tirsdag den 9. marts 2010

Jeg skal ikke klage…

IMG_1329

Puha den sidste tid har været lidt ynk her fra mig, mit helbred har bare ikke været super godt. Startede med at få ondt i ryggen ( det er der så stadig) fik nogle piller som jeg muligvis så har fået den her allergi/forgiftning af, har set meget mærkelig ud,  min krop den kæmper for at komme sig. Min kæbe opfører sig mærkeligt, ved ikke om det er en tand eller det har noget at gøre med alle de her udbrud – men det korte og lange er – at jeg jo har det godt, jeg skal ikke klage. Har ligget på et medicinsk akut afsnit på OUH og her får man da lige sat tingene lidt i perspektiv. Lå ved siden af den sødeste kvinde, der var ramt hårdt af sygdom, og der lå jeg med udslæt – come on.

Nu skal jeg ikke lige på arbejde den her uge, jeg er stadig i behandling med binyrebakhomon og jeg skal til behandling på torsdag med min ryg.

1. ligner noget der ikke kan gøre for det – det er ikke fordi her ikke ser ud som det plejer, men det dejlige forår som vi har ventet på sender nogle gange et par striber sol herind, der hvor det kan finde vej gennem de beskidte ruder, og jeg kan se at der trænger for vildt til at blive malet og shinnet op, men det må komme engang, når kræfterne er mere tilbage. Nåede at købe lyserød og lysegrøn maling inden at jeg blev syg, så måske kan det være at stumtjeneren og den skammel jeg har aldrig har fået samlet, skal have en overhaling- men med håndet på hjertet så tror jeg at jeg må nøjes med lidt nyt i vinduerne, i eftermiddag kommer min veninde med en af mine ynglingsblomster/træer – et oliventræ der skal give lidt nyt liv, det jeg har taget billede af er forlængst bukket under her i vinter hvor det ikke har fået lys nok. Eneste barnet som er en kæmpe hjælp i de her dage har købt et citrustræ til mig, så det ender med at der bliver rigtig flot her.

Kan I have en rigtig dejlig tirsdag….

9 kommentarer:

 1. Det er godt indimellem at sætte tingene lidt i perspektiv!
  Dejlig dag til dig.

  SvarSlet
 2. Kære Pernille.
  Du er så god til at se posetivt på det..
  Foråret skal nok nå dine stuer på første..
  Trøst dig med at det ikke har været vejr til at pudse vinduer..

  SvarSlet
 3. Ja - når man syntes det hele er noget skidt skal man måske engang i mellem tænke på at der er nogen der har det værre en én selv :o)

  Jeg håber du bliver hurtigt frisk igen - ellers skal jeg nok give Thomas H. ordenligt en ryste-svingturs-krammer fra dig ;o) ;o)

  Vores lørdags-aftale ser vi bare på, på lørdag - er du frisk kan jeg hente dig og er du ikke - er det bare helt ok - så udskyder vi bare til en anden gang :o)

  God bedring !
  Knus Debes

  SvarSlet
 4. Pyhaaa jeg ønsker dig god bedring. At være syg er bestemt ikke sjovt, men det når sættes perspektiv i tingene kan man blive helt ydmyg.
  sol ?? det har jeg ikke, men en enkelt fridag har jeg i dag og det er super :-)

  SvarSlet
 5. Godt, at du er tilbage bag computeren, jeg havde undret mig over at der slet ikke kom noget nyt fra dig. Samtidig var jeg også lidt bekymret, da dit sidste indlæg drejede sig om et check på hospitalet.
  Krøl dig nu sammen i sofaen med en god bog og nyd det, rengøringen og malingen løber ingen steder. En dejlig dag til dig.

  SvarSlet
 6. Kære Pernille!
  Håber snart det må gå fremad med dit helbred, blomster og besøg er ikke værst.
  Knus.

  SvarSlet
 7. Kære Pernille
  Dejlig at høre fra dig og godt du er hjemme igen.Men jeg tro da også det heler er efter dig lige nu,husk nu at blive rigtig rask inden du tager på arbejde.
  Knus til dig fra Viborg

  SvarSlet
 8. Husk nu at bruge tiden på at komme dig ! Lad vinduerne være beskidte !!
  Forsat god bedring :-)

  SvarSlet
 9. Godt at du er hjemme igen. Rigtig god bedring!

  SvarSlet