torsdag den 7. maj 2009

Klin kling klang ...


Jeg har sådan en uro hængende i vinduet i mit soveværelse, her de sidste dage hvor det har blæst har jeg haft rigtig meget glæde af den. Jeg bliver helt salig når jeg ligger og lytter til dens spil. Jeg er helt sikker på at de fleste sikkert ville blive idiot, for mig er det lykken.

I vores gamle have havde jeg 12 stykker hængende. En aften da det var rigtig hård blæst blev det naboens dreng for meget :) han var ovre og pille dem ned i nattens mørke, jeg måtte høre meget for de vindspil, men det var altså lidt sjovt. Det skal siges at han kom og hængte dem op igen.

Ville du syntes at det var dejligt at have sådan en hængende i dit soveværelse ? ...
God torsdag aften...

17 kommentarer:

 1. Hmmm - ved det faktisk ikke. For jeg er en af "den slags" der nogen gange synes, det kan være støj, i stedet for at være afslappende... jeg beundrer fx. også vores musiklærere, for flere lyde er støj for mig... så ved det ærlig talt ikke... men det kunne jeg da afprøve ;-))

  SvarSlet
 2. Kirsten det kunne godt være det skulle prøves af, for mig er det afslappende, jeg har købt en lidt mindre til min datter i Søstrene Grene, til under 30 kr.

  Anne jeg tror ikke at du er den eneste :)

  God aften til jer

  SvarSlet
 3. Vores nabo kom drønende ind en aften med vilde øjne og spurgte om jeg ikke godt nok kunne tage vindspillet ned ! Havde ellers det dejligste vindspil hængende i min vin i forhaven :-)
  Men selvfølgelig tog jeg det ned, ønsker ikke naboer med søvnmangel :-)

  SvarSlet
 4. No way :-) jeg ville blive skør :-)

  SvarSlet
 5. Hmm.. nej, det tror jeg ikke. Til gengæld kan jeg rigtig godt lide lyden af et gammeldags ur der tikker.
  Det er simpelthen så hyggeligt.

  KH Maria.

  SvarSlet
 6. Aner det ikke! Men måske kunne den aflede min opmærksomhed over for min bankende puls. Hvis jeg ved jeg skal sove og ikke kan, bliver jeg pludselig opmærksom på min puls banken og så er jeg bare vågen!!

  SvarSlet
 7. Hm - nej det tror jeg ikke og min mand kunne bestemt ikke tænke sig en. Jeg elsker at gå og lytte til dem når vi har været i Grækenland men i mit soveværelse - nej tak :) God aften til dig Pernille :)

  SvarSlet
 8. Jeg har ingen uro i soveværelset,men 3 ure der tik takker for mig, uden dem kan jeg ikke sove,og de vækker mig IKKE, ommorgenen
  Jeg har ingen uro i soveværelset, men jeg har 3 ure der tik takker for mig, uden dem kan jeg ikke falde i søvn, men de vækker mig IKKE om morgenen.

  SvarSlet
 9. Jeg har ingen uro i soveværelset, men jeg har 3 ure der tik takker for mig, uden dem kan jeg ikke falde i søvn, men de vækker mig IKKE om morgenen.

  SvarSlet
 10. Der der KLING-KLANG FIDUS er rigtig fin, har selv haft en, men på mig virker det støjforurenende, jeg vil há fuglesang

  SvarSlet
 11. Jo, jeg kan godt lide den lyd, det er så hyggeligt - men jeg er så den eneste her i familien, så vi har ikke nogen ;-)

  SvarSlet
 12. Jeg ville elske det, men jeg ved at mange hader det.......

  SvarSlet
 13. Uh, jeg skal gerne have ro i mit soveværelse. Sover jeg ude hos venner eller på hotel eller lignende, så er det med ørepropper, og hvis der er et tikkende ur, så pilles batterier ud, eller det ryger helt ud af værelset.

  Sjovt nok sover jeg så fra den lille fjer-terrorist, når han tager første flyvetur kl. 5.30. Dvs jeg registrerer ham og sover videre....

  Hav en dejlig dag, jeg tager min mosterkasket på. Klem

  SvarSlet
 14. Miri jeg ville også tage det ned men naboen syntes egentlig at det var hyggeligt den aften blev det bare for meget .

  Ja Lene det er der mange der ville :)

  Maria jeg har også et gammeldags vækkeur og det er dejligt !

  Kari jeg tror at det kunne hjælpe dig :9

  Anette min dims her er fra Grækenland min veninde har haft den med hjem og jeg elsker lyden.

  Mor det kan være at det er dig jeg har det fra jeg har også et gammelt ur jeg kan høre, man kan oogså ligesom sige at jeg er vokset op med det :)

  Se Manna det er mærkeligt for nolge gange da kan det fuglesang godt drive mig til vanvid når jeg ligger og sover.

  Marianne og Margrethe det er synd for jeg at I ikke har et :):)

  Bibo lyde hyggeligt med mosterhatten i dag. Griner lidt af at piphans dyrker morgenmotion så tidligt :)

  God dag alle sammen

  SvarSlet
 15. Iih... Pernille. Den er bare så fin! Jeg ville elske at have sådan en - men jeg vill ehænge den på terrassen. Jeg har haft en vindharpe i metal derude - den har jeg også fået et par kommetarer for - men jeg elskede den. Den blev desværre mør i snorene, så jeg skal lige have givet den nogle nye

  SvarSlet
 16. Houset i Hou, dejligt at jeg har en lidelsesfælle, jeg har godt nok også måtte skifte snore mange gange i dem der hænger udenfor :)

  Knus og god dag

  SvarSlet