onsdag den 20. maj 2009

Så kan du lære det Bendt ....

Jeg har bestilt en opvaskemaskine, den kommer her i eftermiddag og jeg glæder mig.

Man kan godt syntes at det måske er lidt luksus ,nu hvor jeg kun er mig, men min tid er for knap til også at skulle vaske op. Derudover har Cecilie tilbudt at gøre rent her på første en gang om ugen, og det ville da være dumt at sige nej til. Summa summarum mere luft til mig .

I min verden er der mange ting der har navne, og sådan har det også været for mine opvaskemaskiner, de lyder navnet Bendt. Nu kunne jeg fortælle en utrolig historie om hvorfor det lige blev det her navn, men ikke alt er egnet til at komme herud i blogland, da vi jo ikke er lille sluttet broderskab.

Men i den pæne version kan jeg fortælle så meget at den er opkaldt efter en fynsk politiker der også engang var politibetjent. Thomas spillede engang til denne politibetjents sølvbryllup og hyren herfra gik til en opvaskemaskine, så den kom til at hedde Bendt, og hvem er mere egnet til at vaske op end ham :) - der skal ikke herske nogen tvivl om at det ikke lige er her jeg står rent politisk.

Min fridag, ja for det er jo lige sådan en jeg har taget, skal bruges på at ose lidt, og så ellers se hvad dagen bringer.

Det var en kanon koncert jeg var til i går med Runrig, og lemmerne er lidt stive i dag :). Vejret holdt - koncerten var ikke lige mere end sluttet da himlen åbnede sig og det stod ned i stænger.

Kan I have en dejlig onsdag derude...

14 kommentarer:

 1. Så kan jeg jo godt slippe alle de krysede legmesdele... ;o)
  Godt at du fik en god oplevelse... :o)
  Jeg vil også have en Bendt!!!...selv om jeg, om ikke så længe håber jeg, er helt alene på skansen. Tænk at have helt tomt køkkenbord...hele tiden og ikke bare når jeg lige har vasket op!... Ahhh... Men det bliver bare ved drømmen her...for sådan som mit lille køkken er indrettet så er der ikke plads... :o(
  Men jeg vil også genre have nyt køkken... ;o)

  Rigtig god fri-onsdag til dig
  Pi Andrea

  SvarSlet
 2. Pi Andrea, jeg har lige smidt to kommentarer på din blog men jeg kunne ikke se dem :) ved ikke om du har sat den til at du skal tjekke først, men ellers prøver jeg igen.
  Pi mit køkken er også meget meget lillet, og derfor har jeg valgt at undvære et skab for at have rent køkkenbord.
  Min datter er først lige flyttet for et par måneder siden, men jeg nyder det faktisk - det at være mig selv.
  Rigtig god dag til dig Pi Andrea

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig også helt vildt til bare at være mig... Min yngste datter på 19 år er meget hos sin kæreste nu, men da hun og jeg bor i en lille 2 v'er, og hun stadigvæk har alle sine ting her, ja så lever jeg i en 1'er med køkken og bad...så jeg glæder mig til at få et soveværelse at kunne brede mig i... :o)
  Jeg har ikke sat den til at skulle godkende først...så jeg forstår ikke hvorfor dine kommentarer ikke kan ses?...Du må prøve igen... :o)

  SvarSlet
 4. Pi Andrea så tror jeg det lykkes mig at få min kommentar ind hos dig.
  Uha du skal glæde dig til du får soveværelse, jeg bor i en treer, men cecilie havde mit soveværelse inden hun flyttede, jeg elsker mit soveværelse det giver mig en rigtig dejlig ro og jeg har ikke sovet så godt som nu i mange år :)
  Knus

  SvarSlet
 5. Uh jeg gad godt at have hørt den koncert i går - det lyder spændende. Og synet på Bendt og hans parti er vi fuldstændig enige om, haha, men tillykke med at du får en Bendt i eftermiddag :-)

  Ha en god fridag, varme klem til dig!

  SvarSlet
 6. Madame, du kan tro at Bendt han skal blive sat til at knokle her på første :)

  Det var en rigtig god koncert,de kommer hver år og jeg er der hver år, men det er en oplevelse hver gang
  God dag til dig også
  Klem

  SvarSlet
 7. Selv om man kun er én er opvask bare noget af det mest kedelige. Måske netop fordi man kun er én. Så "Bendt" lyder fuldt berettiget i din lejlighed. Tillykke med den :o)

  God fridag.

  SvarSlet
 8. Dejlig historie, jeg ynder også at navngive mine ting :-)

  Hvad er det for en 'Bent' du har købt? Nu hvor vi får vores SP opsparing er vi også på udkig efter en ny.

  Nyd din fridag :-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 9. her hun huset bliver han kaldt Bendt betjent, altså ikke opvaskeren :-)

  SvarSlet
 10. Hjerteveninde sådan havde jeg slet ikke tænkt på det at det er kedeligt fordi man kun er en, men du har helt ret :)
  Jeg skal nok blive glad for ham Bendt.

  Kære Malou, det er en Bosch Bendt jeg har købt, jeg har ikke så meget forstand på det, jeg har bare valgt en der er energirigtig og alt det der :)

  Ja min SP opsparing er ikke særlig stor, men den ryger til en stol og måske hvis der bliver råd en isbjørn - altså ikke levende :)

  Knus og god dag

  SvarSlet
 11. Det er skønt at have opvaskemaskine. Jeg er ikke vild med at vaske op og min mand heller ikke - så det er en god investering for os. Den bliver du da helt vildt glad for - selvom den selvfølgelig skal tømmes indimellem :D Skønt din koncert gik godt ;) God onsdag og forhåbentlig har du fri i morgen så god fridag (?) Knus

  SvarSlet
 12. Kære Pernille
  Jeg kunne ikke leve uden en opvaskemaskine, det kunne jeg måske godt, men så kunne Imerco også leve godt, for der går meget i stykker, når jeg skal vaske op i hånden, så derfor.
  Knus
  Og god fridag
  Vibeke

  SvarSlet
 13. Så har han da en funktion ham Bendt betjent:)
  Måske skulle han holde sig til opvask?

  SvarSlet
 14. Marianne her kommer han heller aldrig til at hedde andet :)

  Vibeke, jeg kan godt forstå at du har en Bendt, det må hjælpe dig meget i din hverdag nu hvor dine hænder ikke kan alt det du vil.

  Anette jeg er helt sikker på at jeg bliver glad for den, måske skal jeg finde en jeg kan lokke til at tømme den. Koncerten gik rigtig godt.

  Oline jeg tror helt sikkert at han er bedst til opvask, og måske kunne han også bliver formand for en eller anden motorcykelklub, men det med Eu det er straks værre ...

  Kan I alle have en god dag.

  SvarSlet