torsdag den 21. maj 2009

Hvad man da ikke kan nå ....


Så er haven blevet plantet til. Jeg skal nok lige få taget nogle billeder :).Hundene er godt knaldet ud og har indtaget hver sin sofa, det lille feriebarn får oplevet en masse.

Der er bagt brunsviger og burgerboller til i aften.

Jeg fandt lige nogle hæklelapper og dem har jeg syet sammen. Nu er det blevet til en lysestage.

Jeg kender ikke nogen som mig der kan foretage så mange overspringshandlinger for at undgå at pudse vinduer :) men de har jo også varslet uvejr så det kan slet slet slet ikke betale sig... har jeg fået overbevist mig selv om.

Eftermiddagens næste projekt bliver at lave en vimpel ind til sofaværelset


Ha en dejlig eftermiddag....

18 kommentarer:

 1. Kære Pernille
  Uhm, de burgerboller ser vildt lækre ude.
  Herligt med en dag, hvor man bare får nået en masse. Her laver jeg også overspringshandlinger... har bagt boller, brød, lavet marmelade... osv. alt det sjove i køkkenet for at undgå rengøringen;o)
  Ha' en skøn dag.
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 2. Kære Pernille
  Uhm, de burgerboller ser vildt lækre ude.
  Herligt med en dag, hvor man bare får nået en masse. Her laver jeg også overspringshandlinger... har bagt boller, brød, lavet marmelade... osv. alt det sjove i køkkenet for at undgå rengøringen;o)
  Ha' en skøn dag.
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 3. Ja Hanne det er utrolig så kreativ man kan blive når det gælder om at slippe for at gøre rent. Lige nu er jeg ved at lave hjemmelavet hundemad :) det var lige en ting mere der kom i vejen for de vinduer.
  Du har da godt nok også fået nået en masse.
  Hmm jeg kunne jo også lige inspireret af dig lave noget sukkerfrit marmelade.. griner

  Knus og god dag

  SvarSlet
 4. Jeg sendte ældste ud og vaske vinduerne:) Men du er da meget kreativ i dine overspringshandlinger! Fortsat god helligdag til dig.

  SvarSlet
 5. Jeg må også lige lykønske dig til dine overspringshandlinger. Jeg har tilbragt dagen med skatteopgørelse, gab! Men det skal jo gøres og her i Berlin er der totalt uvejr med torden, lyn og regn. Her til aften skal det vist blive rigtigt slemt, men lad os nu se...
  Fortsat god aften til dig.
  Ja, de boller ser godt nok LÆKRE ud!

  SvarSlet
 6. Sikke en masse du har fået fra hånden, Pernille. Åh ja, overspringshandlinger kender jeg også godt, men dine er da meget nyttige - og hvis det alligevel bliver uvejr, er det vel spildt at pudse vinduer, haha :-)

  Ha' en dejlig aften, klem :O)

  SvarSlet
 7. Du er altid så kreativ Pernille, den lysestage er super fin!

  Sikke et par dejlige vovser der putter i din sofa, man må da blive fristet til at putte med:)

  SvarSlet
 8. Oline, jeg har også fået overtalt mit barn til at tage dem i morgen :)

  Berliner Brosten jeg tror at det er det uvejr der kommer op til os i nat, de snakker meget om vejret på tv. :)
  Skatteopgørelse det er heller ikke sjovt :)

  Madame det var også det at jeg blev enig med mig selv om, det kan ikke betale sig pernille, fik jeg sagt til mig selv .... griner
  Nu tager Cecilie dem i morgen, man skal jo bruge de børn til noget fornuftigt.

  Tak skal du have MissMuffin, ja lysestagen er sød når der er lys i.
  Jeg tror også at aftenen kommer til at foregå i midten mellem de kære to hunde :)

  Knus til jer alle !

  SvarSlet
 9. Lyder som en meget bedre dag som du har udfyldt den end hvis den var fyldt med rengøring/vinduespudsning :o)

  Sød stage.

  Ps. hvordan kommer du til blogtræf i Hillerød?

  SvarSlet
 10. Puh ha', jeg fik lige sved på panden igen efter at have læst et af dine indlæg.

  Dine overspringshandlnger har da også været til gavn og hvis det alligevel bliver regnvejr, så kan vinduerne lige så godt vente et øjeblik endnu :)

  Rigtig sød lysestage. Ideen kunne også bruges til cafe glas. De bliver så pokkers varme med indhold.

  KH Kari

  SvarSlet
 11. Sikke nogle fine overspringshandlinger!!
  Jeg er helt vild med den fine lysestage. Du er virkelig kreativ.

  SvarSlet
 12. IIIh... du har da været aktiv! Og de der vinduer skal helt sikkert nok vente på, at du gider, så mon ikke det går? Sikke en fin hæklet ting du har lavet - jeg vil så gerne lære at hækle, men jeg har besluttet at jeg skal være bedre til at strikke først :-)

  SvarSlet
 13. Hjerteveninde, jeg har ikke fundet ud af endnu hvordan jeg skal komme derover, der er jo langt på cykel, så jeg har ikke meldt mig endeligt til endmu :)

  Kari det er da rigtigt det ville være en god ide at bruge dem uden på kaffe glas, ja jeg var lige flittig .) vinduer ... hvad er det ? griner

  Tak skal du have Anette, ja jeg tænkte at jeg ligeså godt kunne prøve at putte det uden om et glas, og den er meget sød om aftenen med lys i, jeg lavede to mere de står så i kælderen :)

  Houset i Hou, jeg er heller ikke så god til at hækle og heller ikke at strikke for den sags skyld, men jeg har også bare besluttet mig for at lære det.

  Knus og god dag

  SvarSlet
 14. Skønne overspringshandlinger. Jeg kender også til den slags - sådan skal det også være indimellem :D De to hunde ser da bestemt ud til at hygge sig - hver sin sofa og måske endda snorke om kap :D RIgtig god fredag - jeg vil ta ud til en veninde og hygge med hende og hendes skønne datter. Knus

  SvarSlet
 15. Det er da dejligt, at du har fået lavet så meget andet. Hvis du fortsætter på den måde, ender det med, at der KUN er vinduespudsning tilbage;) God fredag:)
  Bollerne ser lækre ud, jeg tror, at vi skal ha' burgere i aften.

  SvarSlet
 16. Du kan tro at de kan snorke omkap ANette og den lille der hedder Ludvig kan faktisk snorke højest.
  Kan du have en dejlig veninde dag :)

  Ja Sifka det kan godt være at det ender med at der kun er det, jeg tror faktisk at jeg har overtalt min datter til at gøre det mens jeg er på arbejde :)
  Burgerne var slet ikke så tossede så det kan anbefales :)

  Knus

  SvarSlet
 17. FNIIIIS, overspringshandlinger? Hva' er det?!??? Håber ikke, du fik pudset vinduerne før regnen kom? På den anden side siger de at I i Odense nærmest intet fik. Vi fik et par tordenskrald ved 22tiden og det var dét. Men overspringshandlinger - I love them! :-D

  Dejlig dag - klem!

  SvarSlet
 18. Frk. Bibo jeg har fået dem pudset i dag.... af min datter, hun tabte et oliventræ ud af vinduet, men der kom heldigvis ikke nogen gående... griner

  Knus

  SvarSlet