onsdag den 20. maj 2009

Mens vi venter...

Bendt skulle være kommet i dag. De ringede fra butikken at det firma de brugte til at køre ud og levere var strandet i Jylland og fordi at jorden var rund og at der var helligdage og alt muligt andet ævl, så kommer de først på mandag. Men hvad er bedre end at skulle vaske op fire dage mere :) Men Hugo han er glad , den nye ynglingsplads er fundet. Nu hvor vi har min mors lille hund som feriebarn, så gælder det bare om at finde et sted hvor man kan være sig selv.Ja sådan en fridag kan være farlig, jeg har noget med kager som ikke er ægte, måske er det fordi at jeg ikke må spise de rigtige kager, så jeg kom lige til at købe dem her

Jeg har lært at hækle oldemorfirkanter så eftermiddagen er også blevet brugt med hæklenålen. Nu skal de syes sammen til et tørklædeJeg har været henne og finde resten af mit bomuldsgarn og i aften vil jeg se om jeg kan finde ud at hækle lapper til et Hexagontæppe jeg så det i sin tid hos Liselotte, og nu er der andre der har fået lavet det blandt andet Kari , de bliver så fine og forskellige.

Så det var næsten den fridag.... heldigvis skal jeg ikke afsted før fredag, så jeg håber at jeg når haven og alt det andet i morgen.

Kan I have en dejlig onsdag aften...

16 kommentarer:

 1. Hej Pernille
  Har du ikke en opskrift på de der hæklede lapper? Jeg har lige fundet ud af, at det er sjovt at hækle i en alder af 42 *SMIL*
  Og dine lapper ser fine ud :-)

  SvarSlet
 2. Kære Pernille
  Det er uhyggeligt så mange undskyldninger der er i de forskellige firmaers "Red os ud af situationen" bog, jeg er selv ude i, at min opvasker ikke vasker godt nok, men på grund af, bla bla, ja du ved, - så kan det først blive onsdag den 27.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. He he jeg er også først lige sprunget ud som hækler og jeg syntes det er så sjovt. Har du set de kager jeg har hæklet ? det må da være noget for dig. De er under linket i marts hvor der står de er for nuttede, her ligger der også en opskrift og den er slet ikke svær.

  Jeg har fundet rigtig meget på garnstudio, og her er også opskriften på firkater, jeg har desuden brugt deres hækleskole for jeg vidste da overhovedet ikke hvad de forskellige masker var, men det er rigtig godt forklaret.

  Her har du et link til firkanterne
  http://www.garnstudio.com/lang/dk/visoppskrift.php?d_nr=89&d_id=5&lang=dk

  Jeg er sikker på at du får blod på tanden, de er meget lette.
  Knus

  SvarSlet
 4. Krydser fingre for at vejret arter sig imorgen til din fordel. Klem herfra ;)

  SvarSlet
 5. Kære Vibeke
  Jeg giver dig ret, den bog må være et kanon hit for der er da snart ikke den undskyldning der ikke kan bruges for ikke at levere til tiden.
  Vibeke det ser ud som om at der ikke sker noget for os før end i næste uge, det er da utroligt.
  Kan du have en god aften.
  Knus og klem

  SvarSlet
 6. Tusind tak skal du have Bibo :)

  SvarSlet
 7. Liselotte har været så sød både at give opskrift og henvise til en blog hvor der fint vises hvordan man hækler dem sammen.
  I Liselottes indlæg d. 8/3 henviser hun til her
  http://attic24.typepad.com/weblog/hexagon-howto.html

  Dine bedstemor-lapper er rigtig flotte i de farvekombinationer :0)

  God fridag i morgen
  KH Kari

  SvarSlet
 8. Jeg er vild med de kager..
  Jeg kan da godt forstå du vil have en opvaskemaskine.. Det er meget vandbesparende, og når du er alene skal den jo ikke køre så tit.. Måske du bliver nød til at købe flere krus og kopper.. Men det er jo ikke det værste vel
  Stort smil.

  SvarSlet
 9. Hold op hvor er de fine de kager! Jeg plirrede lige en gang med øjnene, da jeg så dem - og blev faktisk lidt lettet, da jeg indså, at de ikke var ægte. De ser meeeeget syndige ud ;-)

  SvarSlet
 10. uha jeg er også gået igang med de der lapper. Det er let at tage med sig :-)
  hvor er du heldig at få lov at vaske op i 4 dage mere- godt det ikke er mig :-)jeg håber din dag i morgen bliver lige så god som i dag.

  SvarSlet
 11. Typisk!! Og så lige når man har ryddet det hele. Nå men det gode er, at så har du noget skønt at se frem til. Dejlig plads til Hugo - sådan lå vores hunde også da jeg var barn - i hullet hvor der havde været en opvaskemaskine. Det holdt kun en periode indtil mine forældre købte en ny :D Knus

  SvarSlet
 12. Hej på 1.

  Jeg har prøvet hexagonerne, men de bliver bare ikke sekskantede.. ØV derfor var det jeg kastede mig over bølgerne, men jeg har da tænkt at prøve igen. Firkanterne kan jeg også godt lide, de har nogle dejlige milde farver. :-)

  Øv med maskinen, men ok.. fire dag SÅ...

  Rigtig god torsdag til dig.

  Knus Henriette

  SvarSlet
 13. Kari jeg må prøve at tjekke det link du har henvist til for mine lap blev ikke helt rigtig kunne jeg se, men jeg giver ikke op for nu er garnet fundet frem og jeg har også købt noget mere, så det skal lykkes :)

  Mette Lykke,jeg tror også at det bliver godt med den maskine. Ja jeg skal jo snart til Rice udsalg igen så det kan da godt være at jeg bliver nødt til at supplere mine køkkenting lidt :)

  Piskeriset de ser nemlig syndige ud, det var godt jeg fik dem købt inden staten indføre deres sukkerafgift for det havde da helt sikkert gået ud over dem her :)

  Ja Lis jeg er bare så heldig, hmm de lapper kørte ikke for mig i går men jeg prøver igen :)

  Ja Anette det er typisk nu havde jeg lige gået og knoklet med det.
  Hugo bliver nok trist når jeg indrager hans nye plads igen :)

  Henriette jeg kunne absolut heller ikke få dem firkantede, men nu har Kari henvist til et sted hvor jeg kan se hvordan man gør, så jeg må prøve igen her foran skærmen, for det kan da ikke passe :)

  SvarSlet
 14. Sikke en fin hule Hugo har fundet under køkkenbordet :O) Jeg er også vild med dine kager og dine hæklerier i skønner farver, og kagerne er fyldt med humor.

  Ha' en rigtig god Kr. himmelfartsdag, klem til dig!

  SvarSlet
 15. Nå så du har en Bendt - ja her har vi en Ninna O'matic...skal også nok lade være med en længere forklaring. Kagerne er da bare for skønne - kunne man ikke få en med køer på ??? Hvis du skulle komme mere i hæklehumør, så elsker jeg hæklede blomster til mit scrap...gerne i brune ell. grønne farver TAK !!!

  SvarSlet
 16. Hej Helle

  Nej jeg har ikke set kagerne med køer på .. griner

  Ja jeg skal da nok se om jeg kan finde ud at hækle nogle til dig, men jeg er jo nybegynder ud i det hækling :)
  Kan du have en god dag

  SvarSlet