søndag den 24. maj 2009

Koncert og indbrud...

I går eftermiddags tog vi til Koncert i Tusindårsskoven. De optrædende var Poul Krebs, Agua , Nik og Jay, Kim Larsen og Nephew. Det var et brag af en koncert. Vejret var med os og var pragtfuldt.
Vi havde nogle vip/backstage billeter så under vores middag blev vi underholdt at de Glade Sømænd, det er nogle fyre der fandt sammen i gymnasiet,
de er blevet det rene kult og de var meget meget underholdende !

Vi var hjemme sent på aftenen ,da vi kommer hjem går vi hver til sit. Mig oppe, Cecilie nede.
Det tager dog kun 30 sekunder så står Cecilie her og fortæller at hun ikke kan låse sin dør op, sikkerhedslåsen er sat på indenfra og hun kan høre at der er nogle eller en derinde.
Jeg tænker, jeg er ikke bange for sådan en gang tyveknægte, så jeg løber ned at trappen. Men Cecilie må have fået dem gjort forskrækkede, hun havde jo stået og banket og råbt som en gal.
Da jeg kommer ned har de taget flugten gennem et vindue til gaden. De havde sikret sig - vinduerne til gården stod også på vid gab , så de kunne have flygtet den vej .

Alt er flået ud af skabe og skuffer - simpelthen alt - selv det fra køkkenskabene, men det GODE er at de er blevet overrasket i deres handling og de har ikke nået at få noget med. Det hele som de ville have taget var stillet op, de er gået i panik da vi pludselig var der.

Selvfølgelig kontaktede vi straks ordensmagten. Nu er det otte timer siden, de er sgu (og denne gang må jeg godt bande), hurtige for de er ikke kommet endnu. Da jeg ringede på Odense Politigård, var betjenten mere interesseret i at vide om jeg da ikke havde en far der havde spillet musik, og en farfar der havde boet i Kerteminde, ja det er jo ikke lige sådan et navn man hører hver dag, sagde betjenten ! - hallo vi står her og er lidt rystede - lad os da snakke om vores efternavn.

Nu skal vi bruge søndagen på at få ryddet op efter alt det halløj. Jeg håber ikke at Cecilie har fået sig en slem forskækkelse og ikke tør være der. Hun er ellers ikke lige en der er til at ryste, men det i går påvirkede hende meget ,fordi de var derinde og hun stod udenfor.
Og så må jeg jo desværre erkende, her dagen derpå at der er nogle ting der er blevet hårdere for mig. Blandt andet det at være til koncert. Nu skal det siges at jeg ikke er den der holder mig tilbage, det er ikke pernille der sidder på et vattæppe, nej jeg står i de forreste rækker, danser og råber og hvad man nu gør, og otte timer non stop, det er hårdt siger min krop, jeg var nok heller ikke kommet mig helt fra Runrig i tirsdags :) men det er lidt skæmmende .
Når vi nu har fået ryddet op, så skal jeg se American Idol, liggende på gulvet . Vi skal også lige have fjernet et køkkenskab hos Cecilie , hun får også en opvaskemaskine i morgen, kunne de indbrudstyve da ikke have fjernet det ,nu hvor de alligevel var igang.
Kan I have en god søndag ...

23 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en uhyggelig og -sagt på jysk- træls overraskelse at komme hjem til efter sådan en dejlig dag! Hvor er det bare en underlig betjent der modtog jeres opkald. Jeg synes det lyder som en helt fantastisk dejlig dag i ellers har haft - med sømænd og hygge og dejlig musik. Jeg vil også have VIP-billetter! hi hi

  SvarSlet
 2. Ja Huset i HOu det var lige surt at dagen skulle ende sådan for det var bare en god koncert
  Heldigvis har de jo ikke taget noget, men det var en oplevelse man godt kunne have været foruden.
  Ja VIP-billetter det rykker:)især fordi vi ikke skulle give noget for dem.

  Knus og god søndag

  SvarSlet
 3. Det må være ubehageligt at have haft indbrud, men det må være dybt ubehagelift at være der samtidig med dem!
  Jeg har(7-9-13)aldrig haft indbrud, men kender flere der har og de har været utrykke.
  Håbet Cecilie kommer igennem de næste dage uden hele tiden at "se sig over skulderen".

  Og Pernille, alderen er ikke altid med os over 40 efter fester og anden bevægelig hygge ;)

  SvarSlet
 4. Ja, så man sgu godt bande. Sådan nogle idioter, og stakkels Cecilie.
  Godt de ikke fik noget med sig, men ubehageligt at de har gennemrodet alt.
  Jeg prøvede det selv i sommers. Kom hjem fra en fødselsdag en fredag først på aftenen, og der havde været indbrud. Jeg var elene med Andrea (supermand var til koncert, ER der bare noget med koncert og indbrud), og jeg blev rigtig bange.
  øv, ikke sjovt. Håber ikke hun bliver bange for at være dernede.

  Nu fik jeg slet ike kommenteret på selve din koncert.... men om ikke andet kan du da mærke i kroppen at du har haft det sjovt ;-)

  KH Maria.

  SvarSlet
 5. Åh nej, Pernille, det var dog forfærdeligt! Men godt, at tyvene ikke fik noget med sig.

  Jeg håber virkelig, at Cecilie kan ryste oplevelsen af sig. Det skal jo snakkes ud igen og igen, til hver en sten er vendt.

  Varme klem til jer to ...

  SvarSlet
 6. Sikke en grim forskrækkelse at komme hjem til ovenpå en hyggelig koncert. Håber i får det godt snakket igennem du og Cecilie. Masser af knus og tanker til jer 2!!

  SvarSlet
 7. Åh, stakkels Cecilie!
  Godt du oss var hjemme, det må ha været en grim overraskelse at få helt alene...
  Lyder ellers til det havde været en fantastisk koncert, synd det så skulle ende sån..

  Varme tanker til jer..

  SvarSlet
 8. Føj for en oplevelse, men godt de ikke fik noget med sig. Men den oplevelse vil nok sidde i jer noget tid. Knus herfra

  SvarSlet
 9. Sidder her og bliver noget så arrig på politiet. Helt ærlig - hvad i alverden er det for en opførsel! Og at de så ikke rykker ud når man har brug for dem. Desværre noget man hører gang på gang. :-( GODT at I kom hjem og stoppede dem i deres foretagende.

  Hurra for knaldhamrende god koncert. ;-)

  STort kram til jer begge!

  SvarSlet
 10. Èn ting er, hvis der mangler nogle ting efter et indbrud. Noget andet er, at nogle har rodet i ens ting. Været inde på ens private område.

  Håber Cecilie hurtigt kan føle sig tryg i sin lejlighed igen.

  Ps. den der betjent må da have drukket af natpotten. Ikke en måde at tackle sådan en sag.

  SvarSlet
 11. ØV, det var da en rigtig ubehagelig afslutning på en tilsyneladende hyggelig dag...:o(
  Hvorfor kan andre ikke bare holde nallerne for sig selv? Hvad er det der er så svært ved at kende forskel på dit og mit? -Og politiet?...ja mere behøves der vist ikke at siges om dem...

  Det er en oplevelse man gerne vil have været foruden... Det at der har gået fremmede rundt i ens hjem...har rørt ved ens ting...set ens mest intime egendele... Øv...

  Jeg havde for mange år siden den "fornøjelse" at have indbrud i det hus vi da boede i, om natten, imens vi lå og sov... Han havde været inde og lukke døren til soveværelset til...det vil sige at han har kigget på os...ikke at jeg tror han har set noget som han ikke havde set før, men min bevidsthed om at være blevet set udenat vide det...og så bare have sovet fra det... Nasty feeling... Han blev dog fanget..en sølle narkoman... men alligevel...
  Håber ikke det sætter spor i din datter...
  Håber resten af dagen bliver god i det lille hjem... :o)

  SvarSlet
 12. Kære Pernille
  Det er noget af det mest rædselfulde, at komme hjem til et genemrodet hjem, stakkels Cecilie, men at man faktisk også bliver låst ude af sin egen bolig, den syntes jeg er grov, det må have været en mærkelig følelse for Cecilie, gudskelov, at I bor i samme hus, at du var så tæt på.
  Ham betjenten, han må da have haft en rendemaske i kysen, når han reagerer sådan, hvad pokker tænkte han da på, - jeg håber at ordensmagten får rettet op på dettte besynderlige indtryk.
  Stort knus
  til dig og din datter!

  SvarSlet
 13. Øv for en grim oplevelse.
  Vi kom selv hjem fra en bededagsferie for 6 år siden og fandt huset totalt gennemrodet - penge, togkort, spiritus og (værst af alt) alle mine smykker var væk. Ikke at jeg havde dyre smykker, men alle minderne, der var forbundet med dem blev jo også stjålet fra mig...
  Vi fik efter dette installeret alarm, for jeg ville ikke risikere at opleve lige præcis det Cecilie var ude for i går... At komme hjem og overraske indbrudstyve kan gå alvorligt galt, for man bliver så GAL! Og en indbrudstyv, som bliver trængt op i en krog...

  Jeg har aldrig fortrudt alarmen - og de penge det koster hver måned føler jeg er godt givet ud, hvis det kan forhindre den situation...

  God restituering ovenpå koncerterne. Ja, vi må nok indrømme, at vi bliver ældre med årene ;o)

  SvarSlet
 14. Så er det jeg spørger: Har tyvene læst på din blog at du var til koncert ?
  det du skriver vedr. politiet og deres " service" svarer vældig til hvad jeg hører her på prærien.
  Gu" ve" hvad de går og laver
  (ingenting måske, men hvad har vi dem så til ?

  SvarSlet
 15. Sikke da en oplevelse i har haft! Jeg håber, at i har brugt dagen til at komme ovenpå igen, både fysisk og psykisk?
  Stort klem til dig og Cecilie.

  SvarSlet
 16. Tusind tak alle sammen for jeres kommentarer.

  Jeg kan fortælle at ordensmagten kom idag kl. 13.00. Indbruddet var foretaget med et brækjern, ind igennem et vindue.

  Det ser ikke ud til at der er blevet stjålet noget.

  Der er blevet tager fingreaftryk så nu skal de så finde ud af om det er en der er kendt i Deres system.

  Selv om de tyve ikke har taget noget så er det ikke fedt at de har været her. De har jo rodet i alt hvad der kan rodes i.

  Jeg kan se at der er flere af jer der har været ude for ligende oplevelser.

  Vi har ikke fået sovet så meget i nat så, vi hænger lidt i dag. Vi har dog fået snakket om aftenens hændelse, man kan jo ikke lade være med at tænke på hvem det er, og om det er nogen der kommer igen, efter det de ikke fik med

  Vi har kontaktet ejendomsselskabet og der kommer en tømmer i morgen og laver vinduet igen.

  Inge du spørger om de har læst at vi var til koncert og nej det har de ikke for jeg havde slet ikke skrevet noget om det i går. Jeg skriver aldrig hvis jeg ikke er hjemme og der ikke er nogle her.

  Det med at installere en alarm det er da en tanke de strejfer en, men nu må vi lige se, i første omgang er der helt sikkert nogle tiltag vi kan gøre så det bliver sværere næste gang. Hugo var heller ikke dernede i går, det ville han have været normalt, og jeg tror at de havde valgt et andet sted for han kan gø meget farligt.:)

  Nu vil vi tage os en stille og rolig aften.

  Knus og god søndag

  SvarSlet
 17. Sikke en grum oplevelse og selvom vi ikke har haft indbrud direkte i vores lejlighed, så kan jeg sagtens følge jer i den der utrygge fornemmelse man har og det er altså også noget grænseoverskridende med fremmede i lejligheden, der har pillet ved nærmest alt. Som jeg skrev, så skal vi have sikret vores dør på tirsdag, men det er nok ikke så nemt at få sikret alle vinduer osv. Man vil vel heller ikke gerne have fornemmelsen af at bo i et halvt fængsel. Jeg ønsker i hvert fald held og lykke med at få skubbet den oplevelse væk så hurtigt som muligt og at det var den første og eneste af slagsen!

  SvarSlet
 18. Berliner Brosten, det er en dum oplevelse.

  Selvfølgelig skal der sikres på en eller anden måde, vi skal lige bruge et par dage og finde ud af hvad vi gør bedst, for nej et fængsel skal det ikke blive til.

  Jeg håber også at det bliver den eneste gang at vi skal have indbrud.

  Knus og god søndag

  SvarSlet
 19. Det er da utroligt... hvor synd for din datter, sikke en oplevelse...

  Vi er lige hjemkommet fra familie-weekend på Sjælland. Natten til lørdag havde vi indbrud i den hytte vi havde lejet. Min brors MEGET dyre fotoapparat blev stjålet. Men ikke nok med det, alt hans tilbehør og laptop røg også. De brød nemlig ind i hans bil. Smadrede to sideruder og tog det hele. Der blev stjålet for rigtig, rigtig mange penge... øv. Det var hans bil det også gik ud over til min datters konfirmation. Der røg bagruden i den flotte gamle bil, han havde lånt for at glæde hende... øv, at andre ikke kan kende forskel på dit og mit...

  Håber i nogenlunde er kommet jer over forskrækkelsen...

  SvarSlet
 20. Kirsten sikke da noget, ja der er ikke mange steder at man kan være sikker.

  Og stakkels din bror nu er det så lige gået ud over ham to gange, bare hans forsikring ikke stiger alt for meget.

  Det er sørgeligt at folk ikke kan kende forskel på dit og mit og sørgeligt at nogle vil aftage det.

  Jo Kirsten vi klare det fint i dag.

  Knus

  SvarSlet
 21. Sikke en forskrækkelse - håber Cecilie ikke er blevet bange ovenpå den hændelse...

  SvarSlet
 22. Du godeste Pernille, sikke da en grim oplevelse. God de ikke nåede at få noget med sig!

  Jeg læste godt om besøget af ordensmagten, tænk at det tog dem 13 timer at dukke op.

  Jeg håber at I er kommet jer ovenpå den grimme oplevelse.

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 23. Helle, heldigvis er Cecilie gjort af samme stof som sin mor, de kan sgu bare komme an.:)

  Selvfølgelig er det ubehageligt de har været der, men vi er da begge i live og der er ikke sket os noget, vi er ikke blevet bagbundet og alt det uhyggelige man hører om.

  Ja Malou det med de 13 timer hold da fast hvor var jeg gal, det ligner bare slet ikke noget at komme så sent. det var en meget uheldig oplevelse vi havde med det politi ;)

  Knus

  SvarSlet