i fem måneder nu og jeg lover dig for at der var mange ting jeg spurgte om, og det gør jeg faktisk endnu :)

  Manna det er et lille dejligt sted at den lige kan hængde der i haven, der skal males lidt træværk, men det når vi nok i løbet at sommeren.
  Her i Odense blev vejret kanon godt og vi tog til koncert.

  Anette jeg håber også at jeg kommer til at ligge der med en god bog.
  Jeg tager lige nogle billeder når jeg har fået strøget mine lys :)

  Hej Lis jeg håber at du får en rigtig god vagt og så må du nyde din fridag i morgen

  Mette Lykke jeg har fået styr på mine egne vinduer, men dem på husene har jeg ikke styr på endnu, jeg endte med at tage til koncert i går, så jeg vil forsøge mig i dag :)
  Jeg har købt servietter fra Marimekko så dem vil jeg stryge på i dag :)

  SvarSlet