fredag den 22. maj 2009

Hjælp jeg er dum ....

Jeg har for lang tid siden strikket nogle små huse, de har så ligget ret længe, der skal "kun" broderes vinduer på med madrassting eller maskesting. Ja godmorgen det kan jeg så ikke finde ud af - jeg har prøvet at google for at få noget hjælp og det har ikke hjulpet.Så hvis der er nogle af jer der kan forklare hvordan jeg får lavet de små vinduer så ville jeg blive meget glad- jeg pillede op så mange gange i går og nu vil jeg have de huse færdige.
Min selvtillid røg så helt i bund da jeg så de her damer, der har genskabt deres hjemby i strik, I skal altså lige prøve at tjekke det link.

Jeg er så en af de usandsynlig heldige der er på arbejde i dag. Min krop den prøver på at komme sig ovenpå havearbejdet i går.
Jeg håber at I alle må få en herlig fredag...... jeg glæder mig til finalen i All Stars i aften.

13 kommentarer:

 1. Wauw, sikke et link til landsbyen lavet i strik! Min selvtillid fik også lige et gevaldigt knæk, haha :-)

  God bedring efter havearbejdet i går - du kan tro, jeg kender det.

  Varme klem og god arbejdsdag :O)

  SvarSlet
 2. Ja når man ser hvad de damer kan, så kan man godt pakke strikketøjet sammen :)

  Jeg håber at min krop får det bedre i løbet af dagen, hehe

  Kan du have en god fredag Madame.
  Klem :)

  SvarSlet
 3. Når det kommer til at brodere, så er jeg kun til korssting - sorry!

  Men hvilken by de damer har kreeret.
  Jeg tror jeg vil vende det negative til det positive: Der ser ud til at være mindst 30 år ældre end os og så har de jo også haft de 30 år mere til at øve sig :0D

  God arbejdslyst og det er snart weekend.

  Kram

  SvarSlet
 4. Jeg prøvede at google broderisting, og der var bla.a. det her:
  http://www.pelunika.dk/index.php?page=17 Måske?

  SvarSlet
 5. IIih... hvor er de fine! Jeg ville nu helst have et af dine huse, Pernille! Så skulle de bo i min udestue:-) Jeg håber, jeg bliver så god til at strikke engang :-)

  SvarSlet
 6. Jeg kan ikke hjælpe dig med de sting, men jeg kan fortælle dig at jeg også er på arbejde idag - og her er usandsynlig stille..... Så stille jeg har skrevet på bloggen - det er første gang jeg har haft tid til det herfra kontoret.

  Ha en fin weekend.

  KH Maria

  Ps: pas nu på ryggen :-)

  SvarSlet
 7. Synes nu dine huse er super kære!!

  SvarSlet
 8. WOW, havde jeg intet mod før, så har jeg da slet ikke nu! Hvor ER de fine, de huse. Sikke nogle damer. Sorry du, har ikke forstand på slige kreative ting. Min kreativitet ligger et andet sted. Pøj pøj med vinduerne. Klem!

  SvarSlet
 9. Hmm, jeg er ikke på arbejde i dag, den tørn tog jeg i går og en vagt venter i morgen.
  Desværre kan jeg ikke hjælpe dig med de små huse, men mon ikke der er en lækker lille garn butik i Odense - hvor de vil elske, at kunne give dig fif?

  SvarSlet
 10. De er så flotte de huse. Glæder mig til at se dine. Jeg ved ikke om dette kan bruges - jeg kender ikke maskesting http://www.paapinden.dk/strikkeguide/soemme.php

  Jeg ser også all stars og holder med byens hold - selvfølgelig ;)
  God bedring efter dit havearbejde

  PS: hvordan går det forøvrigt med lysekronen?
  Knus

  SvarSlet
 11. Prøv at kig på Hendes verdens hjemmeside. Der er noget der hedde håndarbejds skolen..

  SvarSlet
 12. Du må en tur i Tante Grøn, de må kunne vise dig det?

  SvarSlet
 13. Anette jeg er dum for det var lige netop den instruktion jeg prøvede at følge i går og den forstod jeg ikke et bøv af .... griner

  Ja selvfølgelig holder du med Bamse:) jeg havde nok også holdt med dem fra Svendborg hvis de var blevet. Vi er ganske enige i at Bamses sag er den bedste, men hans kor.... tja jeg ved ikke, kunne han ikke nøjes med ham fra New Orleans for det var noget der rykkede :)

  Ja jeg har jo fundet den og vi har fået den samlet, men den er så vind og skæv at det er til at grine over, jeg tror at det er fordi at jeg mangler den øverste ring til at samle med !!
  Men mine tibetanske bedekort dem har jeg gang i og det skal nok lykkes det hele, jeg giver ikke op.. smiler.

  Sifa jeg vil prøve at tjekke linket, det kan være det hjælper

  Houset i Hou, jeg garentere at du kan finde ud at strikke de huse de er super nemme, når jeg kan finde ud af dem er de ikke svære.

  Ja Maria hos mig var der ikke stille det er synd at sige, det er meget sjældent at jeg kan nå at komme ind og kigge på nogle blogs fra arbejdet, og desværre så er der ikke altid så meget tid når jeg kommer hjem :)

  Tusind tak skal du have hjerteveninde men husene her er ikke mine jeg har stikket en tro kopi, uden vinduer... griner

  Frk. Bibo jeg skal nok hitte ud af de vinduer, nu har jeg da fået de ægte pudset.. griner

  Lis hvorfor var det lige at jeg ikke har tænkt på det, jeg går da op hvor jeg har købt opskriften, det er i Tante Grøn, jeg gør mig helt sikkert helt til grin for der står de hard core strikkere om lørdagen, men jeg må jo bide skammen i mig... smiler

  Mette Lykke jeg tjekker det straks ud. det kan jo ikke passe at jeg ikke kan finde ud af det...

  Anne jeg er også kommet til den erkendelse at jeg må op i Tante Grøn i morgen hvis jeg ikke finder ud af det her i aften. SÅ må jeg snige mig ind i butikken for det er altså skrappe strikkere der står der oppe.. smiler.

  Knus knus

  SvarSlet