onsdag den 3. marts 2010

Ventetid....


Om lidt skal jeg på Odense Universitetshospital . Hvis jeg skal være helt ærlig så er jeg noget nervøs for de prøver og røntgen der skal tages i dag, jeg plejer absolut ikke at have nogle problemer med de prøver og det er ikke noget at jeg normalt spekulere over, men denne gang går det mig på. Jeg må bare have det overstået og så vente på svar !. Den ventetid kan føles rigtig lang selv om jeg højst sandsynelig får besked allerede i morgen.

Nå nu ikke mere ynk herfra, solen er begyndt at skinne nu, regnen på vinduet er fra i går ! Hvis I går og tænker hvorfor pokker smider hende Pernille ikke nogle kommentarer hos os, så er der en helt naturlig forklaring på det. Jeg prøver at begrænse min tasten så meget som muligt, for at skåne min ryg, men jeg læser med....

Kan I have en god onsdag, håber at solen også skinner hos jer....

12 kommentarer:

 1. Kære Pernille,
  det er en svær ventetid - og jeg sender go'e tanker...
  Kærligst Rina

  SvarSlet
 2. Søde Pernille ! selvfùlgelig g^r det godt::::knus fra mig!

  SvarSlet
 3. Pas på dig selv og krydser fingre for at prøver og røntgen er som det skal være. Knus og god solskins-dag til dig

  SvarSlet
 4. [b]Website Traffic[/b]

  A new way to get traffic to your website. Not only will you get loads of [url=http://www.fastpixeltraffic.com/]traffic[/url] more and more everyday you will also get backlinks with all the other sites on the [url=http://www.fastpixeltraffic.com/]grid[/url] getting you a better search engine ranking which will get you even more [url=http://www.fastpixeltraffic.com/]website traffic[/url].Get on the pixel grid today and let the traffic come to you.Taking the internet by storm.The new way to advertise.

  Visit: http://www.fastpixeltraffic.com/

  SvarSlet
 5. Kære Pernille,
  Du får en venlig og varm tanke med her fra midten af Jylland.
  Knus fra Mette

  SvarSlet
 6. Tænker på dig - en venlig hilsen fra Himmerland :)

  SvarSlet
 7. Jeg håber det går godt. Næste uge ankommer vi ved den her tid til Odense universitetshospital for at min mand skal have opereret et høreapparat ind i hjernen og jeg er nødt til at tage med for tolkene bestiller de uden hensyn til hvilken slags undersøgelse de skal lave- sidst sad der en tolk og mig i 1 time mens min mand sov med elektroder på hjernen- og da vi havde brug for hende- så gik hun og så kunne min mand ikke følge med, så jeg er nødt til at flytte til Odense i den tid. Kender du et superbilligt overnatningssted, for patienthotellet tager over 400 kr pr nat og de har ingen tolke på afdelingen.

  SvarSlet
 8. Kære Pernille.
  Håber alt er vel, og at de kan hjælpe dig med smerterne.

  SvarSlet
 9. Ønsker dig held og lykke på sygehuset... håber det kommer til, at gå godt, og svaret hurtigt kommer til din postkasse ;-)

  SvarSlet
 10. Kære Pernille, jeg håber at alt gik godt på hospitalet og at det viser sig, at du bare trænger til forår, sol og varme.
  Knus fra Holland.

  SvarSlet
 11. Kære Pernille, jeg sender positive tanker og krydsede fingre afsted i din retning og glæder mig til at høre godt nyt fra dig :)

  SvarSlet
 12. Tusind tak skal du have Rina :)
  Knus


  Ja Lone det er jeg også sikker på at det gør :)
  Knus

  Tak Anette jeg håber også på solskin til dig :)
  Knus

  Dine tanker er nået herned Mette, mange tank.
  Knus

  Tusind tak Helle det varmer :)
  Knus

  Karin det var da en masse i skal igennem, jeg kan godt se at det så er nødvendigt for dig at bo her i Odense, jeg har prøvet at høre mig omkring og det er desværre dyrt at overnatte her i byen, så jeg tror faktisk ikke at OUH patienthotel er så dyrt, selv om jeg vil give dig ret i at det er mange penge, jeg skal nok give lyd fra mig hvis jeg finder noget.
  Knus

  Mette, det håber jeg også på at de kan :(
  Knus

  Kirsten jeg får heldigvis svar i morgen pr. telefon.
  Knus

  Annette sol og varme det ville bare være så dejligt, håber også at det snart kommer ned til dig.
  Knus

  Tusind tak Sus det varmer med alle de tanker fra blogland.
  Knus

  SvarSlet