søndag den 10. maj 2009

Mig og Ilse...

I dag er det som bekendt Mors dag, og jeg er blevet begavet ud over alle grænser. Dagen er faktisk ikke noget jeg går op i, men det er da super dejligt at få en pakke. Jeg havde prøvet at lokke Cecilie til at tegne en tegning istedet for at bruge penge ... griner, hun mente dog ikke det holdt når man er 21.

Alene indpakningen og det søde kort Cecilie havde skrevet var nok, men det sluttede jo ikke her.

Da jeg fik åbnet pakken var jeg helt solgt, de fedeste gummistøvler fra Ilse Jacobsen, jeg har sukket efter dem så længe, men de har ikke lige stået på budgettet efter gulddrengens operation. Nu må det gerne regne :), nej faktisk så bruger man dem hele tiden, ligegyldig vejr og vind.

Jeg var hos mig egen mor i går da de skal til guldbryllup i dag, så min søndag kommer til at foregå her i City. Græsplanen er snart så høj at den når herop på første, så den skal muligvis lige have en omgang. Der er planlagt et cafe besøg med en veninde. En gåtur forbi Odense Zoo, med Hugo og Cecilie og endelig skal vi have en rigtig lækker middag i aften, bare Cecilie og jeg.

Hvad er dine planer for søndagen ? ....

13 kommentarer:

 1. Tillykke til os mødre ;-))

  Nej, hvor er de altså lækre de støvler... vi har også en forretning her i byen, der sælger dem. Hun er vel nok sød, hende din store datter ;-))
  Min den yngste sover endnu, ældste er hos kæresten, de skal til konfirmation - så tror pakken først kommer senere på dagen, for ved de har hvisket de sidste par dage ;-)) dejligt...

  Rigtig god søndag og morsdag til dig i City ;-))

  SvarSlet
 2. Kirsten ja tillykke til os,ja jeg har et heldigt eksemplar af en datter :)
  Jeg er sikker på at din pakke kommer i løbet af dagen, så er jeg spændt på at se hvad du bliver begavet med.

  Knus og god mors dag til dig også

  SvarSlet
 3. Tillykke med de fedeste gummistøvler. Jeg har selv et par i rødt, og de er efterhånden blevet 7 år gamle, mener jeg, og jeg har brugt dem meget! Et godt valg.

  Jeg tror, jeg får de obligatoriske tre streger på et papir. Det er standardbemærkningen på Mors dag, her i hytten.

  Dagen i dag? Mjøh? Øhhh? Måske...men en god én. Til dig også:)

  SvarSlet
 4. Nej en sød datter du har :0)
  Hun er nok lidt for stor til hjemmelavede tegninger og des lige.

  Der er ikke rigtig planlagt noget, men hvis vejret holder tager vi nok i Dyrehaven efter frokost og så kan det da være at der falder en lille is af på Bakken og måske også en karusseltur ;0)

  God søndag og Mors dag, Pernille.
  Knus

  SvarSlet
 5. Det lyder som en skøn søndag du har i vente ;) Tillykke med de skønne støvler og din søde datter. Sikke da en skøn gave!
  Jeg tror da det ligner sådan et par støvler der vil være helt perfekte til mine fødder ;) Knus og en rigtig god søndag med alle dine hyggelige planer ;)

  SvarSlet
 6. Wauw, tillykke med de smukke støvler! Jeg så lige, at Ilse Jacobsen også har lavet de skønneste regnfrakker - de koster en bondegård, men suk suk ...
  Jeg skal slå græs og gøre lidt rent, mens husbond vasker tøj på vasketeriet. Og en travetur venter i eftermiddag.

  Ha' en dejlig Mors Dag med dine hyggelige gøremål,varme klem!

  SvarSlet
 7. De er bare så lækre ! Tillykke med dem- hun er da en dejlig datter :-)
  Din dag bliver da en skøn dag !
  Jeg skal være lidt i haven , nusse kaniner og lave en masse mad og lagkage til mine børn- der alle samles for at fejre Mors Dag :-)

  SvarSlet
 8. Vi er heldige os mødre!

  Jeg skal bruge dagen til, at lade op til næste uge. Det gøres ved, at søge for at de praktiske gøremål er af vejen. Der skal vaskes lidt tøj og køres en tur med støvsugeren.

  Ellers skal jeg nyde solen, pigerne og hundene.
  God søndag til dig.

  SvarSlet
 9. NÆÆÆ hvor er du heldig, de er simpelthen så fede de der Ilse Jakobsen støvler. Min kollega har et par og jeg sukker efter dem, hver gang hun har dem på. Du må til at danse en regndans når du er færdig med at slå græsset, Men hver sød kun at danse en lokal regndans - her skinner solen og der er ingen vind. Jeg bliver også fejret, det ved jeg selv om familien sover endnu. Mellemste har sendt et kort som trak tårer og jeg sidder og nyder stilheden i huset. Vi skal i haven idag, der skal vaskes et par maskiner (her er masser af sportstøj, der skal være klar til næste uge.) Min mor skal have et fint stativ med blomster, fra min bror og jeg. God morsdag til dig.

  SvarSlet
 10. Sifka jeg regner også med at de kan holde rigtig mange år. jeg så at man kunne købe en svamp til at pleje dem med :)

  Kari hvor lyder det hyggeligt med Dyrehaven og Bakken, vejret er jo også pragtfuldt :)

  Anette jeg tror også at de ville være perfekte til dig, det må du sige til husbond :)

  Madame jeg har også set de regnfrakker - WOW - kan du have en dejlig dag med travetur, græs og det hele.

  Miri hvad kan man ønske sig mere end at nusse med kaniner og lave lagkage- det lyder som om I får en rigtig dejlig dag.

  Ja Oline de praktiske ting slipper vi jo desværre ikke for.
  Kan du have en dejlig dag med hunde og børn.

  Lis jeg lover at jeg kun danser en regndans for Fyn.
  Jeg må også indrømme at jeg blev meget rørt da jeg læste mit kort, nu hænger det her på min væg sammen med nogle af de andre søde kort jeg har fået af hende i løbet af året :)

  SvarSlet
 11. Kære Pernille
  Fede støvler. Sikke en dejlig datter, du har.
  Her står den på afslapning. Og selvfølgelig et besøg hos min mor med en lille gave. Og ellers vil jeg bare lade lysten råde i dag mht. hvad de resterende søndagstimer skal bruges på. Herligt!
  Knus og god søndag til dig.
  Hanne

  SvarSlet
 12. Jeg blev også rørt, da jeg læste mit kort - tror det er noget med alderen
  :-)

  SvarSlet
 13. Hej Hanne det er også skønt ikke at skulle planlægge alle døgnets 24 timer håber at du får en rigtig dejlig dag

  Jeg tror også at det er noget med alderen Lis før hen blev jeg ikke så rørt, men det gør jeg meget tit nu, og det er en god ting.

  Knus

  SvarSlet