lørdag den 2. maj 2009

Lidt royal ... måske ....

For et års tid siden faldt jeg for dette sted fra Royal Copenhagen, det hedder Signatur, jeg er vild med det på grund af det store print.

I dag købte jeg denne her lille skål, det er slet ikke meningen at jeg skal have særlig meget af det, bare sådan lidt til kaffe og chokolade og det har jeg nu.

Jeg er også forelsket i deres store isbjørn . Jeg har set den som en udstillingsmodel til deres børnestel Maskerade hvor den var iført lyserødt stutskørt, falske øjenvipper og prinsessekrone - den var så nuttet. Det er lige pernille, man kan ikke købe den sådan, men det skal jeg hurtig fået smækket på den.
Hvis vores SP-opsparing kommer til udbetaling så er det helt sikkert at den her skal hjem og stå ved mig sammen med min drømmegyngestol fra Eames, så er de penge vist også ved at være brugt.


I min ovn står nu en økologisk kylling, om lidt får den følgeskab af nogle små kartofler der er vendt i krydderurter fra haven, hertil en salat og så bliver det ellers en lørdag aften foran fjernsynet.

16 kommentarer:

 1. ,Den er bestemt flot den isbjørn, men med tøj på det har jeg alligevel aldrig hør (tror du at du har godt af at bo inde i byen ).Mon ikke du kan få den i Antik Blå. God lørdag aften

  SvarSlet
 2. Fed ide med skørt og vipper til den kongelige isbjørn. Det kommer da til at se fint ud.

  Her ser jeg også frem til en aften i sofaen:)

  SvarSlet
 3. øhmmm jeg tror det er den isbjørn min mand fik da han blev udlært værktøjsmager. Den har jeg godt nok flyttet på mange gange. Prøvet at gemme den lang væk og den er altid blev fundet igen. Måske skulle jeg ..... ja det tror jeg :-)

  SvarSlet
 4. Og ps. Det stel har jeg aldrig set. Det kunne jeg vist godt blive lidt forelsket i ....

  SvarSlet
 5. Hej Pernille:-)Takk for besøket på min blogg og takk for at du viser meg din. Jeg elsker selv RC og jeg er vild med alle deres ting. har du forresten vært i København på deres egen cafe?Den er fantastisk flott,men super betjening og nydelig mat..Dessuten får man servert alt i fra deres service:-)

  SvarSlet
 6. Ja mor man bliver så inspireret at at bo her i byen griner... det kan da godt være at du skulle kigge i Antik Blå efer den til mig.
  Knus og god aften

  Ja Sifka det er en skør ide men det ser vildt fedt ud.

  Lis jeg har heller aldrig kunne lide den før, men den er altså sød med tøj på.... griner, har du set at jeg har lavet et link hvor du kan se en anden model med tøj.

  Katarina jeg har været på deres cafe og jeg syntes det var en rigtig dejlig oplevelse, den cafe er bare super flot, og jeg kan godt lide at man får servere i de deres stel. Det var hyggeligt at du kom ind og besøgte mig.

  Knus og god aften til jer alle

  SvarSlet
 7. Flot stel og isbjørn.
  Håber du havde en god lørdag foran fjernsynet. Barnaby? Ohh, den serie kan jeg i hvert fald godt lide :-)

  SvarSlet
 8. Har aldrig set det stel før... faktisk ret fedt... og nej, jeg er ikke kommet i gang med maleriet endnu... pengene er lidt små (selvom malingen ikke er vanvittig dyr)... så det må vente lidt. Det bliver nok først i sommerferien - men så har jeg det, at se frem til... skal alligelv være alene i ca. 3 uger... ;-))

  SvarSlet
 9. Dit stel er utroligt smukt og dejligt anderledes! Det har jeg ikke set før - det er da lavet med humor :-)
  Dyrefigurer er også lige mig, og du ville sikkert tro, at der boede et par børn her, hvis du kunne se min entré ;)

  Ha' en god søndag, varme klem!

  SvarSlet
 10. Ellen du kan tro at jeg så Barnaby ham kan jeg godt lide, jeg faldt i søvn bagefter :) så jeg har fået sovet ud.

  Kirsten det er også dejligt at have noget at se frem til og det bliver meget forandret når det er dine møbler du går igang med, jeg skal lige ud og have en bøtte mere, cecilie snuppede den sidste :)

  Madame mit hjem ligner også et hvor der bor børn, men jeg er også nok en barnlig sjæl, men så længe at man trives så er det jo det vigtigste - og det gør jeg .
  Kan du også have en god søndag

  SvarSlet
 11. Det er spændene at bruge de kendte figure anderledes. Jeg så et sted hvor de havde sat de små RC fugle på pinde ud fra væggen. Det så godt ud..
  Jeg holder mest af mussel malet, men dine kopper er fede..

  SvarSlet
 12. Skøn isbjørn - den er da flot med tøj og krone på :D

  Signatur er superflot - det må jeg kigge nærmere i butikkerne - kan godt forstå du er vild med det.

  SvarSlet
 13. Mette Lykke jeg så også det billede jeg tror at det var i Boligmagasinet og havde jeg haft nogle af de fugle så var de røget op på væggen :)

  Anette jeg syntes også at det stel er for fedt, det ser forresten godt ud at sætte det sammen med Mega mussel. Isbjørnen den vil blive et hit her hos mig :)

  SvarSlet
 14. Hej Pernille

  Super fede kopper, dem har jeg også haft kig på.

  Isbjørnen er bestemt fin, men koster den ikke en bondegård?
  Jeg ville ønske at jeg kunne købe en masse dejligt pynt og sager for min SP-opsparing. Men hvis den kommer skal de bruges til en opvaskemaskine :-)

  Fortsat god søndag.
  Knus
  Malou

  SvarSlet
 15. Malou det er da også en rigtig god ide at bruge pengene på en opvaskemaskine den skal du nok få glæde af, jeg tror da på at pengene kommer :)
  Jo den er lidt pebret den isbjørn, men jeg tror jeg bliver nødt til at have den alligevel, det vigtigste for mig at få er min eames stol, den skal bare op på første.
  Knus og klem

  SvarSlet