onsdag den 24. juni 2009

8 veje til en ny dig ....

En dag da jeg surfede rundt på nettet faldt jeg over den her artikel der giver 8 veje til en ny dig - hvis du er træt af din hverdag - træt af dig selv - træt af dit image - eller der bare skal ske noget nyt
Nogle af rådene er slet ikke så tossede !

1. En frisk start
Lad dette være den første dag, i resten af dit liv. Beslut dig for at starte på en frisk, og lad fortid være fortid. Du har sikkert lært af dine fejl, så lad det være ved det, og kom videre med dit liv. Nu er det tid til at se fremad!

2. Nye morgenrutiner
Riv dig løs fra dine faste morgenrutiner, og lav nogle helt nye. Stå op en time før, spis noget (andet) morgenmad, gå en tur med hunden, bare gør noget andet end du plejer, så du ikke ryger ind i vanens magt lige fra morgenstunden.

3. Et nyt look
Har du haft den samme frisure og den samme tøjstil i årevis? Prøv noget helt nyt! Få gerne et par gode råd af professionelle, som tør sige sin ærlige mening.

4. Drop de dårlige vaner
Hold op med at ryge, overdrikke og overspise, eller hvad du ellers har af dårlige vaner. Overdrevet TV zapperi og ligegyldig surfen på internettet, er også to dårlige vaner, som forhindrer dig i at lave noget fornuftigt, så skær også ned på det. Find i stedet på nye og spændende aktiviteter, som virkelig kan give dig noget.

5. Lær noget nyt
Tag på aftenskole, gå på kursus eller start på en ny uddannelse. Der er masser af spændende emner ude i verden, som du kan lære mere om: nye sprog, boligindretning, håndarbejde, kunst, psykologi, litteratur, det alternative... jeg kunne blive ved. Bare kom i gang, så du kan få nogen nye interesser, og måske nogen nye venner.

6. Tag på eventyr i weekenden
Weekenden er alletiders mulighed for at bryde ud af en kedelig hverdagstrummerum. Tag på overlevelsesture, rideture, cykelture, gåture, klatreture, eller hvad du nu kan finde på. Du vil få en masse sjove oplevelser, og samtidig få hverdagen på afstand.

7. Forkæl dig selv - Ryk en dag ud af kalenderen hver eneste måned, hvor du forkæler dig selv. Gå til frisøren, få en omgang massage, tag et langt karbad, gå i solarium. Stress helt af og få ladet helt op.

8. Smid din fortid ud
Ud med det gamle og ind med det nye! Ryd op i alle dine ting, specielt alle dem der minder dig om smertefulde eller triste begivenheder i fortiden. Når du har fået ryddet op, så køb nogle nye møbler og nye ting, som passer.

VAR DER NOGLE AF RÅDENE DU KUNNE BRUGE ?

Ha en dejlig og velsignet onsdag

17 kommentarer:

  1. Sikke nogle fine råd! Det kan helt sikkert være sundt at tænke i de baner engang imellem, så man ikke bare altid gør, som man plejer.

    Ha' en dejlig onsdag, klem til dig :o)

    SvarSlet
  2. Øh.. Kunne vel bruge det hele :-)
    En masse fine ideer.
    Hvad med dig? - siger disse ideer , dig noget ?
    Nu skal jeg afsted..Til lægen..
    Kigger ind senere :-)
    Ha en dejlig Junidag :-)

    SvarSlet
  3. Uha en masse super gode råd. Ved du hvad - jeg tager faktisk på tur i weekenden, så det... ;) Selv god dag - knus

    SvarSlet
  4. Gode ord og råd, Pernille. Jeg tror det er rigtig sundt for os at stoppe op og tænke lidt over tingene engang imellem.

    Sjovt at du arbejder sammen med hollændere, jeg kan godt betro dig at det har været noget af en kamp at lære hollandsk og det er stadig ikke perfekt, selv efter 7 år.

    Hav en rigtig god dag.

    SvarSlet
  5. Jeg synes det er nogle super gode ideer og de har ofte været benyttet herhjemme..
    Jeg kender godt artikelen og har den liggende et sted herhjemme. Når det hele bliver lidt for surt plejer jeg at hive den frem og vælge et par af rådene. Det virker!

    SvarSlet
  6. Madame jeg tror også at det kan være sundt at stoppe og og tænke over sit liv. tit blive det en "leverpostej" tilværelse hvor man nøjes med at have det nogenlunde og sådan skal det ikke være.
    Klem !

    Ja Miri det gør de jeg prøver at forkæle mig selv, og tænke at hver dag er en fest og man kan aldrig vide om det er den sidste. Jeg tror at jeg tænker sådan fordi at jeg pludselig blev så syg inden for få timer. og der viste vi ikke hvad vej det gik. Det giver en noget at tænke over! så jeg vil ikke gå og være sur eller ked af det. Jeg har også ryddet op i fortiden.
    Knus

    Frk. Bibo det lyder da godt at du skal på tur !
    Knus og god dag.

    Anette det må godt nok være svært at lære det Hollandske sprog, men jeg syntes det er meget charmerende :)

    Nog een prettige dag ! ( ha jeg fik hjælp)

    SvarSlet
  7. det var godt lige at få det opfrisket..
    Måske det med at ryge og overspise..
    Griner..

    SvarSlet
  8. Hey, det var da en dejlig masse gode råd. Mange tak. Periodisk praktiserer jeg vist dem alle - et af gangen ;-).

    Ha' en dejlig sankthansdag!

    SvarSlet
  9. Mette Lykke skal vi ikke bare tage den med at overspise, der skal jo også være plads til noget sjov !
    Knus

    Bente jeg tror også at man skal tage et af gangen ellers bliver det uoverskueligt :)

    Nej Christina jeg har ikke fået noget endnu, jeg har ikke set hvad der er kommet i dag, for jeg er jo på arbejde :)
    Kan du have en god dag

    SvarSlet
  10. Det er godt at tænke anderledes nogle gange. Mon ikke vi alle kan bruge det råd ;-)det er godt at forkæle sig selv- at gøre noget hver dag man bliver glad af. Det bruger jeg selv. God dag til dig. Knus

    SvarSlet
  11. Jamen, det er da lige sådan mit nye liv startede 15. april. Ja, altså lige bortset fra smøgerne, men har nedtrappet kraftigt.
    Der er kommet "striver" i håret, og når de er væk, er der naturlige grå striber.
    Stå før op vil jeg ikke, nu hvor jeg er blevet førtidspensionist. Næh, jeg sover en time længere om morgenen og nyder livet i fulde gear
    Og julemanden, tror jeg lidt på, han kommer nok med nye stuemøbler, jeg skal måske hjælpe ham lidt på vej.
    God sommerdag til dig

    SvarSlet
  12. Anette jeg tror at det er vigtigt at læse de her sætninger engang imellem. :)
    Håber at du nyder din ferie.

    Knus

    SvarSlet
  13. Kære Pernille

    Dejlige råd :-)

    Jeg nupper lige en 5 stykker ud og begynder med. Det er vigtigt lige at omstrukturerer engang i mellem, man går med en masse dårlige vaner der nemt kan ændres med lidt omtanke.

    Knus
    Malou

    SvarSlet
  14. Jeg kan isaer godt lide ehmmm... alle OTTE! Jeg har isaer et af dem i mente. Gad vide om jeg kan efterleve det? Jeg proever lige i et par dage og saa rapporterer jeg tilbage. :)

    SvarSlet
  15. Ved du hvad Tina jeg kan også bedst lide nummer 8 og jeg tror at den er meget vigtig !

    Jeg håber du vender tilbage med dit resultat.

    Knus og god aften derovre i London

    Malou jeg tror også på at det er vigtigt at stoppe op og gå en anden vej end den man plejer, det hjælper at have den her liste hængende så kommer man til at tænke over nogle ting.

    Knus og god aften

    SvarSlet
  16. kan ikke kommentere for jeg skal stoppe mit internetforbrug ;-)
    Ha en god aften :-)

    SvarSlet
  17. Griner... det lyder da ikke godt Lene, bliver du så helt væk :)
    Knus og dejlig aften

    SvarSlet