lørdag den 30. maj 2009

Så blev det pinse...

Jeg fik købt lidt forskelligt da jeg var til lagersalg hos Aspergren i går. Her er lidt af det. Jeg har blandt andet købt noget stof, så nu skal der laves nye puder til sofaen, jeg har jo en lille miniferie , så det er dejligt at have nogle projekter. Hos garnbutikken Tante Grøn skal jeg have hentet garn til en vest jeg har set den udstillet i vinduet og det ligner - måske- noget at jeg kan finde ud af at strikke.

Vi har ikke grillet endnu og sådan som vejret ser ud allerede her fra morgenstunden, så må det da vist blive i dag, det er skønt at vi har en have, når til trods for at vi bor i lejlighed.

Jeg er vågnet alt for tidligt i dag, og nu har jeg siddet her i over en time for at tage mig sammen til at gå i 7-11, ja det er kun 100 meter herfra, men for pokker hvor kan man blive doven, når det hele er ved hånden, men nu skal der hentes mælk til den cafe latte.

Kan I have en dejlig pinselørdag ....

10 kommentarer:

 1. Godmorgen Pernille,
  Hvor er det sjovt - jeg har lige lavet et indlæg "Alt for tidligt" Jeg vågnede kl. 6 og kunne ikke sove mere :D Så nu nyder jeg en kop kaffe og det gode vejr.
  Håber i får grillet - det er så hyggeligt. Det regner jeg også med at vi skal i dag. Kender godt det der med at kunne blive doven :D
  Rigtig god lørdag til jer 3 ;)

  SvarSlet
 2. Godmorgen Pernille, sikke nogle smukke ting du har købt! Jeg vågnede allerede klokken 4, men så bliver dagen jo dejligt lang. Rigtig god lørdag til dig med dine projekter - hvor er det herligt som vejret tegner sig for vores pinse :-)

  Klem!

  SvarSlet
 3. Hej Anette, griner ja det er træls når man vågner tidligt her var klokken halv fem, men så kan man da sige at man får noget ud af dagen,,, griner

  Kan du have en god dag Anette.

  Madame det er lidt foruroligende måske er det noget med at vi er ved at blive gamle for Anette er også vågnet tidligt, men det er jo kanon når vejret er sådan her, så er der også mere tid til projekterne :)
  Klem og god pinselørdag

  SvarSlet
 4. Pudsigt - jeg vågnede klokken 5 og kunne ikke sove mere :-) Det må være alt det pinselys !
  Her planlægges også at grille :-)

  SvarSlet
 5. Den ferie har du fortjent. De sidste par helligdage vi andre har holdt, har du hygget dig med arbejde.

  Hvilken skøn engel (ligner det). Sådan nogle lidt grove, mindre kønne figurer har bare en udstråling af dig-kan-man-kun-elske-højt.

  Rigtig god lørdag og minipinseferie.

  SvarSlet
 6. Miri der har vi da forklaringen det er pinselyset, det har slet ikke noget at gøre med at vi bliver ældre... griner
  Kan du have en dejlig dag Miri.

  Ja Kari, du har fuldstændig ret, jeg tror slet ikke at jeg har holdt nogle helligedage i år, der har jeg siddet på min pind.

  Jeg er også lidt vild med de engle, jeg har faktisk købt nogle flere , men de kom ikke lige med på bloggen i dag.
  Klem

  SvarSlet
 7. Rigtig sød lille engle-basse... skønne krus, sådan nogle kunne jeg også falde for. Malede jo køkkenet tidligere på foråret, og nu er det sort, gråt, hvidt og metal derude...

  Her står den på efterkonfirmation hos en nabo i aften, så håber lidt vi skal grille ;-))

  Ha´ en god lørdag...

  SvarSlet
 8. Godmorgen, herfra Kerteminde.
  Pragtfulde krus, var det ikke dem du havde et godt øje til, jeg er vild med nye krus, men har lovet Søren ikke købe nogen et stykke tid :(

  SvarSlet
 9. Kirsten det lyder så hyggeligt med det grill, vi skal have fundet vores frem i dag, nu går det ikke længere.
  Ja Krusene ville passe fint hos dig :)
  Knus


  Tak skal du have Lykke Mette, det er jo fedt vejr at være i Kerteminde i.
  Jeg købte kun to krus, de står nu på mit skrivebord med blyanter og dimser i :)
  Du må hellere holde dit løfte til Søren :)
  Knus og dejlig lørdag

  SvarSlet
 10. Det er rigtig flot det stof du har fået købt. Du kan tro, jeg er også glad ved, at der høre have med til den ledighed vi har.
  Forsat god pinse til dig

  SvarSlet